Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Wycieczki i wczasy

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Kraków - Szary Residence (NA ZAPYTANIE)
Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Program
Szary Residence to uroczy obiekt położony na malowniczym wzgórzu z pięknym widokiem na pobliski Kraków i okolice, zaledwie 150m od trasy Kraków - Warszawa (S7, E77). Hotel oferuje noclegi w 40 pokojach dla ok. 100 Gości. W budynku zainstalowano nowoczesną klimatyzację (również w pokojach, indywidualnie sterowana), wygodne łóżka oraz sporo udogodnień. Restauracja Szary cieszy się dobrą opinią wśród odwiedzających ją gości, którzy chwalą znakomite jedzenie i niebanalny wystrój. Szef kuchni dba aby wszystkie potrawy były przygotowane ze świeżych i zdrowych składników, w myśl dewizy "w zdrowym ciele zdrowy duch."
Program fakultatywny
Sauna + wanna z hydromasażem 19zł / os. / h

Jazda konna lekcja 30 minut – 55zł

Przejażdżka kucykiem – 20 minut 30zł

Ognisko (rozpalamy, przygotowujemy drewno, 2 kocyki i leżaki) oraz kosz piknikowy: 1 but. wina + kieliszki + kiełbaski i dodatki + sztućce) – 200zł / parę.

Trening z trenerem personalnym – szczegóły na miejscu

Masaż w pokoju - szczegóły na miejscu

Wynajem rowerów - szczegóły na miejscu

Zabiegi Wellness i Spa- szczegóły na miejscu
Zakwaterowanie
1,2,3- osobowe. Wszystkie pokoje są urządzone komfortowo i nowocześnie. Posiadają TV LED oraz dostęp do bezpłatnego Internetu bezprzewodowego. W każdym pokoju znajduje się przestronna łazienka z prysznicem. Goście znajdą tu również bezpłatny zestaw kawa / herbata, wodę, ręczniki, suszarkę do włosów. Pokoje Deluxe: Luksusowe pokoje Deluxe przygotowane są z myślą o najbardziej wymagających Gościach. Posiadają one indywidualnie sterowaną klimatyzację oraz lodówkę. Są przestronne i doskonale wyposażone. W pokoju znajdują się solidnie wykonane łóżka z wygodnymi materacami najwyższej klasy. Możliwy układ dwóch łóżek lub jednego łoża małżeńskiego. W części wypoczynkowej znajduje się sofa, na której może nocować do 2 osób. W pokoju może zamieszkać 5-osobowa rodzina! Ponadto zestaw kawa/herbata/woda, Wi-Fi, TV LED 40 cali i inne udogodnienia.
Do dyspozycji gości: plac zabaw (z huśtawkami, piaskownicą, zjeżdżalnią i trampliną) a w holu mały kącik zabaw, gdzie maluchy mogą rysować, układać klocki i bawić się różnymi zabawkami, miejsce na ognisko i grilla, Stefa Wellness (siłownia, sauna fińska, wanna z hydromasażem), restauracja, stajnia, parking.
Świadczenia
5 noclegów, wyżywienie BB (śniadanie – możliwość dokupienia obiadokolacji w cenie 30zł/os/dzień), ubezpieczenie Signal Iduna S.A.
Informacje praktyczne
Na terenie obiektu znajduje się Klub Jazdy Konnej Szary będący największym w całej południowo-wschodniej Polsce klubem tego typu. Baza sportowa, jaką tworzy, jest miejscem treningów amatorów, młodych adeptów jeździectwa, jak i jednych z najlepszych zawodników Polski. Prowadzone są zajęcia dla osób na różnym poziomie zaawansowania.
Zakwaterowanie w dniu przyjazdu od godz. 16:00 wykwaterowanie w dniu wyjazdu o godz. 10:00.
Możliwość przyjazdu z psem dopłata 30zł / doba (miska i przekąskę dla psa w cenie).
Psy są akceptowane (i mile widziane) w hotelu, restauracji i na terenie całego obiektu.
UWAGA: OFERTA NA ZAPYTANIE!
Rezerwacja w systemie nie jest równoznaczna z rezerwacją miejsc w hotelu, po założeniu rezerwacji prosimy o oczekiwanie na potwierdzenie.
» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Kraków - Szary Residence (POKÓJ DELUXE) (NA ZAPYTANIE)   (skrót: SZARY RESIDENCE - DELUXE DBL BB)
14.06 - 18.06.2019
 5 dni / APWS0614
Impreza w trakcie realizacji
20.06 - 23.06.2019
 4 dni / APWS0620
1225 zł
28.06 - 02.07.2019
 5 dni / APWS0628
660 zł Rezerwuj
05.07 - 09.07.2019
 5 dni / APWS0705
660 zł Rezerwuj
12.07 - 16.07.2019
 5 dni / APWS0712
660 zł Rezerwuj
19.07 - 23.07.2019
 5 dni / APWS0719
660 zł Rezerwuj
26.07 - 30.07.2019
 5 dni / APWS0726
660 zł Rezerwuj
02.08 - 06.08.2019
 5 dni / APWS0802
660 zł Rezerwuj
09.08 - 13.08.2019
 5 dni / APWS0809
660 zł Rezerwuj
15.08 - 18.08.2019
 4 dni / APWS0815
1225 zł Rezerwuj
23.08 - 27.08.2019
 5 dni / APWS0823
660 zł Rezerwuj
30.08 - 03.09.2019
 5 dni / APWS0830
660 zł Rezerwuj
06.09 - 10.09.2019
 5 dni / APWS0906
660 zł Rezerwuj
13.09 - 17.09.2019
 5 dni / APWS0913
660 zł Rezerwuj
20.09 - 24.09.2019
 5 dni / APWS0920
660 zł Rezerwuj
27.09 - 01.10.2019
 5 dni / APWS0927
660 zł Rezerwuj
04.10 - 08.10.2019
 5 dni / APWS1004
600 zł Rezerwuj
11.10 - 15.10.2019
 5 dni / APWS1011
600 zł Rezerwuj
18.10 - 22.10.2019
 5 dni / APWS1018
600 zł Rezerwuj
25.10 - 29.10.2019
 5 dni / APWS1025
600 zł Rezerwuj
01.11 - 05.11.2019
 5 dni / APWS1101
1225 zł Rezerwuj
08.11 - 12.11.2019
 5 dni / APWS1108
1225 zł Rezerwuj
15.11 - 19.11.2019
 5 dni / APWS1115
600 zł Rezerwuj
22.11 - 26.11.2019
 5 dni / APWS1122
600 zł Rezerwuj
29.11 - 03.12.2019
 5 dni / APWS1129
600 zł Rezerwuj
06.12 - 10.12.2019
 5 dni / APWS1206
600 zł Rezerwuj
13.12 - 17.12.2019
 5 dni / APWS1213
600 zł Rezerwuj
24.12 - 29.12.2019
 6 dni / APWS1224
1840 zł Rezerwuj

Terminy i ceny:   Kraków - Szary Residence (POKÓJ STANDARD) (NA ZAPYTANIE)   (skrót: SZARY RESIDENCE - STANDARD DBL BB)
14.06 - 18.06.2019
 5 dni / APWS0614
Impreza w trakcie realizacji
20.06 - 23.06.2019
 4 dni / APWS0620
1015 zł
28.06 - 02.07.2019
 5 dni / APWS0628
540 zł Rezerwuj
05.07 - 09.07.2019
 5 dni / APWS0705
540 zł Rezerwuj
12.07 - 16.07.2019
 5 dni / APWS0712
540 zł Rezerwuj
19.07 - 23.07.2019
 5 dni / APWS0719
540 zł Rezerwuj
26.07 - 30.07.2019
 5 dni / APWS0726
540 zł Rezerwuj
02.08 - 06.08.2019
 5 dni / APWS0802
540 zł Rezerwuj
09.08 - 13.08.2019
 5 dni / APWS0809
540 zł Rezerwuj
15.08 - 18.08.2019
 4 dni / APWS0815
1015 zł Rezerwuj
23.08 - 27.08.2019
 5 dni / APWS0823
540 zł Rezerwuj
30.08 - 03.09.2019
 5 dni / APWS0830
540 zł Rezerwuj
06.09 - 10.09.2019
 5 dni / APWS0906
540 zł Rezerwuj
13.09 - 17.09.2019
 5 dni / APWS0913
540 zł Rezerwuj
20.09 - 24.09.2019
 5 dni / APWS0920
540 zł Rezerwuj
27.09 - 01.10.2019
 5 dni / APWS0927
540 zł Rezerwuj
04.10 - 08.10.2019
 5 dni / APWS1004
480 zł Rezerwuj
11.10 - 15.10.2019
 5 dni / APWS1011
480 zł Rezerwuj
18.10 - 22.10.2019
 5 dni / APWS1018
480 zł Rezerwuj
25.10 - 29.10.2019
 5 dni / APWS1025
480 zł Rezerwuj
01.11 - 05.11.2019
 5 dni / APWS1101
1015 zł Rezerwuj
08.11 - 12.11.2019
 5 dni / APWS1108
1015 zł Rezerwuj
15.11 - 19.11.2019
 5 dni / APWS1115
480 zł Rezerwuj
22.11 - 26.11.2019
 5 dni / APWS1122
480 zł Rezerwuj
29.11 - 03.12.2019
 5 dni / APWS1129
480 zł Rezerwuj
06.12 - 10.12.2019
 5 dni / APWS1206
480 zł Rezerwuj
13.12 - 17.12.2019
 5 dni / APWS1213
480 zł Rezerwuj
24.12 - 29.12.2019
 6 dni / APWS1224
1523 zł Rezerwuj

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Obozy i Kolonie Obozy 2019
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2019
Zamów
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC