Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Obozy i kolonie

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu (wiek 10-18)
» sprawdź podobne oferty

Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
A może morze z pasją?

Jastrzębia Góra - najdalej na północ wysunięta miejscowość w Polsce, położona na malowniczym, klifowym wybrzeżu Bałtyku. Plażę w Jastrzębiej Górze wykorzystamy do organizacji niezliczonej ilości gier i zabaw, które oprócz doskonałej atmosfery zapewnią integrację oraz dużo śmiechu. Nasza oferta warsztatów i obozów tematycznych pomoże znaleźć pasję, rozwinąć zainteresowania i zaspokoić ciekawość. Akademia tańca, wdzięku i urody pozwoli zapoznać się z tajnikami świata mody i modelingu. Udział w obozie języka angielskiego to świetny sposób na przyswajanie wiedzy dzięki ciekawym warsztatom. Obóz rekreacyjny to dobra zabawa w sportowym klimacie. Oprócz zajęć tematycznych przygotowaliśmy dla wszystkich uczestników bez względu na wybraną specjalizację, bogatą ofertę aktywnego wypoczynku, których relaksacyjna forma sprawi, że wakacje będą pełne ruchu i zabawy. Gry zespołowe: koszykówka, piłka nożna, siatkówka oraz rekreacyjne: plażowa piłka siatkowa, ringo, tenis plażowy, badminton, ciekawy zestaw gier i zabaw ruchowych - integrujących, wesołych, kreatywnych. Nieodłącznym elementem nadmorskich zabaw będą kąpiele morskie pod opieką ratownika. Nie zapominamy o tym, że Region Pomorza to wiele atrakcji turystycznych. Idąc śladem poszukiwania przygód, przygotowaliśmy niecodzienne zwiedzanie Gdańska. Najpiękniejsze miejsca miasta, jego zabytki i uliczki to nasza plansza do gry. Biorąc udział w grze miejskiej, będziemy zarówno graczami jak i twórcami naszej zabawy.


Program

Akademia tańca i stylu (10-13 lat), (14-18 lat)

Dla lubiących ruch i muzykę proponujemy obóz, na którym można zadbać o swoją kondycję i zdrowie, popracować nad sylwetką, przy okazji dobrze się bawić, a nawet zrelaksować, nauczyć się wszystkiego od początku lub podszkolić umiejętności. Program obozu zawiera: modelowanie sylwetki i pracę z własnym ciałem poprzez aerobic i zajęcia z rytmiki, podstawowe zasady modelingu, poruszanie się w rytm muzyki, zapoznanie się z regułami zdrowego odżywiania, pielęgnacji cery i paznokci, sztuki makijażu, zasady właściwego doboru stroju, sztukę komunikacji interpersonalnej i autoprezentacji, kreowanie własnego wizerunku i odkrywanie pozytywnej postawy życiowej. Dobrej zabawy dostarczą również zajęcia taneczne, na których można sprawdzić się w różnych stylach, poznać podstawy tańców nowoczesnych, latynoamerykańskich, klasycznych, sprawdzić się w prostych układach choreograficznych.

Zakwaterowanie

W terminach 1-4 – Ośrodek Wypoczynkowy Royal położony jest w części willowej miasta w odległości ok. 400 m od plaży. Obiekt posiada w pokoje 2, 3, 4 osobowe z łazienkami, dysponuje salą dyskotekową i kinową.

W terminie 5 – Ośrodek Wypoczynkowy Klif położony ok. 400 m od plaży. Obiekt posiada pokoje 2, 3, 4 osobowych z łazienkami, dysponuje salą telewizyjną i dyskotekową.


Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów (termin PPOJ0809 - 9 noclegów)
Wyżywienie: Całodzienne (3 posiłki) w stołówce ośrodka. Serwujemy posiłki oparte na tradycyjnej kuchni polskiej dostosowanej do potrzeb żywieniowych dzieci i młodzieży. Nie realizujemy indywidualnych diet wynikających z zaleceń lekarza. Możliwość zamówienia diety wegetariańskiej bez dodatkowych opłat (koniecznie prosimy w rezerwacji zaznaczyć wybór w dopłatach opcjonalnych). Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.
Transport: Autokar z klimatyzacją i toaletą.
Ubezpieczenie: NNW - 15.000 zł
Opieka instruktora-wychowawcy.
Realizacja programu.


Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży. Planowany przyjazd do ośrodka w godz. 19.00-20.00. Planowany wyjazd z ośrodka w godz. 8.00-9.00. Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 16.00, wyjazd nie później niż o godz. 12.00.W przypadku małej liczby uczestników niektóre zajęcia specjalistyczne, sportowe i rekreacyjne mogą odbywać się wspólnie z innymi grupami, jednocześnie gwarantujemy, że dla każdego uczestnika dostosujemy program zajęć do warunków psychofizycznych i umiejętności. Kierownik obozu tel. 603 319 431

adres: (termin 1-4) - Royal ul.Topolowa 18, 84-104 Jastrzębia Góra, (termin 5) - Klif ul.Bukowa 7, 84-104 Jastrzębia Góra


» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu     (skrót: JASTRZEBIA GORA AKADEMIA TANCA I STYLU PAX FB)
Nr grupy Data Cena 
PPOJ062626.06.2019 - 06.07.20191649 zł   1449 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni
PPOJ070707.07.2019 - 17.07.20191649 zł   1449 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni
PPOJ071818.07.2019 - 28.07.20191649 zł   1449 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni
PPOJ072929.07.2019 - 08.08.20191649 zł   1449 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni
PPOJ080909.08.2019 - 18.08.20191549 zł   1349 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj10 dni

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2019 Zima 2019
Zamów
Obozy i Kolonie Obozy 2019
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2019
Zamów
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC