Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA ZIELONE SZKOŁY ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Wycieczki i wczasy

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Kołobrzeg - Hotel Doris SPA - Wczasy (STANDARD) (NA ZAPYTANIE)
Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Program
Kołobrzeg jest jednym z najbardziej znanych kurortów nadbałtyckich i nazywany polską stolicą SPA. Ścieżki zdrowia, malownicze trasy spacerowo-rowerowe, promenady wypełnione kulinarnymi przysmakami, to doskonała wizytówka Dzielnicy Uzdrowiskowej, która na tydzień zamieni się w Państwa dom. Szeroka plaża zachwyca swoją funkcjonalnością, zapraszając turystów do wzięcia udziału w zajęciach zumby, fitness czy tańców latynoamerykańskich. Mnóstwo boisk rekreacyjnych, wydarzeń sportowych i kulturalnych będzie towarzyszyć Państwu podczas słonecznego wypoczynku.
Zakwaterowanie
Pokój DELUXE (pow. ok. 29 m²) Położenie: Nowa cześć obiektu Doris SPA. Wyposażenie: 2x łóżka typu TWIN, moż. dost. dla 1-os. dor. lub 2x dzieci do lat 12 (sofa 1-os. o wym: 100x185 cm).

Pokój STANDARDOWY (pow. ok. 21 m²) Położenie: Stara cześć obiektu Doris SPA. Wyposażenie: 2x łóżka typu TWIN, moż. dost. dla 1-os. dor. lub 2x dzieci do lat 12 (sofa 1-os. o wym: 95x195 cm).
Świadczenia

Nocleg (zgodnie z umową)
Wyżywienie HB (śniadanie i obiadokolacje)
Bon o wartości 40zł dla każdej osoby dorosłej - możliwy do wykorzystania na zbiegi o wartości powyżej 100zł (bonów nie można łączyć)
Możliwość późnego check out'u (nawet do 16:00 po uzgodnieniu z recepcją)
Możliwość wyporzyczenia kijków nordic walking
Możliwość korzystania z bilardu
Płaszcz kąpielowy na czas pobytu
Bezpłatny bezprzewodowy Internet w pokoju oraz na terenie całego obiektu
Korzystanie z centrum SPA (basen z atrakcjami wodnymi, sauna sucha, łaźnia parowa, jacuzzi, basen rekreacyjny)
Informacje praktyczne

Zakwaterowanie w dniu przyjazdu od godz.16:00, wykwaterowanie w dniu wyjazdu do godz.11:00.
Świadczenia rozpoczynają się obiadokolacją i kończą śniadaniem. Hotel posiada udogodnienia dla rodzin z dziećmi (łóżeczka dziecięce, krzesełka do karmienia, wanienki), windę, deski do prasowania, żelazka.
Parking płatny na miejscu – 20 zł/dobę
Recepcja czynna 24 h
Opłata klimatyczna płatna na miejscu 4,40zł/osoba/dzień



UWAGA: OFERTA NA ZAPYTANIE!
Rezerwacja na stronie nie jest równoznaczna z rezerwacją miejsc w hotelu, po założeniu rezerwacji prosimy o oczekiwanie na potwierdzenie.
» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Kołobrzeg - Hotel Doris SPA - Wczasy (STANDARD) (NA ZAPYTANIE)   (skrót: KOLOBRZEG OBIEKT NOCLEGOWY DORIS WELLNESS SPA - POKOJ 2 OSOBOWY STANDARD DBL HB)
16.01 - 23.01.2021
 8 dni / APWD0116
1285 zł Rezerwuj
23.01 - 30.01.2021
 8 dni / APWD0123
1285 zł Rezerwuj
30.01 - 06.02.2021
 8 dni / APWD0130
1285 zł Rezerwuj
06.02 - 13.02.2021
 8 dni / APWD0206
1285 zł Rezerwuj
13.02 - 20.02.2021
 8 dni / APWD0213
1285 zł Rezerwuj
20.02 - 27.02.2021
 8 dni / APWD0220
1285 zł Rezerwuj
27.02 - 06.03.2021
 8 dni / APWD0227
1150 zł Rezerwuj
06.03 - 13.03.2021
 8 dni / APWD0306
1150 zł Rezerwuj
13.03 - 20.03.2021
 8 dni / APWD0313
1150 zł Rezerwuj
20.03 - 27.03.2021
 8 dni / APWD0320
1150 zł Rezerwuj
02.04 - 04.04.2021
 3 dni / APWD0402
1015 zł Rezerwuj
10.04 - 17.04.2021
 8 dni / APWD0410
1420 zł Rezerwuj
17.04 - 24.04.2021
 8 dni / APWD0417
1420 zł Rezerwuj
30.04 - 03.05.2021
 4 dni / APWD0430
1140 zł Rezerwuj
08.05 - 15.05.2021
 8 dni / APWD0508
1655 zł Rezerwuj
15.05 - 22.05.2021
 8 dni / APWD0515
1655 zł Rezerwuj
22.05 - 29.05.2021
 8 dni / APWD0522
1655 zł Rezerwuj
05.06 - 12.06.2021
 8 dni / APWD0605
1655 zł Rezerwuj
12.06 - 19.06.2021
 8 dni / APWD0612
1655 zł Rezerwuj
19.06 - 26.06.2021
 8 dni / APWD0619
1655 zł Rezerwuj
26.06 - 03.07.2021
 8 dni / APWD0626
1820 zł Rezerwuj
03.07 - 10.07.2021
 8 dni / APWD0703
1995 zł Rezerwuj
10.07 - 17.07.2021
 8 dni / APWD0710
1995 zł Rezerwuj
17.07 - 24.07.2021
 8 dni / APWD0717
1995 zł Rezerwuj
24.07 - 31.07.2021
 8 dni / APWD0724
1995 zł Rezerwuj
31.07 - 07.08.2021
 8 dni / APWD0731
1995 zł Rezerwuj
07.08 - 14.08.2021
 8 dni / APWD0807
1995 zł Rezerwuj
14.08 - 21.08.2021
 8 dni / APWD0814
1285 zł Rezerwuj
21.08 - 28.08.2021
 8 dni / APWD0821
1285 zł Rezerwuj
28.08 - 04.09.2021
 8 dni / APWD0828
1655 zł Rezerwuj
04.09 - 11.09.2021
 8 dni / APWD0904
1655 zł Rezerwuj
11.09 - 18.09.2021
 8 dni / APWD0911
1655 zł Rezerwuj
18.09 - 25.09.2021
 8 dni / APWD0918
1655 zł Rezerwuj
25.09 - 02.10.2021
 8 dni / APWD0925
1655 zł Rezerwuj
09.10 - 16.10.2021
 8 dni / APWD1009
1655 zł Rezerwuj
20.11 - 27.11.2021
 8 dni / APWD1120
1055 zł Rezerwuj
27.11 - 04.12.2021
 8 dni / APWD1127
1055 zł Rezerwuj
04.12 - 11.12.2021
 8 dni / APWD1204
1055 zł Rezerwuj
11.12 - 18.12.2021
 8 dni / APWD1211
1055 zł Rezerwuj
23.12 - 25.12.2021
 3 dni / APWD1223
1015 zł Rezerwuj
31.12.2021 - 02.01.2022
 3 dni / APWD1231
1645 zł Rezerwuj

Terminy i ceny:   Kołobrzeg - Hotel Doris SPA - Wczasy (DELUXE) (NA ZAPYTANIE)   (skrót: KOLOBRZEG OBIEKT NOCLEGOWY DORIS WELLNESS SPA- POKOJ 2 OSOBOWY DELUXE DBL HB)
16.01 - 23.01.2021
 8 dni / APWD0116
1350 zł Rezerwuj
23.01 - 30.01.2021
 8 dni / APWD0123
1350 zł Rezerwuj
30.01 - 06.02.2021
 8 dni / APWD0130
1350 zł Rezerwuj
06.02 - 13.02.2021
 8 dni / APWD0206
1350 zł Rezerwuj
13.02 - 20.02.2021
 8 dni / APWD0213
1350 zł Rezerwuj
20.02 - 27.02.2021
 8 dni / APWD0220
1350 zł Rezerwuj
27.02 - 06.03.2021
 8 dni / APWD0227
1220 zł Rezerwuj
06.03 - 13.03.2021
 8 dni / APWD0306
1220 zł Rezerwuj
13.03 - 20.03.2021
 8 dni / APWD0313
1220 zł Rezerwuj
20.03 - 27.03.2021
 8 dni / APWD0320
1220 zł Rezerwuj
02.04 - 04.04.2021
 3 dni / APWD0402
1045 zł Rezerwuj
10.04 - 17.04.2021
 8 dni / APWD0410
1485 zł Rezerwuj
17.04 - 24.04.2021
 8 dni / APWD0417
1485 zł Rezerwuj
30.04 - 03.05.2021
 4 dni / APWD0430
1180 zł Rezerwuj
08.05 - 15.05.2021
 8 dni / APWD0508
1720 zł Rezerwuj
15.05 - 22.05.2021
 8 dni / APWD0515
1720 zł Rezerwuj
22.05 - 29.05.2021
 8 dni / APWD0522
1720 zł Rezerwuj
29.05 - 05.06.2021
 8 dni / APWD0529
1720 zł Rezerwuj
05.06 - 12.06.2021
 8 dni / APWD0605
1720 zł Rezerwuj
12.06 - 19.06.2021
 8 dni / APWD0612
1720 zł Rezerwuj
19.06 - 26.06.2021
 8 dni / APWD0619
1720 zł Rezerwuj
26.06 - 03.07.2021
 8 dni / APWD0626
1885 zł Rezerwuj
03.07 - 10.07.2021
 8 dni / APWD0703
1885 zł Rezerwuj
10.07 - 17.07.2021
 8 dni / APWD0710
1885 zł Rezerwuj
17.07 - 24.07.2021
 8 dni / APWD0717
1885 zł Rezerwuj
24.07 - 31.07.2021
 8 dni / APWD0724
1885 zł Rezerwuj
31.07 - 07.08.2021
 8 dni / APWD0731
1885 zł Rezerwuj
07.08 - 14.08.2021
 8 dni / APWD0807
1885 zł Rezerwuj
14.08 - 21.08.2021
 8 dni / APWD0814
1350 zł Rezerwuj
21.08 - 28.08.2021
 8 dni / APWD0821
1350 zł Rezerwuj
04.09 - 11.09.2021
 8 dni / APWD0904
1720 zł Rezerwuj
11.09 - 18.09.2021
 8 dni / APWD0911
1720 zł Rezerwuj
18.09 - 25.09.2021
 8 dni / APWD0918
1720 zł Rezerwuj
25.09 - 02.10.2021
 8 dni / APWD0925
1720 zł Rezerwuj
02.10 - 09.10.2021
 8 dni / APWD1002
1720 zł Rezerwuj
09.10 - 16.10.2021
 8 dni / APWD1009
1720 zł Rezerwuj
20.11 - 27.11.2021
 8 dni / APWD1120
1120 zł Rezerwuj
27.11 - 04.12.2021
 8 dni / APWD1127
1120 zł Rezerwuj
04.12 - 11.12.2021
 8 dni / APWD1204
1120 zł Rezerwuj
11.12 - 18.12.2021
 8 dni / APWD1211
1120 zł Rezerwuj
23.12 - 25.12.2021
 3 dni / APWD1223
1045 zł Rezerwuj
31.12 - 31.12.2021
 1 dni / APWD1231
1680 zł Rezerwuj

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2021 Zima 2021
Zobacz
Pobierz katalog Kursy językowe 2021 Kursy językowe 2021
Zobacz
Naszych Klientów ubezpiecza
SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.

Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC