Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA LATO LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Wycieczki i wczasy

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Karpacz - Hotel Sadyba SPA - Wczasy (NA ZAPYTANIE)
Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Program
SADYBA SPA *** położony jest w górnej części Karpacza, w której znajduje się szlak górski na Śnieżkę, kościółek Wang, dziki wodospad, kompleks narciarski Kopa i Winterpol, aquapark Tropikana. W odległości 900 m od hotelu mieszczą się największe stacje narciarskie Karpacza, z których najbliższa jest już 500m od budynku hotelowego. Umiejscowienie pośród zieleni i w bezpośrednim sąsiedztwie gór sprawia, że jest to idealne miejsce na spędzenie zarówno zimowego jak i letniego wypoczynku.

Karpacz to atrakcyjna górska miejscowość turystyczno - wypoczynkowa leżąca w województwie dolnośląskim, w Karkonoszach, u podnóża Śnieżki (1602 m n.p.m.), 6 km od Kowar, w dolinie rzeki Łomnica. Istnieje tu wiele szlaków turystycznych, idealnie nadających się do pieszych wędrówek.
Zakwaterowanie
Pokoje: Wszystkie pokoje w SADYBA SPA *** urządzone są w ciepłych kolorach i wyposażone w drewniane meble, podłogę parkietową lub kaflową. Każdy z nich ma dostęp do Internetu, telewizję kablową, telewizor z płaskim ekranem i łazienkę z prysznicem.

Do dyspozycji gości: Do dyspozycji gości basen z wodą ozonowaną, sauna sucha i parowa, sala gier ( bilard, rzutki, tenis stołowy), a także sala zabaw dla dzieci. Na miejscu do dyspozycji jest gabinet masażu.
Świadczenia
7 noclegów, 7 śniadań w formie bufetu szwedzkiego, korzystanie ze strefy relaksu ( basen, sauny, jacuzzi ), dostęp do sai zabaw. Ubezpieczenie Signal Iduna S.A.
Informacje praktyczne
Zakwaterowanie w dniu przyjazdu od godz.14:00, wykwaterowanie w dniu wyjazdu do godz.11:00.
Świadczenia kończą śniadaniem.

UWAGA: OFERTA NA ZAPYTANIE!
Rezerwacja w systemie nie jest równoznaczna z rezerwacją miejsc w hotelu, po założeniu rezerwacji prosimy o oczekiwanie na potwierdzenie.
» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Karpacz - Hotel Sadyba SPA - Wczasy (NA ZAPYTANIE)   (skrót: KARPACZ - SADYBA SPA - POKOJ 2-OSOBOWY DBL BB)
07.12 - 14.12.2019
 8 dni / APWY1207
Impreza w trakcie realizacji
04.01 - 11.01.2020
 8 dni / APWY0104
1120 zł Rezerwuj
11.01 - 18.01.2020
 8 dni / APWY0111
1120 zł Rezerwuj
18.01 - 25.01.2020
 8 dni / APWY0118
1120 zł Rezerwuj
25.01 - 01.02.2020
 8 dni / APWY0125
1120 zł Rezerwuj
01.02 - 08.02.2020
 8 dni / APWY0201
1120 zł Rezerwuj
08.02 - 15.02.2020
 8 dni / APWY0208
1120 zł Rezerwuj
15.02 - 22.02.2020
 8 dni / APWY0215
1120 zł Rezerwuj
22.02 - 29.02.2020
 8 dni / APWY0222
1120 zł Rezerwuj
29.02 - 07.03.2020
 8 dni / APWY0229
980 zł Rezerwuj
07.03 - 14.03.2020
 8 dni / APWY0307
980 zł Rezerwuj
14.03 - 21.03.2020
 8 dni / APWY0314
980 zł Rezerwuj
21.03 - 28.03.2020
 8 dni / APWY0321
980 zł Rezerwuj
28.03 - 04.04.2020
 8 dni / APWY0328
980 zł Rezerwuj
04.04 - 11.04.2020
 8 dni / APWY0404
980 zł Rezerwuj
11.04 - 18.04.2020
 8 dni / APWY0411
980 zł Rezerwuj
18.04 - 25.04.2020
 8 dni / APWY0418
980 zł Rezerwuj
01.05 - 03.05.2020
 3 dni / APWY0501
320 zł Rezerwuj
09.05 - 16.05.2020
 8 dni / APWY0509
1120 zł Rezerwuj
16.05 - 23.05.2020
 8 dni / APWY0516
1120 zł Rezerwuj
23.05 - 30.05.2020
 8 dni / APWY0523
1120 zł Rezerwuj
06.06 - 13.06.2020
 8 dni / APWY0606
1120 zł Rezerwuj
13.06 - 20.06.2020
 8 dni / APWY0613
1120 zł Rezerwuj
20.06 - 27.06.2020
 8 dni / APWY0620
1120 zł Rezerwuj
27.06 - 04.07.2020
 8 dni / APWY0627
1120 zł Rezerwuj
04.07 - 11.07.2020
 8 dni / APWY0704
1120 zł Rezerwuj
11.07 - 18.07.2020
 8 dni / APWY0711
1120 zł Rezerwuj
18.07 - 25.07.2020
 8 dni / APWY0718
1120 zł Rezerwuj
25.07 - 01.08.2020
 8 dni / APWY0725
1120 zł Rezerwuj
01.08 - 08.08.2020
 8 dni / APWY0801
1120 zł Rezerwuj
08.08 - 15.08.2020
 8 dni / APWY0808
1120 zł Rezerwuj
15.08 - 22.08.2020
 8 dni / APWY0815
1120 zł Rezerwuj
22.08 - 29.08.2020
 8 dni / APWY0822
1120 zł Rezerwuj
29.08 - 05.09.2020
 8 dni / APWY0829
1120 zł Rezerwuj
05.09 - 12.09.2020
 8 dni / APWY0905
1120 zł Rezerwuj
12.09 - 19.09.2020
 8 dni / APWY0912
1120 zł Rezerwuj
19.09 - 26.09.2020
 8 dni / APWY0919
1120 zł Rezerwuj
03.10 - 10.10.2020
 8 dni / APWY1003
980 zł Rezerwuj
10.10 - 17.10.2020
 8 dni / APWY1010
980 zł Rezerwuj
17.10 - 24.10.2020
 8 dni / APWY1017
980 zł Rezerwuj
24.10 - 31.10.2020
 8 dni / APWY1024
980 zł Rezerwuj
31.10 - 07.11.2020
 8 dni / APWY1031
980 zł Rezerwuj
07.11 - 14.11.2020
 8 dni / APWY1107
980 zł Rezerwuj
14.11 - 21.11.2020
 8 dni / APWY1114
980 zł Rezerwuj
21.11 - 28.11.2020
 8 dni / APWY1121
980 zł Rezerwuj
05.12 - 12.12.2020
 8 dni / APWY1205
1120 zł Rezerwuj
12.12 - 19.12.2020
 8 dni / APWY1212
1120 zł Rezerwuj

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2020 Zima 2020
Zamów
Obozy i Kolonie Obozy 2020
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2020
Zamów
Naszych Klientów ubezpiecza
SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.

Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC