Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA ZIELONE SZKOŁY ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Ważne informacje
Oferty
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe



Dojazd autokaremBachorze - kolonia sportów wodnych11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremBachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz kajakowo-rowerowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz sportów wodnych11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz windsurfingowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBerezka - Obóz Jazdy Konnej10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremBieszczady - rajd konny - 11 dni11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremBorek - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego9, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremBrenna - beskidzki rajd konny11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremBrenna - jazda konna11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremBrenna - obóz rolkowe szaleństwo11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremCetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCetniewo - obóz koszykówki11 dniwiek 12-16
Dojazd autokaremCetniewo - obóz piłki nożnej11 dniwiek 9-16
Dojazd autokaremCetniewo - obóz pływacki11 dniwiek 9-12
Dojazd autokaremCetniewo - obóz siatkówki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz Freestyle Football9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz interdyscyplinarny9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz multisportowy9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz piłki nożnej9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz survivalowo-kajakowy9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz windsurfingowy9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz wodna przygoda9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz żeglarski9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzęstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp10, 11 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremDarłówko - szkółka pływacka11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremDąbki - obóz Aqua przygoda9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz fitness i sport9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz windsurfingowy9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia Zumba Fitness9, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz sportów wodnych9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz Zumba Fitness9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremGiby - obóz Świat 5 Przygód10, 11 dniwiek 9-18
Dojazd autokaremGierłoż - Mazury Water Camp10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremJanów Lubelski - jazda konna10, 11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz fitness10, 11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic10, 11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy10, 11 dniwiek 14-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz tenisowy10, 11 dniwiek 14-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Rolki10, 11 dniwiek 7-17, 7-12
Dojazd autokaremJantar - Beach volleyball !11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Piłki Nożnej10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Pływacki10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Pływacki10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Sportowy10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Tenisa Ziemnego10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz koszykówki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz siatkówki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - kolonia piłki nożnej11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia pływania11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia tenisa ziemnego11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - szkółka pływacka11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremLesko SKI - Obóz Odchudzająco - Kondycyjny10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremLesko Zamek - Obóz Pływacki10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremŁeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje11 dniwiek 12-15
Dojazd autokaremŁeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu9, 11 dniwiek 12-14
Dojazd autokaremŁeba - obóz pływacki11 dniwiek 10-12
Dojazd autokaremŁeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu9, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremŁeba - obóz siatkówki plażowej11 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremMiędzywodzie - Obóz Zumba10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia Zumba Fitness10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Zumba Fitness10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMuszyna - obóz tenisowy10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremNiechorze - kolonie i obóz hulajnoga11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremNiechorze - kolonie i obóz tenisowy11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremNiechorze- kolonie i obóz skate rolki11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz kajakowy11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremPolańczyk - Obóz Żeglarski11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Mania Wspinania10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPoznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne )11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremPrzysiecz - kolonia ABC jazdy konnej10, 11 dniwiek 7-14
Dojazd autokaremPuck - obóz windsurfingowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremRuciane Nida - Jazda Konna11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremRuciane Nida - Żeglarski11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremRzeka Rega - spływ kajakowy dla koneserów przygody11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremSpała - obóz jazdy konnej11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz MultiSPORT10, 11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Ratownik WOPR10, 11 dniwiek 12-18, 7-18
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Surfingowy10, 11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremUstka - obóz piłki nożnej11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremUstka - obóz siatkówki11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Piłkarska pasja10, 11 dniwiek 9-14
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Wodna pasja10, 11 dniwiek 9-14
Dojazd autokaremWiączyń Dolny - obóz jazdy konnej10, 11 dniwiek 10-17
Dojazd własnyWiączyń Dolny - półkolonie8, 9 dniwiek 10-17


Obozy młodzieżowe pozwolą Ci się znaleźć na celowniku najlepszych emocji! Czeka na Ciebie kilkaset propozycji wyjazdów w najpiękniejsze miejsca Polski. Postaw na obozy młodzieżowe za granicą, gdzie aktywny wypoczynek uprzyjemni Ci słoneczne wybrzeże Adriatyku czy Morza Śródziemnego. Który obóz młodzieżowy porwie Cię w wir nieszablonowego wypoczynku z najlepszymi ludźmi? Dopasuj wyjazd na obóz młodzieżowy do ulubionej dyscypliny sportu i pasji, a my zabierzemy Cię tam bez mrugnięcia okiem! Sprawdź gorące oferty obozów młodzieżowych w promocji First i Last Minute, które nie stygną jak zatopione w słońcu plaże Złotych Piasków.


Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Obozy i Kolonie
Obozy 2021
Zobacz
Pobierz katalog Kursy językowe 2021
Kursy językowe 2021
Zobacz
Wycieczki i Wczasy
Podróże 2021
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.1 2021
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.2 2021
Zobacz
Naszych Klientów ubezpiecza SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.
Signal Iduna
Subwencja PFR
Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC