Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA LATO LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Rodzaj: Kategoria: Kraj: Termin od: do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy sportowe
Kolonie i obozy sportowe


Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć

Kolonie i obozy sportowe


Obozy młodzieżowe

Polska
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia sportów wodnych 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Berezka - obóz jazdy konnej 8, 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Berezka - obóz odchudzająco-kondycyjny 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Besiekierz Rudny - obóz jeździecki 8, 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz narciarsko-paintballowy + Archery Tag 8 dni wiek 10-19
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz snowboardowo-paintballowy + Archery Tag 8 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Szkółka Narciarska 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Szkółka Snowboardowa 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Borek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Brenna - beskidzki rajd konny 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Brenna - jazda konna 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Brenna - obóz Jeździecka zima w Beskidach 8 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Brenna - obóz rolkowe szaleństwo 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec 10, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz koszykówki 10, 11 dni wiek 12-16
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz piłki nożnej 10, 11 dni wiek 9-16
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz pływacki 10, 11 dni wiek 9-12
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz siatkówki 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz Freestyle Football 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz interdyscyplinarny 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłki nożnej 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz wodna przygoda 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz narciarski grupa początkująca 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa początkująca 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowana 8 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowana 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp 8, 11 dni wiek 10-19
Dojazd autokarem Dąbki - obóz fitness i sport 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia fitness 8, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia Sportowy MIX 8, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz fitness 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz Sportowy MIX 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 6 Przygód 10, 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz fitness 11 dni wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz tenisowy 11 dni wiek 14-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Jazdy Konnej 9, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Szkółka Piłkarska 9, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Szkółka Pływacka 9, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Piłki Nożnej 9, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Pływacki 9, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Tenisa Ziemnego 9, 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia piłki nożnej 10, 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia pływania 10, 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia tenisa ziemnego 10, 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - szkółka pływacka 11 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Lesko Zamek - szkółka pływacka 8, 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Lublin- Obóz piłki ręcznej 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje 11 dni wiek 12-15
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu 8, 11 dni wiek 12-15
Dojazd autokarem Łeba - obóz pływacki 11 dni wiek 10-13
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu 8, 11 dni wiek 15-18
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia Fitness 8, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Fitness 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz tenisowy 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze- kolonia i obóz skate rolki 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat FIT&FUN 8, 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Wodna przygoda 8, 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Polańczyk - obóz żeglarski 11 dni wiek 14-19
Dojazd autokarem Ponik - Mania Wspinania 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz snowboardowy 8 dni wiek 6-19
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz narciarski 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz narciarsko-taneczny 8 dni wiek 6-18
Dojazd autokarem Poronin -zimowisko i obóz snowboardowo - taneczny 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Puck - obóz windsurfingowy 10, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Obóz żeglarski 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Selmęt - obóz multiwodnik 11 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz narciarski 8 dni wiek 8-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz snowboardowy 8 dni wiek 8-19
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Ratownik WOPR 9, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Surfingowy 9, 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Ustka - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - obóz siatkówki 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasja 11 dni wiek 9-13
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Wodna pasja 11 dni wiek 9-14
Dojazd autokarem Wiączyń Dolny - obóz jeździecki 8, 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz narciarski grupa początkujących 8 dni wiek 11-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych 8 dni wiek 11-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz siatkówki i gier halowych 8 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarski 15-22.02 8 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarski 8-15.02 8 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowboardowy 15-22.02 8 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowboardowy 8-15.02 8 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Zbrosławice - kurs jeździectwa 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Zbrosławice - obóz angielski w siodle 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Zbrosławice - obóz muzyczno-konny 11 dni wiek 10-18

Zagranica
Dojazd autokarem Austria - Wildschonau - obóz narciarski 9 dni wiek 12-20
Dojazd autokarem Austria - Wildschonau - obóz snowboardowy 9 dni wiek 12-20
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun 11 dni wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa 8 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water Camp 11 dni wiek 14-18
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki 8 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki plażowej 10 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz narciarski 8 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz snowboardowy 8 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia sport to zdrowie 10, 11 dni wiek 10-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC 10, 11 dni wiek 11-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz sport to zdrowie 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle 10 dni wiek 12-18

Klub Urwisa

Polska
Dojazd autokarem Bałtów - Klub Urwisa kolonie w świecie zwierząt 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Piłka Nożna 9, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Łeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacje 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z Pasją 11 dni wiek 7-11

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Jesteś fanem wszelkiego rodzaju dyscyplin? Nie wyobrażasz sobie wakacji spędzonych bez sportu, to nasze obozy sportowe są dla Ciebie idealne. Możesz również zawęzić swoje zamiłowania, czy predyspozycje np. do koszykówki, siatkówki plażowej, aerobicu, czy piłki nożnej. Nie wahaj się ani chwili dłużej. Spędź aktywnie wakacje! Rzuć się w wir wzajemnej motywacji i zdrowej rywalizacji. Poprowadź swoją drużynę do zwycięstwa. Rozwijaj się mentalnie i fizycznie. Obozy sportowe Almatur spełniają oczekiwania najbardziej zapalanych sportowców. Dzięki bogatej infrastrukturze naszych ośrodków masz pewność, że czeka Cię wiele rozgrywek, z których będziesz czerpał przyjemność i naukę. Dodatkowo gwarantujemy wam pełen atrakcji program, przygotowany przez naszych animatorów z Alamturowskiego Centrum Aktywnego Wypoczynku. W zależności od miejsc, które wybierzecie na wspólne wakacje z naszym biurem podróży, proponujemy wam m.in.: kąpiele w morzu pod okiem ratowników, aerobik, projekcje filmów w kinie letnim, konkursy, gry, zabawy, spacery, turnieje sportowe z nagrodami, zwiedzanie okolicznych atrakcji turystycznych, zbytków, oraz dyskoteki nawet w międzynarodowym towarzystwie. Odkryj swój talent i predyspozycji do ukochanej dyscypliny. Zdobądź profesjonalną wiedzę i wsparcie w ścieżce rozwoju. Zawsze pod opieką wykwalifikowanych instruktorów i opiekunów. Tylko sprawdzona kadra z niebanalnym doświadczeniem. Przede wszystkim poznaj nowych ludzi o podobnych zamiłowaniach. Stwórz nie tylko drużynę, ale i przyjaźnie na lata. Każdy obóz sportowy z Almatur - to niebanalne przeżycia dla niebanalnych młodych sportowców.

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2020 Zima 2020
Zamów
Obozy i Kolonie Obozy 2020
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2020
Zamów
Naszych Klientów ubezpiecza
SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.

Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC