Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA LATO LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy i kolonie

Obozy Janów Lubelski
Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Janów Lubelski - Paintball - Survival (wiek 9-17)
» sprawdź podobne oferty

Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Janów Lubelski - miasteczko położone na pograniczu Zachodniego Roztocza, otoczone jednym z największych kompleksów leśnych - Puszczą Solską. Czyste powietrze, przyroda, ekologia oraz bogactwo atrakcji turystycznych to niewątpliwe zalety tego miejsca. Zapewniamy atrakcyjne zajęcia, dobrą zabawę i niezapomniane wrażenia.Dla wszystkich uczestników przygotowaliśmy wspólny program, w ramach którego zaplanowaliśmy gry i zabawy integracyjne w świetlicy i na świeżym powietrzu, dyskoteki, karaoke, dwa wstępy do sauny i jacuzzi, ognisko z kiełbaskami. Nie zabraknie ducha sportowej rywalizacji w czasie zimowej olimpiady sportowej czy turnieju tenisa stołowego. Poprawicie swoją kondycję ćwicząc w siłowniach zewnętrznych znajdujących się na terenie Parku Rekreacji Zoom Natury.

Program
Paintball-Survival (9-13 lat, 14-17 lat)

Wyposażony w marker oraz odzież ochronną powalczysz o flagę i spróbujesz zdobyć lub obronić twierdzę, którą wcześniej zbudujecie. Podczas każdej gry będziesz miał do wykorzystania 800 kulek. Jedną z nich będzie Woodsball, gdzie w naturalnych warunkach z użyciem stroju maskującego, umożliwiającego kamuflaż, wykorzystacie do walki taktykę białą. Nauczysz się posługiwać mapą i kompasem, budować schronienia z wykorzystaniem zarówno posiadanego sprzętu jak i naturalnych warunków terenu. Będziecie uczestniczyć w nocnych zajęciach survivalowych, w których aby przetrwać w trudnych warunkach, konieczne będzie rozpalenie ognia bez użycia zapałek oraz zbudowanie i przemieszczanie się na rakietach śnieżnych. Czeka na was również udział w marszu na orientacę i nocnych podchodach z zastosowaniem różnych scenariuszy. Z nami pokonasz strach i własne słabości!
Program fakultatywny
Program fakultatywny dodatkowo płatny:

Wyjazdy busem na stok narciarski w Chrzanowie: realizowana przy min. 8 osobach. - ok. 20 PLN/os.
Wypożyczenie sprzętu narciarskiego: (narty, buty, kije, kask) ok. 15 PLN/ godzina
Instruktor narciarski: ok. 20 PLN/ 1 godzina przy grupie min 8 os.
Cena karnetów: ok. 35 PLN/godziny
Park linowy: od ok.10 do ok. 38 PLN
Wyprawa samochodami wojskowymi typu off-road: ok. 30 PLN
Zakwaterowanie
Pawilon hotelowy Ośrodka Wypoczynkowego Almatur, położonego w lesie sosnowym nad Zalewem Janowskim. Ośrodek posiada: saunę, jacuzzi, salę dyskotekową, tenis stołowy, piłkarzyki, miejsce na ognisko.
Świadczenia
Zakwaterowanie: 7 noclegów w pawilonie hotelowym Ośrodka Wypoczynkowego Almatur. Pokoje 2, 3, 4, 5 os. z łazienkami.

Wyżywienie: 3 posiłki dziennie. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz suchy prowiant na drogę powrotną (powyżej 3 godzin).

Transport: autokar turystyczny.

Ubezpieczenie: SIGNAL IDUNA. Opieka wychowawcy, instruktora. Realizacja programu.
Informacje praktyczne
Przy zakwaterowaniu pobierana jest kaucja zwrotna 50,-zł, zwracana w dniu wyjazdu, o ile nie zostaną wyrządzone szkody.
Informacje o cenie
Cena nie obejmuje: dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w rozkładzie jazdy, programu fakultatywnego.
» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Janów Lubelski - Paintball - Survival   (skrót: JANOW LUBELSKI PAINTBALL-SURVIVAL PAX FB)
11.01 - 18.01.2020
 8 dni / LPJZ0111
1299 zł Plan podróżyRezerwuj
18.01 - 25.01.2020
 8 dni / LPJZ0118
1299 zł Plan podróżyRezerwuj
25.01 - 01.02.2020
 8 dni / LPJZ0125
1299 zł Plan podróżyRezerwuj
01.02 - 08.02.2020
 8 dni / LPJZ0201
1299 zł Plan podróżyRezerwuj
08.02 - 15.02.2020
 8 dni / LPJZ0208
1299 zł Plan podróżyRezerwuj
15.02 - 22.02.2020
 8 dni / LPJZ0215
1299 zł Plan podróżyRezerwuj

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2020 Zima 2020
Zamów
Naszych Klientów ubezpiecza
SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.

Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC