Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA ZIELONE SZKOŁY ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy i kolonie

Obozy Międzyrzec Podlaski
Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Ważne informacje
« wróć do listy imprez
Międzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem (wiek 8-18)
» sprawdź podobne oferty

Informacje
Galeria


» przejdź do galerii
Międzyrzec Podlaski leży w województwie lubelskim nad malowniczymi jeziorkami, niedaleko Białej Podlaskiej. To właśnie to miejsce nazywane jest Krainą Pięciu Jezior. W otoczeniu lasów, zażywając świeżego powietrza spotkają Was przygody, których szybko nie zapomnicie!

Program
Sztuki Walki z MISTRZEM (8-11 lat) (12-18 lat)

Naszym Mistrzem będzie Wiktor Waszczuk, dwukrotny Mistrz Świata Muay Thai, Mistrz Polski Muay Thai, zawodnik Kadry Polski ISKA i IFMA, zdobywca Pucharu Polski Muay Thai, który reprezentuje barwy KS RedLion MuayThai.

„Sztuka ośmiu kończyn” jak nazywana jest Muay Thai, stanowi doskonałą formę aktywności dla dzieci i młodzieży, w której każdy może uczestniczyć, gdyż jest to sport wszechstronnie rozwijający.

Podczas codziennych zajęć będziemy:

Poznawać Muay Thai, Boks i K1 – dzięki współpracy i różnorodności sztuk walki będziecie odnosić największe sukcesy.
Pracować nad techniką – urozmaicone ćwiczenia, obrona, ofensywa.
Spalać kalorie i tracić na wadze – wzmacniając układ sercowo-naczyniowy, a jako „efekt uboczny” otrzymamy szczuplejszą sylwetkę.
Rozwijać skupienie umysłu i dyscyplinę – dzisiejsze wpatrywanie się w ekran (laptopów, telefonów czy gier) plus presja i dorastanie w szybszym tempie, potrzebują zwiększenia stabilności oraz rozwoju koncentracji.
Wzmacniać siłę i zwinność – bardzo skutecznie poprawimy siłę nóg i brzucha wprowadzając przy tym dużą zwinność ciała.
Poprawiać wytrzymałość, szybkość i elastyczność – nie będzie słabych stron, kiedy uwalniane są ogromne pokłady energii.
Szerzyć pozytywne wartości i budować pewność siebie – zdrowa rywalizacja jest bardzo dobra dla rozwoju społecznego. Będziecie stawać się silniejsi, szczęśliwsi i przełamywać własne słabości.
Zdobywać wiedzę o Tajlandii – historia, kultura, film.
Program fakultatywny
Fotorelacja obozowa na płycie CD – 40 PLN/os.

Fotorelacja obozowa do pobrania online - 35 PLN/os.

Wizyta w parku wodnym - 45 PLN/os.
Zakwaterowanie
10 noclegów w Ośrodku Szkoleniowo-Wypoczynkowym położonym nad jeziorem. Domki 8 osobowe z pokojami typu studio i 6 osobowe również typu studio z pełnym węzłem sanitarnym. Do dyspozycji boiska sportowe do piłki nożnej i siatkówki plażowej, siłownia plenerowa, miejsce na ognisko.

Możliwość zamówienia specjalnej diety: wegetariańskiej, wegańskiej, bezmlecznej lub bez laktozy - dopłata 100 PLN/os/pobyt

Wszelkie życzenia dotyczące zakwaterowania będą rozpatrywane w miarę możliwości.

Adres obiektu: Ośrodek Szkoleniowo - Wypoczynkowy w Międzyrzecu Podlaskim, ul. Zahajkowska 44D
Świadczenia

Nocleg
Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + deser) w stołówce ośrodka. Pierwszy posiłek – kolacja w dniu przyjazdu. Ostatni posiłek – śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant w drogę powrotną
Transport: autokar turystyczny
Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A.
Opieka pedagogiczna
Realizacja programu
Informacje praktyczne
Cena nie zawiera: dopłat za transport z miast wyznaczonych w rozkładzie jazdy.

Możliwość wykupienia diety specjalnej (wegetariańska, bezglutenowa) - 100 PLN pobyt/os.

Przyjazd do obiektu : 15:00 - 19:00, wyjazd z obiektu: 07:00 - 12:30
Informacje o cenie
Podana cena imprezy nie zawiera obowiązkowych składek na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - 2 PLN oraz Turystyczny Fundusz Pomocowy - 2 PLN
» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Międzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem   (skrót: MIEDZYRZEC PODLASKI SZTUKI WALKI PAX FB)
20.07 - 30.07.2021
 11 dni / APMP0720
1799 zł   1699 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
31.07 - 10.08.2021
 11 dni / APMP0731
1799 zł   1699 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
11.08 - 21.08.2021
 11 dni / APMP0811
1799 zł   1699 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Obozy i Kolonie
Obozy 2021
Zobacz
Pobierz katalog Kursy językowe 2021
Kursy językowe 2021
Zobacz
Wycieczki i Wczasy
Podróże 2021
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.1 2021
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.2 2021
Zobacz
Naszych Klientów ubezpiecza SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.
Signal Iduna
Subwencja PFR
Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC
» pokaż krótki link