Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA LATO LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Kursy językowe indywidualne

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+
» sprawdź podobne oferty

Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Wiek uczestników: od 16 lat

Monachium - pięknie położona stolica Bawarii, jest znana nie tylko z Oktoberfestu. Obok nowoczesnych budynków można w niej znaleźć wiele gotyckich i barokowych kościołów, które są charakterystyczne dla miasta i tworzą unikalny nastrój. Monachium ma bardzo wiele do zaoferowania: sport w parku olimpijskim lub spektakularne mecze piłki nożnej, wystawy w muzeach i galeriach, teatry, kina i międzynarodowe festiwale filmowe, moda, rozmaite koncerty i wiele innych atrakcji.
Latem można posiedzieć w ogródkach piwnych, pływać w jeziorach miejskich i okolicznych lub wybrać się na wycieczkę do bajkowego zamku Neuschwanstein zbudowanego dla króla Ludwika II. Zimą z kolei miasto jest pokryte śniegiem, ludzie piją "Glühwein" na rynku Christkindl lub jeżdżą na nartach w pobliskich Alpach.

Szkoła BWS Germanlingua nauczanie języka niemieckiego, jako języka obcego prowadzi od 1984 roku. Od tamtej pory, tysiące studentów z całego świata wzięło udział w kursach, a wielu z nich przyjechało po raz drugi i trzeci.
Dzięki wysokokwalifikowanym nauczycielom, przyjaznej atmosferze i nowoczesnym metodom nauczania szkoła zyskała bardzo dobrą międzynarodową reputację. W szkołach BWS w Monachium, Kolonii i Berlinie spotykają się studenci z całego świata, aby uczyć się języka niemieckiego. Nauczyciele oraz pozostali członkowie zespołu zawsze służą pomocą. Do dyspozycji studentów jest darmowy Internet (również bezprzewodowy).
Popularnym miejscem spotkań w czasie przerw jest szkolna kawiarnia. Umożliwia ona lepsze poznanie się studentów i nauczycieli, także z różnych grup. Tutaj planowane są wieczorne i weekendowe wypady, które z kolei często stanowią początek długiej przyjaźni.

Szkoła w Monachium położona jest w zacisznej dzielnicy, ale równocześnie blisko centrum miasta - tylko kilka kroków od znanego skweru Marienplatz. Szkoła mieści się w odrestaurowanym, zabytkowym budynku, dysponuje 8 salami lekcyjnymi oraz biblioteką z dostępem do Internetu.

Program
Zajęcia odbywają się od poniedziałku do piątku (z wyjątkiem świąt narodowych). Przed przyjazdem na kurs należy zrobić test wstępny na stronie www.bws-germanlingua.de/test w celu przydzielenia do odpowiedniej grupy zaawansowania.

Trzy razy w tygodniu fakultatywnie zajęcia popołudniowe, np. zwiedzanie miasta, muzea, atrakcje kulturalne (festiwale, teatry, koncerty itp.), party w szkole, projekcje niemieckich filmów, spotkania integracyjne, wyjścia do barów, dyskotek (bilety wstępu i na komunikację miejską dodatkowo płatne).

Kurs standardowy: 20 godzin lekcyjnych w tygodniu (1 godzina lekcyjna = 45 minut), prowadzonych przez lektorów niemieckich, w pierwszy dzień kursu test definiujący poziom znajomości języka. Zajęcia odbywają się w grupach max. 12 osobowych.

Kurs intensywny: 25 godzin lekcyjnych w tygodniu (1 godzina lekcyjna = 45 minut), prowadzonych przez lektorów niemieckich, w pierwszy dzień kursu test definiujący poziom znajomości języka. Zajęcia odbywają się w grupach max. 12 osobowych.

Stopnie nauczania: A1- C2

Terminy rozpoczęcia kursów:
Dla początkujących: 03.02; 02.03; 30.03; 27.04; 25.05; 22.06; 06.07; 20.07; 03.08; 31.08; 28.09; 26.10; 23.11.2020r., pozostałe poziomy zaawansowania - co tydzień w poniedziałek.

BWS Germanlingua oferuje wysokiej jakości kursy języka niemieckiego dla cudzoziemców w przyjaznym otoczeniu, które respektuje wartości każdego uczestnika, a głównym celem jest wzmocnienie komunikacji pomiędzy różnymi grupami językowymi na świecie. Nacisk jest kładziony nie tylko na nauczanie języka niemieckiego, ale również na poznanie niemieckiej kultury. Personel oraz nauczyciele robią wszystko, aby każdy student czuł się komfortowo i z przyjemnością pomagają lub doradzają również poza godzinami zajęć tak, aby Niemcy stały się Waszym drugim domem.
Doskonałe nauczanie jest podstawową zaletą skutecznej szkoły. Dzięki stałemu podnoszeniu umiejetności zawodowych, wykwalifikowani i doświadczeni nauczyciele dobrze znają ostatnie osiągnięcia w dziedzinie nauczania języka niemieckiego jako języka obcego. Personel jest gotowy nie tylko do dyskusji na temat języka niemieckiego, ale z przyjemnością udzieli porady na każdy inny temat.
Do dyspozycji studentów jest pomieszczenie komputerowe z bezpłatnym dostępem do Internetu jak również dostęp internetowy WLAN/WiFi w całej szkole. Inne materiały dydaktyczne (podręczniki, książki, beletrystyka i DVD) mogą być wypożyczane. Są również dostępne odbiorniki TV oraz odtwarzacze CD.
Metody nauczania bazują na nowoczesnym wykorzystaniu języka niemieckiego, koncentrują się zarówno na języku mówionym, jak i na pisanym, jako umiejętności wyrażenia siebie samego. Nauczanie odbywa się według jasnego programu nauczania i jest ukierunkowane na nauczanie gramatyki, struktury zdań i rozwijanie słownictwa. Różnorodność metod nauczania gwarantuje optymalizację sukcesu w uczeniu się. Najważniejszym aspektem uczenia się nowego języka jest komunikacja ustna i zabawa. W praktyce jest to stosowane nie tylko w trakcie odgrywania ról, w grach językowych i w dyskusjach, ale również podczas organizowanych przez zajęć pozalekcyjnych.
Zakwaterowanie
U rodzin niemieckich - najpopularniejsza i najbardziej efektywna forma zakwaterowania na kursach językowych. Mogą to być rodziny z dziećmi, małżeństwa lub osoby samotne, w każdym wieku. Odległość od szkoły: 30-40 minut transportem publicznym. Pokoje 2-osobowe dzielone ze studentem innej narodowości. Przyjazd do rodziny w niedzielę poprzedzającą rozpoczęcie kursu w godz. 17-20.00, wyjazd w sobotę po zakończeniu kursu do godz. 12.00.
Świadczenia
Zakwaterowanie: 13, 20 lub 27 noclegów (w zależności od długości wybranego kursu).

Wyżywienie: śniadania (możliwość dokupienia obiadokolacji w cenie 360 zł/tydzień).

Transport: dojazd własny. Oferujemy bilety na połączenia autokarowe i lotnicze.

Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A.

Materiały do nauki, zajęcia pozalekcyjne. Opłata rezerwacyjna. Test wstępny. Certyfikat ukończenia kursu. Wsparcie przedstawiciela szkoły w trakcie trwania kursu.
Informacje praktyczne
> istnieje możliwość łączenia kursu w trzech centrach - po jednym tygodniu w każdym z miast (Berlin, Monachium, Kolonia),
> potwierdzenie przyjęcia uczestnika na kurs następuje do 48 godzin od zgłoszenia;
> uczestnik jest zobowiązany podać orientacyjną godzinę przyjazdu do rodziny goszczącej najpóźniej 5 dni przed rozpoczęciem kursu,
> minimalnym termin pobytu - 2 tygodnie,
> cena za tygodniowy bilet na transport publiczny – od 16 EUR do 36 EUR, w zależności od stref,
> świadczenia dodatkowo płatne:
- dopłata sezonowa za kurs w okresie 29.06 - 28.08.2020r. - 320 zł/tydzień,
- dopłata za obiadokolacje u rodziny goszczącej – 360 zł/tydzień,
- kurs intensywny (25 h tygodniowo) - 225 zł/tydzień,
- dodatkowy nocleg u rodziny goszczącej (bez zajęć językowych i rekreacyjnych) - 180 zł,
- transfer z/na lotnisko - 400 zł (w jedną stronę), 720 zł (w dwie strony),
- dopłata za pokój 1-osobowy u rodziny goszczącej - 270 zł/tydzień,
> dni świąteczne, w których zajęcia nie będą się odbywały: 10.04; 13.04; 01.05; 21.05; 01.06; 11.06; 15.08; 03.10; 01.11.2020r. oraz 21.12.2020r. - 03.01.2021r.
> szkoła organizuje kursy specjalistyczne z takich dziedzin, jak: niemiecki w biznesie (turystyka i hotelarstwo, podróże, marketing, bankowość, prawo, medycyna, muzyka, technika etc.); przygotowanie do egzaminów Telc i Instytutu Goethego: Zertifikat B1 (ZD), Zertifikat B2, Zertifikat C1 (ZMP), Zertifikat C2 (ZOP), Test-DaF, Deutsche Sprachprüfung für den Zugang ausländischer Studienbewerber - DSH.. Szczegółowe informacje – na zapytanie: opole@almatur.pl
» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+   (skrót: MONACHIUM KURS JEZYKA NIEMIECKIEGO BWS PAX BB)
26.01 - 08.02.2020
 14 dni / ODIM0126
3960 zł   Dzwoń  
02.02 - 15.02.2020
 14 dni / ODIM0202
3960 zł Rezerwuj
09.02 - 22.02.2020
 14 dni / ODIM0209
3960 zł Rezerwuj
16.02 - 29.02.2020
 14 dni / ODIM0216
3960 zł Rezerwuj
23.02 - 07.03.2020
 14 dni / ODIM0223
3960 zł Rezerwuj
01.03 - 14.03.2020
 14 dni / ODIM0301
3960 zł Rezerwuj
08.03 - 21.03.2020
 14 dni / ODIM0308
3960 zł Rezerwuj
15.03 - 28.03.2020
 14 dni / ODIM0315
3960 zł Rezerwuj
22.03 - 04.04.2020
 14 dni / ODIM0322
3960 zł Rezerwuj
29.03 - 11.04.2020
 14 dni / ODIM0329
3960 zł Rezerwuj
05.04 - 18.04.2020
 14 dni / ODIM0405
3960 zł Rezerwuj
12.04 - 25.04.2020
 14 dni / ODIM0412
3960 zł Rezerwuj
19.04 - 02.05.2020
 14 dni / ODIM0419
3960 zł Rezerwuj
26.04 - 09.05.2020
 14 dni / ODIM0426
3960 zł Rezerwuj
03.05 - 16.05.2020
 14 dni / ODIM0503
3960 zł Rezerwuj
10.05 - 23.05.2020
 14 dni / ODIM0510
3960 zł Rezerwuj
17.05 - 30.05.2020
 14 dni / ODIM0517
3960 zł Rezerwuj
24.05 - 06.06.2020
 14 dni / ODIM0524
3960 zł Rezerwuj
31.05 - 13.06.2020
 14 dni / ODIM0531
3960 zł Rezerwuj
07.06 - 20.06.2020
 14 dni / ODIM0607
3960 zł Rezerwuj
14.06 - 27.06.2020
 14 dni / ODIM0614
3960 zł Rezerwuj
21.06 - 04.07.2020
 14 dni / ODIM0621
4280 zł Rezerwuj
28.06 - 11.07.2020
 14 dni / ODIM0628
4600 zł Rezerwuj
05.07 - 18.07.2020
 14 dni / ODIM0705
4600 zł Rezerwuj
12.07 - 25.07.2020
 14 dni / ODIM0712
4600 zł Rezerwuj
19.07 - 01.08.2020
 14 dni / ODIM0719
4600 zł Rezerwuj
26.07 - 08.08.2020
 14 dni / ODIM0726
4600 zł Rezerwuj
02.08 - 15.08.2020
 14 dni / ODIM0802
4600 zł Rezerwuj
09.08 - 22.08.2020
 14 dni / ODIM0809
4600 zł Rezerwuj
16.08 - 29.08.2020
 14 dni / ODIM0816
4600 zł Rezerwuj
23.08 - 05.09.2020
 14 dni / ODIM0823
4280 zł Rezerwuj
30.08 - 12.09.2020
 14 dni / ODIM0830
3960 zł Rezerwuj
06.09 - 19.09.2020
 14 dni / ODIM0906
3960 zł Rezerwuj
13.09 - 26.09.2020
 14 dni / ODIM0913
3960 zł Rezerwuj
20.09 - 03.10.2020
 14 dni / ODIM0920
3960 zł Rezerwuj
27.09 - 10.10.2020
 14 dni / ODIM0927
3960 zł Rezerwuj
04.10 - 17.10.2020
 14 dni / ODIM1004
3960 zł Rezerwuj
11.10 - 24.10.2020
 14 dni / ODIM1011
3960 zł Rezerwuj
18.10 - 31.10.2020
 14 dni / ODIM1018
3960 zł Rezerwuj
25.10 - 07.11.2020
 14 dni / ODIM1025
3960 zł Rezerwuj
01.11 - 14.11.2020
 14 dni / ODIM1101
3960 zł Rezerwuj
08.11 - 21.11.2020
 14 dni / ODIM1108
3960 zł Rezerwuj
15.11 - 28.11.2020
 14 dni / ODIM1115
3960 zł Rezerwuj
22.11 - 05.12.2020
 14 dni / ODIM1122
3960 zł Rezerwuj
29.11 - 12.12.2020
 14 dni / ODIM1129
3960 zł Rezerwuj

Terminy i ceny:   Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+   (skrót: MONACHIUM KURS JEZYKA NIEMIECKIEGO BWS PAX BB)
26.01 - 15.02.2020
 21 dni / ODIM0126
5760 zł   Dzwoń  
02.02 - 22.02.2020
 21 dni / ODIM0202
5760 zł Rezerwuj
09.02 - 29.02.2020
 21 dni / ODIM0209
5760 zł Rezerwuj
16.02 - 07.03.2020
 21 dni / ODIM0216
5760 zł Rezerwuj
23.02 - 14.03.2020
 21 dni / ODIM0223
5760 zł Rezerwuj
01.03 - 21.03.2020
 21 dni / ODIM0301
5760 zł Rezerwuj
08.03 - 28.03.2020
 21 dni / ODIM0308
5760 zł Rezerwuj
15.03 - 04.04.2020
 21 dni / ODIM0315
5760 zł Rezerwuj
22.03 - 11.04.2020
 21 dni / ODIM0322
5760 zł Rezerwuj
29.03 - 18.04.2020
 21 dni / ODIM0329
5760 zł Rezerwuj
05.04 - 25.04.2020
 21 dni / ODIM0405
5760 zł Rezerwuj
12.04 - 02.05.2020
 21 dni / ODIM0412
5760 zł Rezerwuj
19.04 - 09.05.2020
 21 dni / ODIM0419
5760 zł Rezerwuj
26.04 - 16.05.2020
 21 dni / ODIM0426
5760 zł Rezerwuj
03.05 - 23.05.2020
 21 dni / ODIM0503
5760 zł Rezerwuj
10.05 - 30.05.2020
 21 dni / ODIM0510
5760 zł Rezerwuj
17.05 - 06.06.2020
 21 dni / ODIM0517
5760 zł Rezerwuj
24.05 - 13.06.2020
 21 dni / ODIM0524
5760 zł Rezerwuj
31.05 - 20.06.2020
 21 dni / ODIM0531
5760 zł Rezerwuj
07.06 - 27.06.2020
 21 dni / ODIM0607
5760 zł Rezerwuj
14.06 - 04.07.2020
 21 dni / ODIM0614
6080 zł Rezerwuj
21.06 - 11.07.2020
 21 dni / ODIM0621
6400 zł Rezerwuj
28.06 - 18.07.2020
 21 dni / ODIM0628
6720 zł Rezerwuj
05.07 - 25.07.2020
 21 dni / ODIM0705
6720 zł Rezerwuj
12.07 - 01.08.2020
 21 dni / ODIM0712
6720 zł Rezerwuj
19.07 - 08.08.2020
 21 dni / ODIM0719
6720 zł Rezerwuj
26.07 - 15.08.2020
 21 dni / ODIM0726
6720 zł Rezerwuj
02.08 - 22.08.2020
 21 dni / ODIM0802
6720 zł Rezerwuj
09.08 - 29.08.2020
 21 dni / ODIM0809
6720 zł Rezerwuj
16.08 - 05.09.2020
 21 dni / ODIM0816
6400 zł Rezerwuj
23.08 - 12.09.2020
 21 dni / ODIM0823
6080 zł Rezerwuj
30.08 - 19.09.2020
 21 dni / ODIM0830
5760 zł Rezerwuj
06.09 - 26.09.2020
 21 dni / ODIM0906
5760 zł Rezerwuj
13.09 - 03.10.2020
 21 dni / ODIM0913
5760 zł Rezerwuj
20.09 - 10.10.2020
 21 dni / ODIM0920
5760 zł Rezerwuj
27.09 - 17.10.2020
 21 dni / ODIM0927
5760 zł Rezerwuj
04.10 - 24.10.2020
 21 dni / ODIM1004
5760 zł Rezerwuj
11.10 - 31.10.2020
 21 dni / ODIM1011
5760 zł Rezerwuj
18.10 - 07.11.2020
 21 dni / ODIM1018
5760 zł Rezerwuj
25.10 - 14.11.2020
 21 dni / ODIM1025
5760 zł Rezerwuj
01.11 - 21.11.2020
 21 dni / ODIM1101
5760 zł Rezerwuj
08.11 - 28.11.2020
 21 dni / ODIM1108
5760 zł Rezerwuj
15.11 - 05.12.2020
 21 dni / ODIM1115
5760 zł Rezerwuj
22.11 - 12.12.2020
 21 dni / ODIM1122
5760 zł Rezerwuj

Terminy i ceny:   Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+   (skrót: MONACHIUM KURS JEZYKA NIEMIECKIEGO BWS PAX BB)
26.01 - 22.02.2020
 28 dni / ODIM0126
7560 zł   Dzwoń  
02.02 - 29.02.2020
 28 dni / ODIM0202
7560 zł Rezerwuj
09.02 - 07.03.2020
 28 dni / ODIM0209
7560 zł Rezerwuj
16.02 - 14.03.2020
 28 dni / ODIM0216
7560 zł Rezerwuj
23.02 - 21.03.2020
 28 dni / ODIM0223
7560 zł Rezerwuj
01.03 - 28.03.2020
 28 dni / ODIM0301
7560 zł Rezerwuj
08.03 - 04.04.2020
 28 dni / ODIM0308
7560 zł Rezerwuj
15.03 - 11.04.2020
 28 dni / ODIM0315
7560 zł Rezerwuj
22.03 - 18.04.2020
 28 dni / ODIM0322
7560 zł Rezerwuj
29.03 - 25.04.2020
 28 dni / ODIM0329
7560 zł Rezerwuj
05.04 - 02.05.2020
 28 dni / ODIM0405
7560 zł Rezerwuj
12.04 - 09.05.2020
 28 dni / ODIM0412
7560 zł Rezerwuj
19.04 - 16.05.2020
 28 dni / ODIM0419
7560 zł Rezerwuj
26.04 - 23.05.2020
 28 dni / ODIM0426
7560 zł Rezerwuj
03.05 - 30.05.2020
 28 dni / ODIM0503
7560 zł Rezerwuj
10.05 - 06.06.2020
 28 dni / ODIM0510
7560 zł Rezerwuj
17.05 - 13.06.2020
 28 dni / ODIM0517
7560 zł Rezerwuj
24.05 - 20.06.2020
 28 dni / ODIM0524
7560 zł Rezerwuj
31.05 - 27.06.2020
 28 dni / ODIM0531
7560 zł Rezerwuj
07.06 - 04.07.2020
 28 dni / ODIM0607
7880 zł Rezerwuj
14.06 - 11.07.2020
 28 dni / ODIM0614
8200 zł Rezerwuj
21.06 - 18.07.2020
 28 dni / ODIM0621
8520 zł Rezerwuj
28.06 - 25.07.2020
 28 dni / ODIM0628
8840 zł Rezerwuj
05.07 - 01.08.2020
 28 dni / ODIM0705
8840 zł Rezerwuj
12.07 - 08.08.2020
 28 dni / ODIM0712
8840 zł Rezerwuj
19.07 - 15.08.2020
 28 dni / ODIM0719
8840 zł Rezerwuj
26.07 - 22.08.2020
 28 dni / ODIM0726
8840 zł Rezerwuj
02.08 - 29.08.2020
 28 dni / ODIM0802
8840 zł Rezerwuj
09.08 - 05.09.2020
 28 dni / ODIM0809
8520 zł Rezerwuj
16.08 - 12.09.2020
 28 dni / ODIM0816
8200 zł Rezerwuj
23.08 - 19.09.2020
 28 dni / ODIM0823
7880 zł Rezerwuj
30.08 - 26.09.2020
 28 dni / ODIM0830
7560 zł Rezerwuj
06.09 - 03.10.2020
 28 dni / ODIM0906
7560 zł Rezerwuj
13.09 - 10.10.2020
 28 dni / ODIM0913
7560 zł Rezerwuj
20.09 - 17.10.2020
 28 dni / ODIM0920
7560 zł Rezerwuj
27.09 - 24.10.2020
 28 dni / ODIM0927
7560 zł Rezerwuj
04.10 - 31.10.2020
 28 dni / ODIM1004
7560 zł Rezerwuj
11.10 - 07.11.2020
 28 dni / ODIM1011
7560 zł Rezerwuj
18.10 - 14.11.2020
 28 dni / ODIM1018
7560 zł Rezerwuj
25.10 - 21.11.2020
 28 dni / ODIM1025
7560 zł Rezerwuj
01.11 - 28.11.2020
 28 dni / ODIM1101
7560 zł Rezerwuj
08.11 - 05.12.2020
 28 dni / ODIM1108
7560 zł Rezerwuj
15.11 - 12.12.2020
 28 dni / ODIM1115
7560 zł Rezerwuj

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2020 Zima 2020
Zamów
Obozy i Kolonie Obozy 2020
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2020
Zamów
Naszych Klientów ubezpiecza
SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.

Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC