Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA LATO LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Wycieczki i wczasy

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Kołobrzeg - Hotel Doris SPA - Wczasy (STANDARD) (NA ZAPYTANIE)
Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Program
Kołobrzeg jest jednym z najbardziej znanych kurortów nadbałtyckich i nazywany polską stolicą SPA. Ścieżki zdrowia, malownicze trasy spacerowo-rowerowe, promenady wypełnione kulinarnymi przysmakami, to doskonała wizytówka Dzielnicy Uzdrowiskowej, która na tydzień zamieni się w Państwa dom. Szeroka plaża zachwyca swoją funkcjonalnością, zapraszając turystów do wzięcia udziału w zajęciach zumby, fitness czy tańców latynoamerykańskich. Mnóstwo boisk rekreacyjnych, wydarzeń sportowych i kulturalnych będzie towarzyszyć Państwu podczas słonecznego wypoczynku.
Zakwaterowanie
Pokój DELUXE (pow. ok. 29 m²) Położenie: Nowa cześć obiektu Doris SPA. Wyposażenie: 2x łóżka typu TWIN, moż. dost. dla 1-os. dor. lub 2x dzieci do lat 12 (sofa 1-os. o wym: 100x185 cm).

Pokój STANDARDOWY (pow. ok. 21 m²) Położenie: Stara cześć obiektu Doris SPA. Wyposażenie: 2x łóżka typu TWIN, moż. dost. dla 1-os. dor. lub 2x dzieci do lat 12 (sofa 1-os. o wym: 95x195 cm).
Świadczenia
2 lub 7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie w formie bufetu, wypożyczalnia sprzętu rekreacyjnego, dostęp do sali bilardowej, darmowy Internet Wi-Fi w kawiarni, wieczorki taneczne. Kompleks basenowy (z basenem 25-metrowym, sztuczną rzeką), kompleks saun, jacuzzi. Opieka ratownika. Ubezpieczenie Signal Iduna S.A.
Informacje praktyczne
Zakwaterowanie w dniu przyjazdu od godz.16:00, wykwaterowanie w dniu wyjazdu do godz.11:00. Świadczenia rozpoczynają się obiadokolacją i kończą śniadaniem. Hotel posiada udogodnienia dla rodzin z dziećmi (łóżeczka dziecięce, krzesełka do karmienia, wanienki), windę, deski do prasowania, żelazka, parking płatny na miejscu – 20 zł/dobę, recepcja czynna 24 h, opłata klimatyczna płatna na miejscu.

UWAGA: OFERTA NA ZAPYTANIE!
Rezerwacja w systemie nie jest równoznaczna z rezerwacją miejsc w hotelu, po założeniu rezerwacji prosimy o oczekiwanie na potwierdzenie.
» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Kołobrzeg - Hotel Doris SPA - Wczasy (STANDARD) (NA ZAPYTANIE)   (skrót: KOLOBRZEG OBIEKT NOCLEGOWY DORIS WELLNESS SPA - POKOJ 2 OSOBOWY STANDARD DBL HB)
07.12 - 14.12.2019
 8 dni / APWD1207
Impreza w trakcie realizacji
14.12 - 21.12.2019
 8 dni / APWD1214
980 zł   Dzwoń  
02.01 - 09.01.2020
 8 dni / APWD0102
998 zł Rezerwuj
11.01 - 18.01.2020
 8 dni / APWD0111
1190 zł Rezerwuj
18.01 - 25.01.2020
 8 dni / APWD0118
1190 zł Rezerwuj
25.01 - 01.02.2020
 8 dni / APWD0125
1190 zł Rezerwuj
01.02 - 08.02.2020
 8 dni / APWD0201
1190 zł Rezerwuj
08.02 - 15.02.2020
 8 dni / APWD0208
1190 zł Rezerwuj
15.02 - 22.02.2020
 8 dni / APWD0215
1190 zł Rezerwuj
29.02 - 07.03.2020
 8 dni / APWD0229
998 zł Rezerwuj
07.03 - 14.03.2020
 8 dni / APWD0307
998 zł Rezerwuj
14.03 - 21.03.2020
 8 dni / APWD0314
998 zł Rezerwuj
21.03 - 28.03.2020
 8 dni / APWD0321
998 zł Rezerwuj
28.03 - 04.04.2020
 8 dni / APWD0328
998 zł Rezerwuj
10.04 - 12.04.2020
 3 dni / APWD0410
675 zł Rezerwuj
16.04 - 23.04.2020
 8 dni / APWD0416
1313 zł Rezerwuj
23.04 - 30.04.2020
 8 dni / APWD0423
1313 zł Rezerwuj
01.05 - 03.05.2020
 3 dni / APWD0501
505 zł Rezerwuj
07.05 - 14.05.2020
 8 dni / APWD0507
1575 zł Rezerwuj
14.05 - 21.05.2020
 8 dni / APWD0514
1575 zł Rezerwuj
21.05 - 28.05.2020
 8 dni / APWD0521
1575 zł Rezerwuj
28.05 - 04.06.2020
 8 dni / APWD0528
1575 zł Rezerwuj
11.06 - 13.06.2020
 3 dni / APWD0611
505 zł Rezerwuj
18.06 - 25.06.2020
 8 dni / APWD0618
1575 zł Rezerwuj
27.06 - 04.07.2020
 8 dni / APWD0627
1767 zł Rezerwuj
04.07 - 11.07.2020
 8 dni / APWD0704
1767 zł Rezerwuj
18.07 - 25.07.2020
 8 dni / APWD0718
2083 zł Rezerwuj
25.07 - 01.08.2020
 8 dni / APWD0725
2083 zł Rezerwuj
01.08 - 08.08.2020
 8 dni / APWD0801
2083 zł Rezerwuj
08.08 - 15.08.2020
 8 dni / APWD0808
2083 zł Rezerwuj
20.08 - 27.08.2020
 8 dni / APWD0820
1767 zł Rezerwuj
03.09 - 10.09.2020
 8 dni / APWD0903
1575 zł Rezerwuj
10.09 - 17.09.2020
 8 dni / APWD0910
1575 zł Rezerwuj
17.09 - 24.09.2020
 8 dni / APWD0917
1575 zł Rezerwuj
01.10 - 08.10.2020
 8 dni / APWD1001
1313 zł Rezerwuj
08.10 - 15.10.2020
 8 dni / APWD1008
1313 zł Rezerwuj
15.10 - 22.10.2020
 8 dni / APWD1015
1313 zł Rezerwuj
22.10 - 29.10.2020
 8 dni / APWD1022
1313 zł Rezerwuj
07.11 - 14.11.2020
 8 dni / APWD1107
998 zł Rezerwuj
14.11 - 21.11.2020
 8 dni / APWD1114
998 zł Rezerwuj
21.11 - 28.11.2020
 8 dni / APWD1121
998 zł Rezerwuj
28.11 - 05.12.2020
 8 dni / APWD1128
998 zł Rezerwuj
05.12 - 12.12.2020
 8 dni / APWD1205
998 zł Rezerwuj
12.12 - 19.12.2020
 8 dni / APWD1212
998 zł Rezerwuj

Terminy i ceny:   Kołobrzeg - Hotel Doris SPA - Wczasy (DELUXE) (NA ZAPYTANIE)   (skrót: KOLOBRZEG OBIEKT NOCLEGOWY DORIS WELLNESS SPA- POKOJ 2 OSOBOWY DELUXE DBL HB)
07.12 - 14.12.2019
 8 dni / APWD1207
Impreza w trakcie realizacji
14.12 - 21.12.2019
 8 dni / APWD1214
1085 zł   Dzwoń  
02.01 - 09.01.2020
 8 dni / APWD0102
1190 zł Rezerwuj
11.01 - 18.01.2020
 8 dni / APWD0111
1383 zł Rezerwuj
29.02 - 07.03.2020
 8 dni / APWD0229
1190 zł Rezerwuj
07.03 - 14.03.2020
 8 dni / APWD0307
1190 zł Rezerwuj
14.03 - 21.03.2020
 8 dni / APWD0314
1190 zł Rezerwuj
21.03 - 28.03.2020
 8 dni / APWD0321
1190 zł Rezerwuj
28.03 - 04.04.2020
 8 dni / APWD0328
1190 zł Rezerwuj
10.04 - 12.04.2020
 3 dni / APWD0410
730 zł Rezerwuj
16.04 - 23.04.2020
 8 dni / APWD0416
1505 zł Rezerwuj
23.04 - 30.04.2020
 8 dni / APWD0423
1505 zł Rezerwuj
01.05 - 03.05.2020
 3 dni / APWD0501
560 zł Rezerwuj
07.05 - 14.05.2020
 8 dni / APWD0507
1768 zł Rezerwuj
14.05 - 21.05.2020
 8 dni / APWD0514
1768 zł Rezerwuj
21.05 - 28.05.2020
 8 dni / APWD0521
1768 zł Rezerwuj
28.05 - 04.06.2020
 8 dni / APWD0528
1768 zł Rezerwuj
11.06 - 13.06.2020
 3 dni / APWD0611
560 zł Rezerwuj
18.06 - 25.06.2020
 8 dni / APWD0618
1768 zł Rezerwuj
27.06 - 04.07.2020
 8 dni / APWD0627
1960 zł Rezerwuj
04.07 - 11.07.2020
 8 dni / APWD0704
1960 zł Rezerwuj
18.07 - 25.07.2020
 8 dni / APWD0718
2275 zł Rezerwuj
25.07 - 01.08.2020
 8 dni / APWD0725
2275 zł Rezerwuj
01.08 - 08.08.2020
 8 dni / APWD0801
2275 zł Rezerwuj
08.08 - 15.08.2020
 8 dni / APWD0808
2275 zł Rezerwuj
20.08 - 27.08.2020
 8 dni / APWD0820
1960 zł Rezerwuj
03.09 - 10.09.2020
 8 dni / APWD0903
1768 zł Rezerwuj
10.09 - 17.09.2020
 8 dni / APWD0910
1768 zł Rezerwuj
17.09 - 24.09.2020
 8 dni / APWD0917
1768 zł Rezerwuj
01.10 - 08.10.2020
 8 dni / APWD1001
1505 zł Rezerwuj
08.10 - 15.10.2020
 8 dni / APWD1008
1505 zł Rezerwuj
15.10 - 22.10.2020
 8 dni / APWD1015
1505 zł Rezerwuj
22.10 - 29.10.2020
 8 dni / APWD1022
1505 zł Rezerwuj
07.11 - 14.11.2020
 8 dni / APWD1107
1190 zł Rezerwuj
14.11 - 21.11.2020
 8 dni / APWD1114
1190 zł Rezerwuj
21.11 - 28.11.2020
 8 dni / APWD1121
1190 zł Rezerwuj
28.11 - 05.12.2020
 8 dni / APWD1128
1190 zł Rezerwuj
05.12 - 12.12.2020
 8 dni / APWD1205
1190 zł Rezerwuj
12.12 - 19.12.2020
 8 dni / APWD1212
1190 zł Rezerwuj

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2020 Zima 2020
Zamów
Obozy i Kolonie Obozy 2020
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2020
Zamów
Naszych Klientów ubezpiecza
SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.

Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC