Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA ZIELONE SZKOŁY ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Rodzaj: Kategoria: Kraj: Termin od: do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
Oferty
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe

Polska
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia Komandos Junior 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia plastyczna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia sportów wodnych 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - obóz artystyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - obóz sportów wodnych 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - obóz windsurfingowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bałtów - kolonie detektywistyczne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bałtów - kolonie teatralne z aktorem Teatru Syrena 11 dni wiek
Dojazd autokarem Berezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Berezka - obóz jazdy konnej 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Berezka - obóz odchudzająco-kondycyjny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Besiekierz Rudny - obóz jazdy konnej 8, 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borek - obóz kartingowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG komandos 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz paintballowy 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz wędkarski 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Brenna - beskidzki rajd konny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Brenna - jazda konna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Brenna - MultiBrenna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Brenna - obóz rolkowe szaleństwo 11 dni wiek
Dojazd autokarem Byczyna - obóz archeologiczny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Byczyna - obóz artystyczny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Byczyna - obóz RPG 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Byczyna - obóz rycerski 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz koszykówki 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz piłki nożnej 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz pływacki 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz siatkówki 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ciechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ciechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchu 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ciechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowych 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - kurs na stopień żeglarza jachtowego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz Freestyle Football 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz interdyscyplinarny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłki nożnej 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz przygodowy 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty literackie 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz wodna przygoda 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz Fantasy 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz fitness i sport 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz japoński 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz zakręcone wakacje 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dębogóra - Kolonia - Wakacje nad rozlewiskiem 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz ASG 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia fitness 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia plastyczna 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia Sportowy MIX 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz fitness 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz fotograficzny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz języka angielskiego 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz Sportowy MIX 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz sportów wodnych 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 5 Przygód 10, 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 5 Przygód 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - jazda konna 10, 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia motocross 10, 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz fitness 10, 11 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej 10, 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz Krav-Maga 10, 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz paintball i survival 1, 10, 11 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic 10, 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy 10, 11 dni wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz tenisowy 10, 11 dni wiek 14-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia Rekreacyjna 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Archery Tag i Paintball 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Jazdy Konnej 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Komandos Junior 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Rekreacyjny 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - Szkółka Piłkarska 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - Szkółka Pływacka 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - English Wave Summer 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - kolonia rozmaitości 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz YouTuberski & TikTok 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - warsztaty fotografii i social stories 11 dni wiek
Dojazd autokarem Karpacz - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonosze Adventure 11 dni wiek
Dojazd autokarem Karpacz - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - klub miłośników sztuki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz kinomaniaka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (elektryczną) 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (klasyczną lub akustyczną) 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie 1.08 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty wokalne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Kolonia rekreacyjna 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Jazdy Konnej 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Piłki Nożnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Pływacki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Rekreacyjny 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Sportowy 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Świat Mangi 9 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Taneczny 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Tenisa Ziemnego 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Koobrzeg - obóz Odkrywamy Japonię 9 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - Exclusive obóz j.angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz Joga 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz muzyczny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia kulinarna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia piłki nożnej 10 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia pływania 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia przygodowa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia taneczna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia tenisa ziemnego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz młodego odkrywcy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Krasnobród - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz survival i paintball 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - obóz kulinarny Fit 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - obóz Minecraft 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - obóz Roblox 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - szkółka pływacka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - 9 Przygód w 9 dni 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - Paintball 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - Survival 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - Z artystyczną duszą 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Eko Kolonia 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko Zamek - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko Zamek - szkółka piłkarska 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko Zamek - szkółka pływacka 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz Eco Zakręceni 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - Akademia urody 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - obóz język angielski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - obóz pływacki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - obóz robotyki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - obóz taneczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz wędkarski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mierzyn- kolonia i obóz survival i paintball 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Kolonia rekreacyjna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Języka Angielskiego 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Języka Angielskiego pod namiotami 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Plastyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Rekreacyjny 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Rekreacyjny pod namiotami 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Survivalowo-Militarny 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Wychowawca Kolonijny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Zumba 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG - Oddział Elitarny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz Mrzeżyno na maxa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - paintball - Łowcy Adrenaliny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno obóz militarny Ranger Camp 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz militarny snajperski 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia Fitness 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia języka angielskiego 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia plastyczna 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia rekreacyjna 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia robotyczna 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Adventure 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Fitness 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz języka angielskiego 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz paintballowy 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz robotyczny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty fotograficzne 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty wokalne 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus - 11 dni 11 dni wiek
Dojazd autokarem Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus - 8 dni 8 dni wiek
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - 11 dni 11 dni wiek
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - 8 dni 8 dni wiek
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Military Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Muszyna - obóz tenisowy 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niechorze - kolonia i obóz Fitwakacje 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niechorze- kolonia i obóz skate rolki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Opole-Krasiejów - Wakacje z Dinozaurami - półkolonie 5 dni wiek
Dojazd autokarem Opole-Przysiecz - Wakacje na Wsi - półkolonie 5 dni wiek
Dojazd autokarem Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 11 dni 11 dni wiek
Dojazd autokarem Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 8 dni 8 dni wiek
Dojazd autokarem Poddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Taneczne wakacje 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Wakacyjny active 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz paintballowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz survivalowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz taneczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - kolonia w świecie zwierząt 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat ASG 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat FIT&FUN 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Fotografii 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Przygody 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Wodna przygoda 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Polańczyk - obóz żeglarski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - obóz Combat Camp Ośrodek Ponik 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - obóz Mini Extreme Camp Ośrodek Ponik 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Extreme Camp 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania Przetrwania 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania Strzelania 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania Wspinania 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - MultiMania 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Off Road 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Qudowi Maniacy 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz aktorsko-wokalny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz D.I.Y. 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz Dance Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz DJ Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz Fashion Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz Graffiti Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz literacki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poznań - Koreański POP 11 dni wiek
Dojazd własny Poznań - półkolonie K-POP 5 dni wiek
Dojazd autokarem Poznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne ) 11 dni wiek
Dojazd autokarem Puck - obóz windsurfingowy 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Radków - obóz górskie wędrówki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Radków - obóz języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Radków - obóz plastyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Radków - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Radków - obóz taneczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Radków - obóz warsztaty filmowe YouTube 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - obóz świat gier 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Jazda Konna 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna EKOsfera 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna FITosfera 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna FITosfera 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśne Laboratorium 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśne Laboratorium 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśny Agent 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśny Agent 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Obóz żeglarski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Żeglarski 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Selmęt - obóz multisport 11 dni wiek
Dojazd autokarem Selmęt - obóz przygodowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Spała - kolonia przygodowa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Spała - obóz ASG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Spała - obóz z adrenaliną 11 dni wiek
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz plastyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz taneczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - Kolonia rekreacyjna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Języka Angielskiego 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Języka Hiszpańskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz MultiSPORT 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Plastyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Ratownik WOPR 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Surfingowy 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Świat Mangi 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Tańca Nowoczesnego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Zumba 11 dni wiek
Dojazd autokarem Trójmiasto - obóz podróżnika 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gamingowy 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Retro 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Roboty i Spółka 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Wyścigi RC+ 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz z Minecraftem 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Zostań Youtuberem 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustka - obóz piłki nożnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustka - obóz siatkówki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - Dookoła świata 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - Magia i czary 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - Młody detektyw Ondraszek 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - obóz beskidzka przygoda Ondraszek 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - Parki rozrywki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - RPG Caerbannog 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasja 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Wodna pasja 11 dni wiek
Dojazd autokarem Wiączyń Dolny - obóz jazdy konnej 8, 11 dni wiek
Dojazd własny Wiączyń Dolny - półkolonie 6, 9 dni wiek
Dojazd autokarem Wisła - obóz Akademia tańca 11 dni wiek
Dojazd autokarem Wisła - obóz języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Wisła - Beskidzki Klub Włóczykija - obóz górski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Wisła - obóz fotograficzny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Wisła - obóz plastyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Wisła - obóz reżysersko-filmowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Wisła - obóz rowerowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Wisła - obóz teatralno-aktorski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Parki Wodne turnus VI 8 dni wiek
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańska Rozrywka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Laserowy Paintball 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Farmer 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Traper 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz ASG 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zawoja - obóz przygodowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zawoja - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zawoja - parki atrakcji 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zbrosławice - kurs jeździectwa 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zbrosławice - obóz angielski w siodle 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zbrosławice - obóz muzyczno-konny 11 dni wiek

Zagranica
Dojazd autokarem Albania - Golem - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun 11 dni wiek
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa 8 dni wiek
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja 11 dni wiek
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa 8 dni wiek
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja 11 dni wiek
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water Camp 11 dni wiek
Transport samolotem Cypr - Episkopi - Obóz rekreacyjny 8 dni wiek
Transport samolotem Cypr - Pyla - Obóz rekreacyjny EQC 8 dni wiek
Dojazd autokarem Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Francja - Cap d'Esterel - obóz ABC nurkowania 10 dni wiek
Dojazd autokarem Francja - Cap d'Esterel - obóz fotograficzny 10 dni wiek
Dojazd autokarem Francja - Cap d'Esterel - obóz Poznaj Francję 10 dni wiek
Dojazd autokarem Francja - Cap d'Esterel - obóz rekreacyjny 10 dni wiek
Dojazd autokarem Francja - Paryż - obóz rekreacyjny 8 dni wiek
Dojazd autokarem Grecja - Peloponez - obóz rekreacyjno-objazdowy 13 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - J. Angielski 13 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny 13 dni wiek 12-18
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz ABC nurkowania 8 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz ABC nurkowania 10 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz fotograficzny 10 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz hiszpańskiego 8 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz hiszpańskiego 10 dni wiek
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 8 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 10 dni wiek
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki 8 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki plażowej 10 dni wiek
Dojazd autokarem Macedonia - Sveti Stefan - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Transport samolotem Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny - British School 8 dni wiek
Transport samolotem USA - East Coast Trip 10 dni wiek
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo Węgierskie wakacje 10 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia sport to zdrowie 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia taneczne pasje 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język angielski 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język włoski 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz sport to zdrowie 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz taneczne pasje 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco 10, 11 dni wiek


Obozy młodzieżowe pozwolą Ci się znaleźć na celowniku najlepszych emocji! Czeka na Ciebie kilkaset propozycji wyjazdów w najpiękniejsze miejsca Polski. Postaw na obozy młodzieżowe za granicą, gdzie aktywny wypoczynek uprzyjemni Ci słoneczne wybrzeże Adriatyku czy Morza Śródziemnego. Który obóz młodzieżowy porwie Cię w wir nieszablonowego wypoczynku z najlepszymi ludźmi? Dopasuj wyjazd na obóz młodzieżowy do ulubionej dyscypliny sportu i pasji, a my zabierzemy Cię tam bez mrugnięcia okiem! Sprawdź gorące oferty obozów młodzieżowych w promocji First i Last Minute, które nie stygną jak zatopione w słońcu plaże Złotych Piasków.


Klub Urwisa

Polska
Dojazd autokarem Bałtów - Klub Urwisa kolonie w świecie zwierząt 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bałtów - Kolonie Klub Urwisa z dinozaurami - Kraina przygód 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dębogóra - Klub Urwisa - Wakacje nad rozlewiskiem 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Giby - Klub Urwisa kolonia "Zostań Odkrywcą" 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Plastyczna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Piłka Nożna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krasiejów - Klub Urwisa kolonia kreatywne wakacje 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Klub Urwisa "Eko Kolonia" 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacje 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poddąbie - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poddąbie - Klub Urwisa kolonia dla aktywnych 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poddąbie - Klub Urwisa kolonia taneczna 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - Klub urwisa kolonia w parku atrakcji 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - Klub urwisa kolonia w świecie przygód 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości 11 dni wiek
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z Pasją 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą 8, 11 dni wiek

Klub Młodego Podróżnika

Zagranica
Dojazd autokarem Chorwacja - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Chorwację - obóz 9 dni wiek
Dojazd autokarem Czarnogóra, Albania, Macedonia, Serbia - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Bałkany - obóz 10 dni wiek
Dojazd autokarem Francja, Anglia - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - Paryż, Londyn - obóz 8 dni wiek
Transport samolotem Gruzja - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Gruzję - Obóz 11 dni wiek
Dojazd autokarem Luksemburg, Belgia, Holandia, Niemcy - Poznajemy Europejskie Stolice obóz 8 dni wiek
Dojazd autokarem Turcja - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Turcję - Obóz 14 dni wiek
Dojazd autokarem Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz języka angielskiego 10 dni wiek
Dojazd autokarem Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz języka niemieckiego 10 dni wiek
Dojazd autokarem Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz rekreacyjny 10 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz 10 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz 10 dni wiek

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2021 Zima 2021
Zobacz
Pobierz katalog Kursy językowe 2021 Kursy językowe 2021
Zobacz
Naszych Klientów ubezpiecza
SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.

Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC