Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA ZIELONE SZKOŁY ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Wycieczki i wczasy

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Ważne informacje
« wróć do listy imprez
Mielno - Hotel Medical SPA Unitral - Wczasy
Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Program
Hotel Medical SPA Unitral usytuowany jest w centrum Mielna, w bliskiej odległości od szerokiej, piaszczystej plaży. Jest to jedyny hotel nad morzem z basenem z wodą zasoloną naturalną solą z Morza Martwego. Nowoczesny obiekt z bogatą ofertą obejmująca zabiegi SPA, kąpiele w basenach, zajęcia rehabilitacyjne i sportowe oraz wyśmienita kuchnia sprawiają, że jest to idealne miejsce na wypoczynek i wczasy nad morzem o każdej porze roku. Na amatorów aktywnego wypoczynku czeka szereg ścieżek rowerowych i pieszych, położonych wzdłuż nadmorskich miejscowości.
Zakwaterowanie
Pokoje:
*** - STANDARD - przytulne, wygodne pokoje, odpowiednio przystosowane zarówno do dłuższego, jak i krótszego wypoczynku, bez możliwości dostawki w pokoju STANDARD.
**** - SPA - usytuowane w pełni klimatyzowanej części hotelu. Przestronny i wygodny pokój urządzony w nowoczesnej stylistyce z łazienką z prysznicem.
Dostawki w formie 2 osobowej rozkładanej sofy.

Wszystkie pokoje posiadają telewizję, telefon, balkony z meblami do wypoczynku oraz sprzęt plażowy (parawan i leżaki). W pokojach **** do dyspozycji gości jest telewizja interaktywna, klimatyzacja, sejf, lodówka, Internet, suszarka do włosów oraz płaszcz kąpielowy.

Do dyspozycji gości: sala restauracyjna, Lobby – Bar Unitral, kawiarnia, ogródek letni, stół do ping ponga, plac zabaw, sala fitness, internet Wi-Fi, świat saun i łaźni, baseny, termy w klimacie Morza Martwego - strefa wypoczynku.
Świadczenia

7 noclegów, (sobota-sobota)
wyżywienie HB (śniadanie, obiadokolacja w formie bufetu szwedzkiego),
bezpłatne korzystanie z basenu rekreacyjnego z jacuzzi i łaźnią parową, bezpłatne korzystanie ze SPA w klimacie Morza Martwego: z basenu solankowego z łaźnią solankową, saunami: suchą i bio, jacuzzi: zewnętrzne i w kamiennej grocie i jaskinią lodową, ze strefy wypoczynku oraz sali fitness.
Program zabiegów:

1 x leczniczy masaż częściowy /do 20 min/
1 x masaż miodowy pleców /do 20 min/
2 x okłady borowinowe /do 20 min/
5 x gimnastyka wodna /do 30 min/
1 x seans w grocie solnej /do 45 min
Informacje praktyczne
Zakwaterowanie w dniu przyjazdu od godz. 15:00, wykwaterowanie w dniu wyjazdu o godz. 12:00.
Świadczenia rozpoczynają się obiadokolacją, a kończą śniadaniem w dniu wyjazdu.
Recepcja czynna 24 h.
Pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych znajdują się tylko w części ***.
Codzienna opieka pielęgniarska w godz. 8:00-22:00 oraz możliwość skorzystania z porady lekarskiej.
Deska do prasowania i żelazko ogólnodostępne.
Czajnik bezprzewodowy dostępny w recepcji.

Dodatkowe opłaty:

Opłata miejscowa – 2 zł / osoba
Parking monitorowany płatny - 30zł / doba, 26.06-21.08.2020r. - 40zł / doba

UWAGA: INNE TERMINY ORAZ POKOJE DOSTĘPNE SĄ W OPCJI NA ZAPYTANIE.
» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Mielno - Hotel Medical SPA Unitral - Wczasy   (skrót: MIELNO HOTEL UNITRAL - POKOJ 2-OSOBOWY - CZESC 3 GWIAZDKOWA DBL HB)
16.01 - 23.01.2021
 8 dni / APWM0116
Impreza w trakcie realizacji
23.01 - 30.01.2021
 8 dni / APWM0123
1480 zł Rezerwuj
30.01 - 06.02.2021
 8 dni / APWM0130
1480 zł Rezerwuj
06.02 - 13.02.2021
 8 dni / APWM0206
1480 zł Rezerwuj
13.02 - 20.02.2021
 8 dni / APWM0213
1480 zł Rezerwuj
20.02 - 27.02.2021
 8 dni / APWM0220
1480 zł Rezerwuj
27.02 - 06.03.2021
 8 dni / APWM0227
1480 zł Rezerwuj
06.03 - 13.03.2021
 8 dni / APWM0306
1480 zł Rezerwuj
13.03 - 20.03.2021
 8 dni / APWM0313
1480 zł Rezerwuj
20.03 - 27.03.2021
 8 dni / APWM0320
1480 zł Rezerwuj
27.03 - 03.04.2021
 8 dni / APWM0327
1480 zł Rezerwuj
03.04 - 10.04.2021
 8 dni / APWM0403
1760 zł Rezerwuj
10.04 - 17.04.2021
 8 dni / APWM0410
1760 zł Rezerwuj
17.04 - 24.04.2021
 8 dni / APWM0417
1760 zł Rezerwuj
24.04 - 01.05.2021
 8 dni / APWM0424
1760 zł Rezerwuj
01.05 - 08.05.2021
 8 dni / APWM0501
1760 zł Rezerwuj
08.05 - 15.05.2021
 8 dni / APWM0508
1760 zł Rezerwuj
15.05 - 22.05.2021
 8 dni / APWM0515
1760 zł Rezerwuj
22.05 - 29.05.2021
 8 dni / APWM0522
1760 zł Rezerwuj
29.05 - 05.06.2021
 8 dni / APWM0529
1760 zł Rezerwuj
05.06 - 12.06.2021
 8 dni / APWM0605
1760 zł Rezerwuj
12.06 - 19.06.2021
 8 dni / APWM0612
1760 zł Rezerwuj
19.06 - 26.06.2021
 8 dni / APWM0619
1760 zł Rezerwuj
26.06 - 03.07.2021
 8 dni / APWM0626
1970 zł Rezerwuj
03.07 - 10.07.2021
 8 dni / APWM0703
1970 zł Rezerwuj
10.07 - 17.07.2021
 8 dni / APWM0710
1970 zł Rezerwuj
17.07 - 24.07.2021
 8 dni / APWM0717
1970 zł Rezerwuj
24.07 - 31.07.2021
 8 dni / APWM0724
1970 zł Rezerwuj
31.07 - 07.08.2021
 8 dni / APWM0731
1970 zł Rezerwuj
07.08 - 14.08.2021
 8 dni / APWM0807
1970 zł Rezerwuj
14.08 - 21.08.2021
 8 dni / APWM0814
1970 zł Rezerwuj
21.08 - 28.08.2021
 8 dni / APWM0821
1760 zł Rezerwuj
28.08 - 04.09.2021
 8 dni / APWM0828
1760 zł Rezerwuj
04.09 - 11.09.2021
 8 dni / APWM0904
1760 zł Rezerwuj
11.09 - 18.09.2021
 8 dni / APWM0911
1760 zł Rezerwuj
18.09 - 25.09.2021
 8 dni / APWM0918
1760 zł Rezerwuj
25.09 - 02.10.2021
 8 dni / APWM0925
1760 zł Rezerwuj
02.10 - 09.10.2021
 8 dni / APWM1002
1760 zł Rezerwuj
09.10 - 16.10.2021
 8 dni / APWM1009
1760 zł Rezerwuj
16.10 - 23.10.2021
 8 dni / APWM1016
1760 zł Rezerwuj
23.10 - 30.10.2021
 8 dni / APWM1023
1760 zł Rezerwuj
30.10 - 06.11.2021
 8 dni / APWM1030
1760 zł Rezerwuj
06.11 - 13.11.2021
 8 dni / APWM1106
1480 zł Rezerwuj
13.11 - 20.11.2021
 8 dni / APWM1113
1480 zł Rezerwuj
20.11 - 27.11.2021
 8 dni / APWM1120
1480 zł Rezerwuj
27.11 - 04.12.2021
 8 dni / APWM1127
1480 zł Rezerwuj
04.12 - 11.12.2021
 8 dni / APWM1204
1480 zł Rezerwuj
11.12 - 18.12.2021
 8 dni / APWM1211
1480 zł Rezerwuj

Terminy i ceny:   Mielno - Hotel Medical SPA Unitral - Wczasy   (skrót: MIELNO HOTEL UNITRAL - 2 OSOBOWY - CZESC 4 GWIAZDKOWA DBL HB)
16.01 - 23.01.2021
 8 dni / APWM0116
Impreza w trakcie realizacji
23.01 - 30.01.2021
 8 dni / APWM0123
1970 zł Rezerwuj
30.01 - 06.02.2021
 8 dni / APWM0130
1970 zł Rezerwuj
06.02 - 13.02.2021
 8 dni / APWM0206
1970 zł Rezerwuj
13.02 - 20.02.2021
 8 dni / APWM0213
1970 zł Rezerwuj
20.02 - 27.02.2021
 8 dni / APWM0220
1970 zł Rezerwuj
27.02 - 06.03.2021
 8 dni / APWM0227
1970 zł Rezerwuj
06.03 - 13.03.2021
 8 dni / APWM0306
1970 zł Rezerwuj
13.03 - 20.03.2021
 8 dni / APWM0313
1970 zł Rezerwuj
20.03 - 27.03.2021
 8 dni / APWM0320
1970 zł Rezerwuj
27.03 - 03.04.2021
 8 dni / APWM0327
1970 zł Rezerwuj
03.04 - 10.04.2021
 8 dni / APWM0403
2390 zł Rezerwuj
10.04 - 17.04.2021
 8 dni / APWM0410
2390 zł Rezerwuj
17.04 - 24.04.2021
 8 dni / APWM0417
2390 zł Rezerwuj
24.04 - 01.05.2021
 8 dni / APWM0424
2390 zł Rezerwuj
01.05 - 08.05.2021
 8 dni / APWM0501
2390 zł Rezerwuj
08.05 - 15.05.2021
 8 dni / APWM0508
2390 zł Rezerwuj
15.05 - 22.05.2021
 8 dni / APWM0515
2390 zł Rezerwuj
22.05 - 29.05.2021
 8 dni / APWM0522
2390 zł Rezerwuj
29.05 - 05.06.2021
 8 dni / APWM0529
2390 zł Rezerwuj
05.06 - 12.06.2021
 8 dni / APWM0605
2390 zł Rezerwuj
12.06 - 19.06.2021
 8 dni / APWM0612
2390 zł Rezerwuj
19.06 - 26.06.2021
 8 dni / APWM0619
2390 zł Rezerwuj
26.06 - 03.07.2021
 8 dni / APWM0626
3160 zł Rezerwuj
03.07 - 10.07.2021
 8 dni / APWM0703
3160 zł Rezerwuj
10.07 - 17.07.2021
 8 dni / APWM0710
3160 zł Rezerwuj
17.07 - 24.07.2021
 8 dni / APWM0717
3160 zł Rezerwuj
24.07 - 31.07.2021
 8 dni / APWM0724
3160 zł Rezerwuj
31.07 - 07.08.2021
 8 dni / APWM0731
3160 zł Rezerwuj
07.08 - 14.08.2021
 8 dni / APWM0807
3160 zł Rezerwuj
14.08 - 21.08.2021
 8 dni / APWM0814
3160 zł Rezerwuj
21.08 - 28.08.2021
 8 dni / APWM0821
2390 zł Rezerwuj
28.08 - 04.09.2021
 8 dni / APWM0828
2390 zł Rezerwuj
04.09 - 11.09.2021
 8 dni / APWM0904
2390 zł Rezerwuj
11.09 - 18.09.2021
 8 dni / APWM0911
2390 zł Rezerwuj
18.09 - 25.09.2021
 8 dni / APWM0918
2390 zł Rezerwuj
25.09 - 02.10.2021
 8 dni / APWM0925
2390 zł Rezerwuj
02.10 - 09.10.2021
 8 dni / APWM1002
2390 zł Rezerwuj
09.10 - 16.10.2021
 8 dni / APWM1009
2390 zł Rezerwuj
16.10 - 23.10.2021
 8 dni / APWM1016
2390 zł Rezerwuj
23.10 - 30.10.2021
 8 dni / APWM1023
2390 zł Rezerwuj
30.10 - 06.11.2021
 8 dni / APWM1030
2390 zł Rezerwuj
06.11 - 13.11.2021
 8 dni / APWM1106
1970 zł Rezerwuj
13.11 - 20.11.2021
 8 dni / APWM1113
1970 zł Rezerwuj
20.11 - 27.11.2021
 8 dni / APWM1120
1970 zł Rezerwuj
27.11 - 04.12.2021
 8 dni / APWM1127
1970 zł Rezerwuj
04.12 - 11.12.2021
 8 dni / APWM1204
1970 zł Rezerwuj
11.12 - 18.12.2021
 8 dni / APWM1211
1970 zł Rezerwuj

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Kursy językowe 2021 Kursy językowe 2021
Zobacz
Naszych Klientów ubezpiecza
SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.

Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC
» pokaż krótki link