Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA ZIELONE SZKOŁY ZIMA LEGIT. ISIC ZASADY PODRÓŻOWANIA
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Wycieczki i wczasy

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Ważne informacje
« wróć do listy imprez
Niechorze - Ośrodek Wypoczynkowo-Rehabilitacyjny Jantar-SPA
Informacje layout
Galeria

» przejdź do galerii
NIECHORZE - jedno z najładniejszych wczasowisk nadmorskich, ograniczone od północy szeroką plażą, a od południa jeziorem Liwia Łuża. Położone jest na wschodnim krańcu Niziny Szczecińskiej. Odwiedzający znajdą tutaj szerokie piaszczyste plaże, wydmy porośnięte wysokopiennym lasem oraz specyficzny mikroklimat bogaty w jod i mikroelementy. Największymi atrakcjami miejscowości są: Latarnia Morska, Muzeum Rybołówstwa Morskiego, Motylarnia, Zabytkowa Kolejka Wąskotorowa, Centrum Miniatur Latarni Morskich, ścieżki rowerowe i profesjonale obiekty sportowe.

Program
1 dzień:
Wyjazd zgodnie z rozkładem jazdy, nocny przejazd.
2 dzień:
W godzinach porannych przyjazd do obiektu, złożenie bagaży w miejscu wskazanym przez obsługę, od godz. 16.00 zakwaterowanie w pokojach, kolacja.
3 - 8 dzień:
Pobyt wypoczynkowy.
9 dzień:
Śniadanie. Wykwaterowanie do godz. 10:00 i złożenie bagaży w miejscu wskazanym przez obsługę. W godzinach wieczornych wyjazd w drogę powrotną, nocny przejazd.
10 dzień:
W godzinach dopołudniowych powrót do miejsca wsiadania.
Zakwaterowanie
POŁOŻENIE: usytuowany jest w odległości ok. 250 m od morza, bezpośrednio przy Alei Bursztynowej. Zachwyca pięknie zagospodarowanym ogrodem.
POKOJE: 1, 2-os. typu Standard, 2-os. typu Lux z dostawkami w postaci sof i foteli, 3 os. typu Studio (pokoje Lux i Studio – tylko na potwierdzenie). W obiekcie znajdują się dwa pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Wszystkie wyposażone są w łazienkę z prysznicem, dwa ręczniki (mały i kąpielowy), telewizor, Wi-Fi, lodówkę, telefon, sprzęt plażowy (leżak, parawan, torba plażowa). Większość pokoi posiada balkony lub tarasy.
DO DYSPOZYCJI GOŚCI: kompleks basenowy (basen solankowy, basen pływalny z wieloma atrakcjami, jacuzzi, ścieżka do masażu stóp, sauna sucha), baza zabiegowa i SPA, sala fitness, słoneczna jadalnia i nastrojowa weranda, przepiękny hotelowy ogród, letnia kawiarenka, plac zabaw dla dzieci, monitorowany parking.
Świadczenia
Zakwaterowanie:
7 noclegów.
Wyżywienie:
2 x dziennie - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. W turnusach 30.04 – 04.07 oraz 27.07 – 03.10 dodatkowo obiad – serwowany, wybierany z 2 zestawów.
Transport:
Autokarem z klimatyzacją, toaletą, DVD i barkiem lub mikrobusem z klimatyzacją.
Ubezpieczenie:
Signal Iduna S.A.
Obowiązkowe składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny i Turystyczny Fundusz Pomocowy - 4 zł.
Informacje o cenie
Cena nie obejmuje:
- opłaty klimatycznej ok. 3 zł/os/dzień.
- zabiegów SPA oraz zabiegów rehabilitacyjnych.
» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Niechorze - Ośrodek Wypoczynkowo-Rehabilitacyjny Jantar-SPA   (skrót: NIECHORZE JANTAR 2023 DBL HB)
26.05 - 04.06.2023
 10 dni / KPWJ0526
Impreza w trakcie realizacjiPlan podróży
02.06 - 11.06.2023
 10 dni / KPWJ0602
2464 zł Plan podróżyRezerwuj
09.06 - 18.06.2023
 10 dni / KPWJ0609
2464 zł Plan podróżyRezerwuj
16.06 - 25.06.2023
 10 dni / KPWJ0616
2464 zł Plan podróżyRezerwuj
23.06 - 02.07.2023
 10 dni / KPWJ0623
2464 zł Plan podróżyRezerwuj
30.06 - 09.07.2023
 10 dni / KPWJ0630
2804 zł Plan podróżyRezerwuj
07.07 - 16.07.2023
 10 dni / KPWJ0707
2804 zł Plan podróżyRezerwuj
14.07 - 23.07.2023
 10 dni / KPWJ0714
2804 zł Plan podróżyRezerwuj
21.07 - 30.07.2023
 10 dni / KPWJ0721
2804 zł Plan podróżyRezerwuj
28.07 - 06.08.2023
 10 dni / KPWJ0728
2804 zł Plan podróżyRezerwuj
04.08 - 13.08.2023
 10 dni / KPWJ0804
2804 zł Plan podróżyRezerwuj
11.08 - 20.08.2023
 10 dni / KPWJ0811
2804 zł Plan podróżyRezerwuj
18.08 - 27.08.2023
 10 dni / KPWJ0818
2804 zł Plan podróżyRezerwuj
25.08 - 03.09.2023
 10 dni / KPWJ0825
2804 zł Plan podróżyRezerwuj
01.09 - 10.09.2023
 10 dni / KPWJ0901
2804 zł Plan podróżyRezerwuj
08.09 - 17.09.2023
 10 dni / KPWJ0908
2464 zł Plan podróżyRezerwuj
15.09 - 24.09.2023
 10 dni / KPWJ0915
2464 zł Plan podróżyRezerwuj
22.09 - 01.10.2023
 10 dni / KPWJ0922
2464 zł Plan podróżyRezerwuj

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Obozy i Kolonie
Obozy 2023
Zobacz
Wycieczki i Wczasy
Podróże 2023
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.1
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.3
Zobacz

Naszych Klientów ubezpiecza SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.
Signal Iduna
Subwencja PFR
Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC
» pokaż krótki link