Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
Oferty
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe

Polska
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec 10, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz siatkówki 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz fitness i sport 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz japoński 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz zakręcone wakacje 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz ASG 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia plastyczna 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia zumba 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz paintballowy 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz zumba 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz archery tag i paintball 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Komandos Junior 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 11-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - szkółka piłkarska 11 dni wiek 11-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - szkółka pływacka 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego 10, 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Język angielski 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz archery tag i paintball 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Komandos Junior 11 dni wiek 9-19
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz pływacki 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-19
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz sportowy 11 dni wiek 9-19
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz taneczny 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz tenisa ziemnego 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Zumba 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody 10, 11 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz survival i paintball 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz indiańska przygoda 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje 11 dni wiek 10-15
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 11-15
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 15-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz plastyczny 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-19
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz survivalowo-militarny 11 dni wiek 11-19
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz wychowawca kolonijny 11 dni wiek 13-19
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz zumba 11 dni wiek 9-19
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force 11 dni wiek 10-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Oddział Elitarny 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Mrzeżyno obóz militarny Militarna Przygoda 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno- Babciu! Dziadku! Jedźmy razem 11 dni wiek 6-14
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz militarny snajperski 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonia i obóz Fitwakacje 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze- kolonia i obóz skate rolki 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Poddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Wakacyjny active 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Puck - obóz windsurfingowy 10, 11 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek 9-10
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz świat gier 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp obóz drony i hoverboard 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp obóz drony i konsole 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp obóz hoverboard i konsole 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp obóz roboty lego i drony 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp obóz roboty lego i hoverboard 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp obóz roboty lego i konsole 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Świnoujście - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz języka włoskiego 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz MultiSPORT 11 dni wiek 12-19
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Ratownik WOPR 11 dni wiek 11-19
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-19
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz surfingowy 11 dni wiek 12-19
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Świat Mangi 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz tańca nowoczesnego 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - obóz siatkówki 11 dni wiek 7-17

Zagranica
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun 11 dni wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa 11, 12 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja 11 dni wiek 16-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa 11, 12 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja 11 dni wiek 13-15
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz aktywny 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz zumba 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski 10, 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia taneczne pasje 10, 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język angielski 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz taneczny - zumba 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Kampania i Rzym - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego 10, 11 dni wiek 11-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks 10, 11 dni wiek 11-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego 10, 11 dni wiek 15-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco 10, 11 dni wiek 15-18
Dojazd autokarem Włochy - Toskania i Liguria - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 10-18


Obozy młodzieżowe pozwolą Ci się znaleźć na celowniku najlepszych emocji! Czeka na Ciebie kilkaset propozycji wyjazdów w najpiękniejsze miejsca Polski. Postaw na obozy młodzieżowe za granicą, gdzie aktywny wypoczynek uprzyjemni Ci słoneczne wybrzeże Adriatyku czy Morza Śródziemnego. Który obóz młodzieżowy porwie Cię w wir nieszablonowego wypoczynku z najlepszymi ludźmi? Dopasuj wyjazd na obóz młodzieżowy do ulubionej dyscypliny sportu i pasji, a my zabierzemy Cię tam bez mrugnięcia okiem! Sprawdź gorące oferty obozów młodzieżowych w promocji First i Last Minute, które nie stygną jak zatopione w słońcu plaże Złotych Piasków.


Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Obozy i Kolonie Obozy 2019
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2019
Zamów
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC