Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Wycieczki i wczasy

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Kraków - Szary Residence (NA ZAPYTANIE)
» sprawdź podobne oferty

Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Program

Szary Residence to uroczy obiekt położony na malowniczym wzgórzu z pięknym widokiem na pobliski Kraków i okolice, zaledwie 150m od trasy Kraków - Warszawa (S7, E77). Hotel oferuje noclegi w 40 pokojach dla ok. 100 Gości. W budynku zainstalowano nowoczesną klimatyzację (również w pokojach, indywidualnie sterowana), wygodne łóżka oraz sporo udogodnień. Restauracja Szary cieszy się dobrą opinią wśród odwiedzających ją gości, którzy chwalą znakomite jedzenie i niebanalny wystrój. Szef kuchni dba aby wszystkie potrawy były przygotowane ze świeżych i zdrowych składników, w myśl dewizy "w zdrowym ciele zdrowy duch."

Program fakultatywny

Sauna + wanna z hydromasażem 19zł / os. / h

Jazda konna lekcja 30 minut – 55zł

Przejażdżka kucykiem – 20 minut 30zł

Ognisko (rozpalamy, przygotowujemy drewno, 2 kocyki i leżaki) oraz kosz piknikowy: 1 but. wina + kieliszki + kiełbaski i dodatki + sztućce) – 200zł / parę.

Trening z trenerem personalnym – szczegóły na miejscu

Masaż w pokoju - szczegóły na miejscu

Wynajem rowerów - szczegóły na miejscu

Zabiegi Wellness i Spa- szczegóły na miejscu


Zakwaterowanie

1,2,3- osobowe. Wszystkie pokoje są urządzone komfortowo i nowocześnie. Posiadają TV LED oraz dostęp do bezpłatnego Internetu bezprzewodowego. W każdym pokoju znajduje się przestronna łazienka z prysznicem. Goście znajdą tu również bezpłatny zestaw kawa / herbata, wodę, ręczniki, suszarkę do włosów. Pokoje Deluxe: Luksusowe pokoje Deluxe przygotowane są z myślą o najbardziej wymagających Gościach. Posiadają one indywidualnie sterowaną klimatyzację oraz lodówkę. Są przestronne i doskonale wyposażone. W pokoju znajdują się solidnie wykonane łóżka z wygodnymi materacami najwyższej klasy. Możliwy układ dwóch łóżek lub jednego łoża małżeńskiego. W części wypoczynkowej znajduje się sofa, na której może nocować do 2 osób. W pokoju może zamieszkać 5-osobowa rodzina! Ponadto zestaw kawa/herbata/woda, Wi-Fi, TV LED 40 cali i inne udogodnienia.
Do dyspozycji gości: plac zabaw (z huśtawkami, piaskownicą, zjeżdżalnią i trampliną) a w holu mały kącik zabaw, gdzie maluchy mogą rysować, układać klocki i bawić się różnymi zabawkami, miejsce na ognisko i grilla, Stefa Wellness (siłownia, sauna fińska, wanna z hydromasażem), restauracja, stajnia, parking.


Świadczenia

5 noclegów, wyżywienie BB (śniadanie – możliwość dokupienia obiadokolacji w cenie 30zł/os/dzień), ubezpieczenie Signal Iduna S.A.


Informacje praktyczne

Na terenie obiektu znajduje się Klub Jazdy Konnej Szary będący największym w całej południowo-wschodniej Polsce klubem tego typu. Baza sportowa, jaką tworzy, jest miejscem treningów amatorów, młodych adeptów jeździectwa, jak i jednych z najlepszych zawodników Polski. Prowadzone są zajęcia dla osób na różnym poziomie zaawansowania.
Zakwaterowanie w dniu przyjazdu od godz. 16:00 wykwaterowanie w dniu wyjazdu o godz. 10:00.
Możliwość przyjazdu z psem dopłata 30zł / doba (miska i przekąskę dla psa w cenie).
Psy są akceptowane (i mile widziane) w hotelu, restauracji i na terenie całego obiektu.
UWAGA: OFERTA NA ZAPYTANIE!
Rezerwacja w systemie nie jest równoznaczna z rezerwacją miejsc w hotelu, po założeniu rezerwacji prosimy o oczekiwanie na potwierdzenie.


» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Kraków - Szary Residence (NA ZAPYTANIE)     (skrót: SZARY RESIDENCE - STANDARD DBL BB)
Nr grupy Data Cena 
APWS010404.01.2019 - 08.01.20191015 złRezerwuj5 dni
APWS011111.01.2019 - 15.01.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS011818.01.2019 - 22.01.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS012525.01.2019 - 29.01.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS020101.02.2019 - 05.02.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS020808.02.2019 - 12.02.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS021515.02.2019 - 19.02.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS022222.02.2019 - 26.02.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS030101.03.2019 - 05.03.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS030808.03.2019 - 12.03.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS031515.03.2019 - 19.03.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS032222.03.2019 - 26.03.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS032929.03.2019 - 02.04.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS040505.04.2019 - 09.04.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS041212.04.2019 - 16.04.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS041919.04.2019 - 22.04.20191015 złRezerwuj4 dni
APWS042626.04.2019 - 30.04.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS050101.05.2019 - 05.05.20191269 złRezerwuj5 dni
APWS051010.05.2019 - 14.05.2019540 złRezerwuj5 dni
APWS051717.05.2019 - 21.05.2019540 złRezerwuj5 dni
APWS052424.05.2019 - 28.05.2019540 złRezerwuj5 dni
APWS053131.05.2019 - 04.06.2019540 złRezerwuj5 dni
APWS060707.06.2019 - 11.06.2019540 złRezerwuj5 dni
APWS061414.06.2019 - 18.06.2019540 złRezerwuj5 dni
APWS062020.06.2019 - 23.06.20191015 złRezerwuj4 dni
APWS062828.06.2019 - 02.07.2019540 złRezerwuj5 dni
APWS070505.07.2019 - 09.07.2019540 złRezerwuj5 dni
APWS071212.07.2019 - 16.07.2019540 złRezerwuj5 dni
APWS071919.07.2019 - 23.07.2019540 złRezerwuj5 dni
APWS072626.07.2019 - 30.07.2019540 złRezerwuj5 dni
APWS080202.08.2019 - 06.08.2019540 złRezerwuj5 dni
APWS080909.08.2019 - 13.08.2019540 złRezerwuj5 dni
APWS081515.08.2019 - 18.08.20191015 złRezerwuj4 dni
APWS082323.08.2019 - 27.08.2019540 złRezerwuj5 dni
APWS083030.08.2019 - 03.09.2019540 złRezerwuj5 dni
APWS090606.09.2019 - 10.09.2019540 złRezerwuj5 dni
APWS091313.09.2019 - 17.09.2019540 złRezerwuj5 dni
APWS092020.09.2019 - 24.09.2019540 złRezerwuj5 dni
APWS092727.09.2019 - 01.10.2019540 złRezerwuj5 dni
APWS100404.10.2019 - 08.10.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS101111.10.2019 - 15.10.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS101818.10.2019 - 22.10.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS102525.10.2019 - 29.10.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS110101.11.2019 - 05.11.20191015 złRezerwuj5 dni
APWS110808.11.2019 - 12.11.20191015 złRezerwuj5 dni
APWS111515.11.2019 - 19.11.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS112222.11.2019 - 26.11.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS112929.11.2019 - 03.12.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS120606.12.2019 - 10.12.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS121313.12.2019 - 17.12.2019480 złRezerwuj5 dni
APWS122424.12.2019 - 29.12.20191523 złRezerwuj6 dni

Terminy i ceny Kraków - Szary Residence (NA ZAPYTANIE)     (skrót: SZARY RESIDENCE - DELUXE DBL BB)
Nr grupy Data Cena 
APWS010404.01.2019 - 08.01.20191225 złRezerwuj5 dni
APWS011111.01.2019 - 15.01.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS011818.01.2019 - 22.01.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS012525.01.2019 - 29.01.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS020101.02.2019 - 05.02.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS020808.02.2019 - 12.02.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS021515.02.2019 - 19.02.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS022222.02.2019 - 26.02.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS030101.03.2019 - 05.03.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS030808.03.2019 - 12.03.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS031515.03.2019 - 19.03.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS032222.03.2019 - 26.03.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS032929.03.2019 - 02.04.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS040505.04.2019 - 09.04.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS041212.04.2019 - 16.04.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS041919.04.2019 - 22.04.20191225 złRezerwuj4 dni
APWS042626.04.2019 - 30.04.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS050101.05.2019 - 05.05.20191532 złRezerwuj5 dni
APWS051010.05.2019 - 14.05.2019660 złRezerwuj5 dni
APWS051717.05.2019 - 21.05.2019660 złRezerwuj5 dni
APWS052424.05.2019 - 28.05.2019660 złRezerwuj5 dni
APWS053131.05.2019 - 04.06.2019660 złRezerwuj5 dni
APWS060707.06.2019 - 11.06.2019660 złRezerwuj5 dni
APWS061414.06.2019 - 18.06.2019660 złRezerwuj5 dni
APWS062020.06.2019 - 23.06.20191225 złRezerwuj4 dni
APWS062828.06.2019 - 02.07.2019660 złRezerwuj5 dni
APWS070505.07.2019 - 09.07.2019660 złRezerwuj5 dni
APWS071212.07.2019 - 16.07.2019660 złRezerwuj5 dni
APWS071919.07.2019 - 23.07.2019660 złRezerwuj5 dni
APWS072626.07.2019 - 30.07.2019660 złRezerwuj5 dni
APWS080202.08.2019 - 06.08.2019660 złRezerwuj5 dni
APWS080909.08.2019 - 13.08.2019660 złRezerwuj5 dni
APWS081515.08.2019 - 18.08.20191225 złRezerwuj4 dni
APWS082323.08.2019 - 27.08.2019660 złRezerwuj5 dni
APWS083030.08.2019 - 03.09.2019660 złRezerwuj5 dni
APWS090606.09.2019 - 10.09.2019660 złRezerwuj5 dni
APWS091313.09.2019 - 17.09.2019660 złRezerwuj5 dni
APWS092020.09.2019 - 24.09.2019660 złRezerwuj5 dni
APWS092727.09.2019 - 01.10.2019660 złRezerwuj5 dni
APWS100404.10.2019 - 08.10.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS101111.10.2019 - 15.10.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS101818.10.2019 - 22.10.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS102525.10.2019 - 29.10.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS110101.11.2019 - 05.11.20191225 złRezerwuj5 dni
APWS110808.11.2019 - 12.11.20191225 złRezerwuj5 dni
APWS111515.11.2019 - 19.11.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS112222.11.2019 - 26.11.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS112929.11.2019 - 03.12.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS120606.12.2019 - 10.12.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS121313.12.2019 - 17.12.2019600 złRezerwuj5 dni
APWS122424.12.2019 - 29.12.20191840 złRezerwuj6 dni

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2019 Zima 2019
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2019
Zamów
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC