Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Wycieczki i wczasy

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Jarosławiec - Bursztynowy Szlak - Wczasy (NA ZAPYTANIE)
» sprawdź podobne oferty

Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Program

Hotel Szlak Bursztynowy położony jest w niewielkim Jarosławcu, którego mieszkańcy od ponad 500 lat trudnią się rybołówstwem i poławianiem bursztynu. Z pokoi roztacza się widok na 200-letnią latarnię morską, morze lub klimatyczne patio na dziedzińcu hotelu.

Zakwaterowanie

Pokoje: Komfortowe Pokoje (16m2) wyposażone w Łazienkę z prysznicem, podgrzewaną podłogę i nieparujące lustro, suszarkę do włosów, telefon, lodówkę, telewizor z płaskim ekranem, z kanałami kablowymi, klimatyzację, biurko, sejf, szlafrok, ręczniki, zestaw kosmetyków, zestaw do parzenia kawy lub herbaty.

Do dyspozycji gości: Bajkowa Kraina: To miejsce gdzie przewijają się motywy ze znanych i lubianych bajek: Jaś i Małgosia, Rybak i złota rybka czy Pinokio. To kolorowe miejsce z dużą ilością zabawek edukacyjnych dla młodego Einsteina. W Bajkowej Krainie prowadzone są animacje i zabawy dla najmłodszych. Na miejscu znajduje się również kolorowa mini-toaletka. Pokój gier: Dla nieco starszych Gości TV z konsolą PlayStation 4 i szerokim wyborem gier do wypożyczenia w recepcji. W hotelu można również bezpłatnie wypożyczyć łóżeczko, podgrzewacz do butelek, przewijak, nawilżacz powietrza i kilkadziesiąt innych sprzętów ułatwiających pobyt. Szczegółowa lista dostępna jest w recepcji hotelu.


Świadczenia

6 noclegów, śniadania i obiadokolacje w formie bufetu szwedzkiego, nielimitowane korzystanie ze strony Wellness (sauna fińska, sauna bursztynowa, tężnia solna, strefa cardio, tarasy widokowe), dostęp do krytego basenu OW Rafa (30 metrów od hotelu) w miesiącach kwiecień – czerwiec, wrzesień- październik, bezpłatne wypożyczenie kijków do nornic walking. Ubezpieczenie Signal Iduna S.A.


Informacje praktyczne

Standardowym elementem wyposażenia są kosmetyki SUCCINITE produkowane na bazie bursztynu.
Zakwaterowanie w dniu przyjazdu od godziny 16:00, Wykwaterowanie w dniu wyjazdu do godziny 12:00.
Dzieci w wieku do lat 4 nocują bezpłatnie, jeżeli śpią na łóżku rodziców.
Dzieci w wieku od lat 12 są liczone jako pełnopłatne.
Parking monitorowany 15zł/doba

UWAGA: OFERTA NA ZAPYTANIE!
Rezerwacja w systemie nie jest równoznaczna z rezerwacją miejsc w hotelu, po założeniu rezerwacji prosimy o oczekiwanie na potwierdzenie.


» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Jarosławiec - Bursztynowy Szlak - Wczasy (NA ZAPYTANIE) (POKÓJ STANDARD)     (skrót: BURSZTYNOWY SZLAK - JAROSLAWIEC - POKOJ STANDARD (NA ZAPYTANIE) DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
APWJ010505.01.2019 - 11.01.2019802 złRezerwuj7 dni
APWJ011212.01.2019 - 18.01.2019872 złRezerwuj7 dni
APWJ011919.01.2019 - 25.01.2019872 złRezerwuj7 dni
APWJ012626.01.2019 - 01.02.2019942 złRezerwuj7 dni
APWJ020202.02.2019 - 08.02.2019942 złRezerwuj7 dni
APWJ020909.02.2019 - 15.02.2019942 złRezerwuj7 dni
APWJ021616.02.2019 - 22.02.2019942 złRezerwuj7 dni
APWJ022323.02.2019 - 01.03.2019942 złRezerwuj7 dni
APWJ030202.03.2019 - 08.03.2019802 złRezerwuj7 dni
APWJ030909.03.2019 - 15.03.2019802 złRezerwuj7 dni
APWJ031616.03.2019 - 22.03.2019802 złRezerwuj7 dni
APWJ032323.03.2019 - 29.03.2019802 złRezerwuj7 dni
APWJ033030.03.2019 - 05.04.2019802 złRezerwuj7 dni
APWJ040606.04.2019 - 12.04.2019802 złRezerwuj7 dni
APWJ041313.04.2019 - 19.04.2019802 złRezerwuj7 dni
APWJ042020.04.2019 - 26.04.20192447 złRezerwuj7 dni
APWJ042727.04.2019 - 03.05.20191922 złRezerwuj7 dni
APWJ050404.05.2019 - 10.05.20191922 złRezerwuj7 dni
APWJ051111.05.2019 - 17.05.20191012 złRezerwuj7 dni
APWJ051818.05.2019 - 24.05.20191012 złRezerwuj7 dni
APWJ052525.05.2019 - 31.05.20191012 złRezerwuj7 dni
APWJ060101.06.2019 - 07.06.20191117 złRezerwuj7 dni
APWJ060808.06.2019 - 14.06.20191117 złRezerwuj7 dni
APWJ061515.06.2019 - 21.06.20191117 złRezerwuj7 dni
APWJ062222.06.2019 - 28.06.20191922 złRezerwuj7 dni
APWJ062929.06.2019 - 05.07.20191922 złRezerwuj7 dni
APWJ070606.07.2019 - 12.07.20191922 złRezerwuj7 dni
APWJ071313.07.2019 - 19.07.20191922 złRezerwuj7 dni
APWJ072020.07.2019 - 26.07.20191922 złRezerwuj7 dni
APWJ072727.07.2019 - 02.08.20191922 złRezerwuj7 dni
APWJ080303.08.2019 - 09.08.20191922 złRezerwuj7 dni
APWJ081010.08.2019 - 16.08.20191922 złRezerwuj7 dni
APWJ081717.08.2019 - 23.08.20191922 złRezerwuj7 dni
APWJ082424.08.2019 - 30.08.20191922 złRezerwuj7 dni
APWJ083131.08.2019 - 06.09.20191922 złRezerwuj7 dni
APWJ090707.09.2019 - 13.09.20191012 złRezerwuj7 dni
APWJ091414.09.2019 - 20.09.20191012 złRezerwuj7 dni
APWJ092121.09.2019 - 27.09.20191012 złRezerwuj7 dni
APWJ092828.09.2019 - 04.10.20191012 złRezerwuj7 dni
APWJ100505.10.2019 - 11.10.2019872 złRezerwuj7 dni
APWJ101212.10.2019 - 18.10.2019872 złRezerwuj7 dni
APWJ101919.10.2019 - 25.10.2019872 złRezerwuj7 dni
APWJ102626.10.2019 - 01.11.2019872 złRezerwuj7 dni
APWJ110202.11.2019 - 08.11.2019802 złRezerwuj7 dni
APWJ110909.11.2019 - 15.11.2019802 złRezerwuj7 dni
APWJ111616.11.2019 - 22.11.2019802 złRezerwuj7 dni
APWJ112323.11.2019 - 29.11.2019802 złRezerwuj7 dni
APWJ113030.11.2019 - 06.12.2019802 złRezerwuj7 dni
APWJ120707.12.2019 - 13.12.2019697 złRezerwuj7 dni
APWJ121414.12.2019 - 20.12.2019697 złRezerwuj7 dni

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2019 Zima 2019
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2019
Zamów
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC