Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Wycieczki i wczasy

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Karpacz - Hotel Sadyba SPA (NA ZAPYTANIE)
» sprawdź podobne oferty

Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Program

SADYBA SPA położony jest w górnej części Karpacza, w której znajduje się szlak górski na Śnieżkę, kościółek Wang, dziki wodospad, kompleks narciarski Kopa i Winterpol, aquapark Tropikana. W odległości 900 m od hotelu mieszczą się największe stacje narciarskie Karpacza, z których najbliższa jest już 500m od budynku hotelowego. Umiejscowienie pośród zieleni i w bezpośrednim sąsiedztwie gór sprawia, że jest to idealne miejsce na spędzenie zarówno zimowego jak i letniego wypoczynku

Zakwaterowanie

Pokoje: Wszystkie pokoje w SADYBA SPA *** urządzone są w ciepłych kolorach i wyposażone w drewniane meble, podłogę parkietową lub kaflową. Każdy z nich ma dostęp do Internetu, telewizję kablową, telewizor z płaskim ekranem i łazienkę z prysznicem.

Do dyspozycji gości: Do dyspozycji gości basen z wodą ozonowaną, sauna sucha i parowa, sala gier ( bilard, rzutki, tenis stołowy) a także sala zabaw dla dzieci. Na miejscu do dyspozycji jest gabinet masażu.


Świadczenia

7 noclegów, 7 śniadań (dopłata do obiadokolacji składającej się z zupy, II dania, deseru i napoju 35zł/os/dzień), korzystanie ze strefy basenowej ( basen, sauny, jacuzzi ), seanse filmowe, wieczory disco. Ubezpieczenie Signal Iduna S.A.


Informacje praktyczne

Zakwaterowanie w dniu przyjazdu od godz.16:00, wykwaterowanie w dniu wyjazdu do godz.11:00.
Świadczenia kończą śniadaniem.
UWAGA: OFERTA NA ZAPYTANIE!
Rezerwacja w systemie nie jest równoznaczna z rezerwacją miejsc w hotelu, po założeniu rezerwacji prosimy o oczekiwanie na potwierdzenie.




» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Karpacz - Hotel Sadyba SPA (NA ZAPYTANIE)     (skrót: KARPACZ - SADYBA SPA - POKOJ 2-OSOBOWY DBL BB)
Nr grupy Data Cena 
APWY010505.01.2019 - 12.01.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY011212.01.2019 - 19.01.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY011919.01.2019 - 26.01.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY012626.01.2019 - 02.02.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY020202.02.2019 - 09.02.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY020909.02.2019 - 16.02.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY021616.02.2019 - 23.02.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY022323.02.2019 - 02.03.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY030202.03.2019 - 09.03.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY030909.03.2019 - 16.03.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY031616.03.2019 - 23.03.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY032323.03.2019 - 30.03.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY033030.03.2019 - 06.04.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY040606.04.2019 - 13.04.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY041313.04.2019 - 20.04.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY042020.04.2019 - 27.04.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY042727.04.2019 - 04.05.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY050404.05.2019 - 11.05.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY051111.05.2019 - 18.05.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY051818.05.2019 - 25.05.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY052525.05.2019 - 01.06.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY060101.06.2019 - 08.06.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY060808.06.2019 - 15.06.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY061515.06.2019 - 22.06.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY062222.06.2019 - 29.06.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY062929.06.2019 - 06.07.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY070606.07.2019 - 13.07.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY071313.07.2019 - 20.07.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY072020.07.2019 - 27.07.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY072727.07.2019 - 03.08.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY080303.08.2019 - 10.08.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY081010.08.2019 - 17.08.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY081717.08.2019 - 24.08.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY082424.08.2019 - 31.08.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY083131.08.2019 - 07.09.20191085 złRezerwuj8 dni
APWY090707.09.2019 - 14.09.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY091414.09.2019 - 21.09.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY092121.09.2019 - 28.09.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY092828.09.2019 - 05.10.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY100505.10.2019 - 12.10.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY101212.10.2019 - 19.10.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY101919.10.2019 - 26.10.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY102626.10.2019 - 02.11.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY110202.11.2019 - 09.11.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY110909.11.2019 - 16.11.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY111616.11.2019 - 23.11.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY112323.11.2019 - 30.11.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY113030.11.2019 - 07.12.2019945 złRezerwuj8 dni
APWY120707.12.2019 - 14.12.2019945 złRezerwuj8 dni

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2019 Zima 2019
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2019
Zamów
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC