Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Wycieczki i wczasy

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Jarosławiec - Bursztynowy Szlak - Wczasy (NA ZAPYTANIE)
Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Program
Hotel Szlak Bursztynowy położony jest w niewielkim Jarosławcu, którego mieszkańcy od ponad 500 lat trudnią się rybołówstwem i poławianiem bursztynu. Z pokoi roztacza się widok na 200-letnią latarnię morską, morze lub klimatyczne patio na dziedzińcu hotelu.

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i centralne ogrzewanie. Balkon należy do standardowego wyposażenia w większości pokoi i oferuje dodatkową przestrzeń na odpoczynek i relaks w trakcie pobytu. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Do udogodnień we wszystkich pokojach należą sejf, minibarek i biurko. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). Łazienka posiada prysznic. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Hotel oferuje pokoje dla niepalących. Goście skorzystać mogą z pokoju zabaw dla dzieci, serwisu pokojowego, sali konferencyjnej i centrum biznesowego.
Zakwaterowanie
Pokoje: Komfortowe Pokoje (16m2) wyposażone w Łazienkę z prysznicem, podgrzewaną podłogę i nieparujące lustro, suszarkę do włosów, telefon, lodówkę, telewizor z płaskim ekranem, z kanałami kablowymi, klimatyzację, biurko, sejf, szlafrok, ręczniki, zestaw kosmetyków, zestaw do parzenia kawy lub herbaty.

Do dyspozycji gości: Bajkowa Kraina: To miejsce gdzie przewijają się motywy ze znanych i lubianych bajek: Jaś i Małgosia, Rybak i złota rybka czy Pinokio. To kolorowe miejsce z dużą ilością zabawek edukacyjnych dla młodego Einsteina. W Bajkowej Krainie prowadzone są animacje i zabawy dla najmłodszych. Na miejscu znajduje się również kolorowa mini-toaletka. Pokój gier: Dla nieco starszych Gości TV z konsolą PlayStation 4 i szerokim wyborem gier do wypożyczenia w recepcji. W hotelu można również bezpłatnie wypożyczyć łóżeczko, podgrzewacz do butelek, przewijak, nawilżacz powietrza i kilkadziesiąt innych sprzętów ułatwiających pobyt. Szczegółowa lista dostępna jest w recepcji hotelu.
Świadczenia
6 noclegów, śniadania i obiadokolacje w formie bufetu szwedzkiego, nielimitowane korzystanie ze strefy Wellness (sauna fińska, sauna bursztynowa, tężnia solna, strefa cardio, tarasy widokowe), dostęp do krytego basenu OW Rafa (30 metrów od hotelu) w miesiącach kwiecień – czerwiec, wrzesień- październik, bezpłatne wypożyczenie kijków do nornic walking. Ubezpieczenie Signal Iduna S.A.
Informacje praktyczne
Standardowym elementem wyposażenia są kosmetyki SUCCINITE produkowane na bazie bursztynu.
Zakwaterowanie w dniu przyjazdu od godziny 16:00, Wykwaterowanie w dniu wyjazdu do godziny 12:00.
Dzieci w wieku do lat 4 nocują bezpłatnie, jeżeli śpią na łóżku rodziców.
Dzieci w wieku od lat 12 są liczone jako pełnopłatne.
Parking monitorowany 15zł/doba

UWAGA: OFERTA NA ZAPYTANIE!
Rezerwacja w systemie nie jest równoznaczna z rezerwacją miejsc w hotelu, po założeniu rezerwacji prosimy o oczekiwanie na potwierdzenie.
» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Jarosławiec - Bursztynowy Szlak - Wczasy (NA ZAPYTANIE) (POKÓJ STANDARD)   (skrót: BURSZTYNOWY SZLAK - JAROSLAWIEC - POKOJ STANDARD (NA ZAPYTANIE) DBL HB)
15.06 - 21.06.2019
 7 dni / APWJ0615
Impreza w trakcie realizacji
22.06 - 28.06.2019
 7 dni / APWJ0622
1922 zł Rezerwuj
29.06 - 05.07.2019
 7 dni / APWJ0629
1922 zł Rezerwuj
06.07 - 12.07.2019
 7 dni / APWJ0706
1922 zł Rezerwuj
13.07 - 19.07.2019
 7 dni / APWJ0713
1922 zł Rezerwuj
20.07 - 26.07.2019
 7 dni / APWJ0720
1922 zł Rezerwuj
27.07 - 02.08.2019
 7 dni / APWJ0727
1922 zł Rezerwuj
03.08 - 09.08.2019
 7 dni / APWJ0803
1922 zł Rezerwuj
10.08 - 16.08.2019
 7 dni / APWJ0810
1922 zł Rezerwuj
17.08 - 23.08.2019
 7 dni / APWJ0817
1922 zł Rezerwuj
24.08 - 30.08.2019
 7 dni / APWJ0824
1922 zł Rezerwuj
31.08 - 06.09.2019
 7 dni / APWJ0831
1922 zł Rezerwuj
07.09 - 13.09.2019
 7 dni / APWJ0907
950 zł Rezerwuj
14.09 - 20.09.2019
 7 dni / APWJ0914
1012 zł Rezerwuj
21.09 - 27.09.2019
 7 dni / APWJ0921
1012 zł Rezerwuj
28.09 - 04.10.2019
 7 dni / APWJ0928
1012 zł Rezerwuj
05.10 - 11.10.2019
 7 dni / APWJ1005
872 zł Rezerwuj
12.10 - 18.10.2019
 7 dni / APWJ1012
872 zł Rezerwuj
19.10 - 25.10.2019
 7 dni / APWJ1019
872 zł Rezerwuj
26.10 - 01.11.2019
 7 dni / APWJ1026
872 zł Rezerwuj
02.11 - 08.11.2019
 7 dni / APWJ1102
802 zł Rezerwuj
09.11 - 15.11.2019
 7 dni / APWJ1109
802 zł Rezerwuj
16.11 - 22.11.2019
 7 dni / APWJ1116
802 zł Rezerwuj
23.11 - 29.11.2019
 7 dni / APWJ1123
802 zł Rezerwuj
30.11 - 06.12.2019
 7 dni / APWJ1130
802 zł Rezerwuj
07.12 - 13.12.2019
 7 dni / APWJ1207
697 zł Rezerwuj
14.12 - 20.12.2019
 7 dni / APWJ1214
697 zł Rezerwuj

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Obozy i Kolonie Obozy 2019
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2019
Zamów
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC