Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA ZIELONE SZKOŁY ZIMA LEGIT. ISIC ZASADY PODRÓŻOWANIA
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Ważne informacje
Oferty
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe



Dojazd autokaremBachorze - kolonia Komandos Junior11 dniwiek
Dojazd autokaremBachorze - kolonia plastyczna11 dniwiek
Dojazd autokaremBachorze - kolonia sportów wodnych11 dniwiek
Dojazd autokaremBachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego11 dniwiek
Dojazd autokaremBachorze - obóz artystyczny11 dniwiek
Dojazd autokaremBachorze - obóz kajakowo-rowerowy11 dniwiek
Dojazd autokaremBachorze - obóz sportów wodnych11 dniwiek
Dojazd autokaremBachorze - obóz windsurfingowy11 dniwiek
Dojazd autokaremBałtów - kolonie "Skarby Ziemi" - geologia, archeologia, paleontologia, przyroda11 dniwiek
Dojazd autokaremBałtów - kolonie detektywistyczne11 dniwiek
Dojazd autokaremBerezka - Obóz Jazdy Konnej10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremBieszczady - rajd konny - 11 dni11 dniwiek
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz komiksowy11 dniwiek
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz podróżniczy11 dniwiek
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy11 dniwiek
Dojazd autokaremBorek - obóz kartingowy11 dniwiek
Dojazd autokaremBorek - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz ASG komandos11 dniwiek
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizon11 dniwiek
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy11 dniwiek
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego11 dniwiek
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz paintballowy11 dniwiek
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz wędkarski11 dniwiek
Dojazd autokaremBrenna - beskidzki rajd konny11 dniwiek
Dojazd autokaremBrenna - jazda konna11 dniwiek
Dojazd autokaremBrenna - MultiBrenna11 dniwiek
Dojazd autokaremBrenna - obóz rolkowe szaleństwo11 dniwiek
Dojazd autokaremByczyna - obóz archeologiczny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremByczyna - obóz artystyczny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremByczyna - obóz RPG10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremByczyna - obóz rycerski10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremCetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec11 dniwiek
Dojazd autokaremCetniewo - obóz koszykówki11 dniwiek
Dojazd autokaremCetniewo - obóz piłki nożnej11 dniwiek
Dojazd autokaremCetniewo - obóz pływacki11 dniwiek
Dojazd autokaremCetniewo - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremCetniewo - obóz siatkówki11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - kolonia przygodowa11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - kurs nurkowania OWSD11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz multisportowy11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz piłki nożnej11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz survivalowo-kajakowy11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty literackie11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty musicalowe11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty wokalne11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz windsurfingowy11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz wodna przygoda11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz żeglarski11 dniwiek
Dojazd autokaremCzęstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDarłówko - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremDarłówko - szkółka pływacka11 dniwiek
Dojazd autokaremDarłówko - taneczne wakacje11 dniwiek
Dojazd autokaremDarłówko - wakacje z angielskim11 dniwiek
Dojazd autokaremDąbki - obóz Aqua przygoda9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDąbki - obóz fitness i sport9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDąbki - obóz japoński9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDąbki - obóz paintballowo-survivalowy9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDąbki - obóz rekreacyjny9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDąbki - obóz taneczny9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDąbki - obóz windsurfingowy9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDąbki - obóz zakręcone wakacje9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDziwnówek - obóz Fantazy Magią i Mieczem9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDziwnówek - obóz rekreacyjny9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia języka angielskiego9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia języka polskiego9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia plastyczna9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia rekreacyjna9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia Zumba Fitness9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz fotograficzny9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz języka angielskiego9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz języka polskiego9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz paintballowy9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz plastyczny9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz rekreacyjny9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz sportów wodnych9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz Zumba Fitness9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremGiby - obóz Świat 5 Przygód10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremGierłoż - Mazury Adventure Camp10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremGierłoż - Mazury Quad Camp10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremGierłoż - Mazury Water Camp10, 11 dniwiek
Dojazd własnyGiżycko - Letni obóz integracyjny11 dniwiek
Dojazd własnyGiżycko - Letni obóz terapeutyczny11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - jazda konna10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - kolonia motocross10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - kolonia rekreacyjna10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz fitness10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz Krav-Maga10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz paintball i survival10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz tenisowy10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Rolki10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJantar - Bałtycki chillout 15+11 dniwiek
Dojazd autokaremJantar - Beach volleyball !11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - Kolonia Rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Jazdy Konnej10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Komandos Junior10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Piłki Nożnej10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Pływacki10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - Wicie - Obóz Archery Tag i Paintball - Domki11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - Domki10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - Wicie - Koreański POP - Domki10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - Wicie - Obóz Komandos Junior - Domki11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - Domki10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - Active Chillout 14+8, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - Dance, Beauty, Fitness11 dniwiek
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - English Wave Summer11 dniwiek
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - Summer English College11 dniwiek
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - YouTube & TikTok11 dniwiek
Dojazd autokaremKarpacz - obóz języka niemieckiego11 dniwiek
Dojazd autokaremKarpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne11 dniwiek
Dojazd autokaremKarpacz - obóz Karkonosze Adventure11 dniwiek
Dojazd autokaremKarpacz - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremKarwia - English Kids Camp11 dniwiek
Dojazd autokaremKarwia - Moja pierwsza kolonia nad morzem11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - klub miłośników sztuki11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz detektywistyczny11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz kinomaniaka11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (elektryczną)11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (klasyczną lub akustyczną)11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty aktorskie z Teatrem "Syrena"11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty wokalne11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne11 dniwiek
Dojazd autokaremKąty Rybackie - braterstwo broni11 dniwiek
Dojazd autokaremKąty Rybackie - na tropie przygody11 dniwiek
Dojazd autokaremKąty Rybackie - wakacje na maxa11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Jazdy Konnej10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Pływacki10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Rekreacyjny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Sportowy10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Taneczny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Tenisa Ziemnego10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz fotograficzny11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz gier planszowych i PS11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz koszykówki11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz kulinarny11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz musicalowy11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz siatkówki11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz survival i paintball11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - kolonia języka angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - kolonia kulinarna11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - kolonia pływania11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - kolonia przygodowa11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - kolonia rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - kolonia taneczna11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - kolonia YouTuberska & TikTok11 dniwiek
Dojazd autokaremKraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREM11 dniwiek
Dojazd autokaremKraków - Studencki Kraków11 dniwiek
Dojazd autokaremKraków Malarsko-architektoniczny11 dniwiek
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz Minecraft11 dniwiek
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz młodego odkrywcy11 dniwiek
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz programisty i konstruktora lego11 dniwiek
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremKrasnobród - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremKrasnobród - kolonia rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremKrasnobród - obóz języka angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremKrynica Morska - kolonia rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz przygody11 dniwiek
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz survival i paintball11 dniwiek
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - obóz kulinarny Fit11 dniwiek
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - obóz Minecraft11 dniwiek
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - szkółka pływacka11 dniwiek
Dojazd autokaremLądek Zdrój - hulajnoga11 dniwiek
Dojazd autokaremLądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej11 dniwiek
Dojazd autokaremLądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko SKI - Z Artystyczną Duszą10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko SKI - Konwent Mangi i Anime10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko SKI - Obóz Odchudzająco - Kondycyjny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko SKI - Obóz Paintballowy10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko SKI - Obóz Survivalowy10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko SKI - Obóz Szybowcowy11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko SKI - Pracownia Fotograficzna10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko Zamek - Eko Kolonia10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko Zamek - Obóz Detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko Zamek - Obóz Piłki Nożnej10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko Zamek - Obóz Pływacki10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko Zamek - Obóz Rekreacyjny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremŁazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek11 dniwiek
Dojazd autokaremŁazy Mielno - kolonia rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremŁazy Mielno - przygoda w Hogwarcie11 dniwiek
Dojazd autokaremŁeba - Akademia urody11 dniwiek
Dojazd autokaremŁeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje11 dniwiek
Dojazd autokaremŁeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremŁeba - obóz język angielski11 dniwiek
Dojazd autokaremŁeba - obóz pływacki11 dniwiek
Dojazd autokaremŁeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremŁeba - obóz robotyki11 dniwiek
Dojazd autokaremŁeba - obóz siatkówki plażowej11 dniwiek
Dojazd autokaremŁeba - obóz taneczny11 dniwiek
Dojazd autokaremMielno - kolonia z przygodą9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMielno - słońce, morze i przygoda9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMielno - wakacje z adrenaliną9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMierzyn - Aktywne kolonie11 dniwiek
Dojazd autokaremMierzyn - kolonie i obóz wędkarski11 dniwiek
Dojazd autokaremMierzyn - obóz Aktywna Rekreacja11 dniwiek
Dojazd autokaremMierzyn- kolonie i obóz survival i paintball11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzywodzie - 15 Przygód nad Morzem10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzywodzie - Art Camp10 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzywodzie - English Camp10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzywodzie - Kolonia Rekreacyjna10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzywodzie - Obóz Rekreacyjny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzywodzie - Obóz Wychowawca Kolonijny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzywodzie - Taniec Nowoczesny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzywodzie - W 9 Dni Dookoła Świata10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Kolonia Rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Obóz Języka Angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Obóz Plastyczny11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Obóz Wychowawca Kolonijny11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Survival i Bushcraft CAMP11 dniwiek
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz militarny ASG - Oddział Elitarny9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremMrzeżyno obóz militarny Ranger Camp9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMrzeżyno- obóz militarny snajperski9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - akademia kulinarna i zdrowego stylu życia10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia języka angielskiego10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia języka polskiego10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia plastyczna10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia rekreacyjna10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia Zumba Fitness10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Adventure10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz języka angielskiego10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz języka polskiego10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz paintballowy10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz plastyczny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz rekreacyjny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Zumba Fitness10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - warsztaty fotograficzne10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - warsztaty wokalne10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMuszyna - Fabryka Adrenaliny Plus10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - domki10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Military Camp11 dniwiek
Dojazd autokaremMuszyna - obóz tenisowy10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremNiechorze - kolonie i obóz Fitwakacje11 dniwiek
Dojazd autokaremNiechorze - kolonie i obóz hulajnoga11 dniwiek
Dojazd autokaremNiechorze - kolonie i obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremNiechorze - kolonie i obóz tenisowy11 dniwiek
Dojazd autokaremNiechorze- kolonie i obóz skate rolki11 dniwiek
Dojazd autokaremNiedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu11 dniwiek
Dojazd autokaremNiedzica - kolonia i obóz języka angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremNiedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba11 dniwiek
Dojazd autokaremOpole-Krasiejów - Wakacje z Dinozaurami - półkolonie5 dniwiek
Dojazd autokaremOpole-Przysiecz - Wakacje na Wsi - półkolonie5 dniwiek
Dojazd autokaremOpolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 10 dni10 dniwiek
Dojazd autokaremOpolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 11 dni11 dniwiek
Dojazd autokaremPoddąbie - Taneczne wakacje kolonie,obóz9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPoddąbie - kolonie dla aktywnych9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPoddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:)9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPoddąbie - obóz rowerowy9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPoddąbie - obóz Wakacyjny active9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz ABC jazdy konnej11 dniwiek
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dniwiek
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz kajakowy11 dniwiek
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz paintballowy11 dniwiek
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz survivalowy11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat ASG10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Paintballa10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Przygody10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Wyzwań10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Żywiołów10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPolańczyk - Obóz Żeglarski11 dniwiek
Dojazd autokaremPonik - obóz Combat Camp Ośrodek Ponik11 dniwiek
Dojazd autokaremPonik - obóz Mini Extreme Camp Ośrodek Ponik10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Extreme Camp10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Mania Przetrwania10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Mania Strzelania10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Mania Wspinania10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPonik na Jurze - MultiMania10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Off Road10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Qudowi Maniacy10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPoznań - Koreański POP11 dniwiek
Dojazd autokaremPoznań - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd własnyPoznań - Półkolonie5 dniwiek
Dojazd autokaremPoznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne )11 dniwiek
Dojazd autokaremPrzysiecz - kolonia ABC jazdy konnej10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPrzysiecz - kolonia kulinarna10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPrzysiecz - kolonia plastyczna10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPrzysiecz - Kolonie w Gościnnej Zagrodzie10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPuck - obóz windsurfingowy11 dniwiek
Dojazd autokaremRabka Zdrój - kolonia pełna zdrowia11 dniwiek
Dojazd autokaremRabka Zdrój - kolonia rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremRowy - obóz Bałtyckie Aquaparki9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremRowy - obóz Minecraft9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremRowy - obóz plastyczny9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremRowy - obóz rekreacyjny9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremRowy - obóz świat gier9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremRowy - TechCamp9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremSpała - kolonia przygodowa11 dniwiek
Dojazd autokaremSpała - obóz ASG11 dniwiek
Dojazd autokaremSpała - obóz jazdy konnej11 dniwiek
Dojazd autokaremSpała - obóz z adrenaliną11 dniwiek
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz języka angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz Minecraft11 dniwiek
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz plastyczny11 dniwiek
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd własnyŚwieradów Zdrój - kolonia11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - Kolonia Rekreacyjna10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Języka Hiszpańskiego10 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz MultiSPORT11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Odkrywamy Japonię10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Ratownik WOPR10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Rekreacyjny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Surfingowy10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Świat Mangi10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremTresna - 12 szalonych przygód11 dniwiek
Dojazd autokaremTresna - Modeling - beauty&style11 dniwiek
Dojazd autokaremTresna - survival z adrenaliną11 dniwiek
Dojazd autokaremTresna - zabawa i przygoda11 dniwiek
Dojazd autokaremTrójmiasto - kolonia podróżnika11 dniwiek
Dojazd autokaremTrójmiasto - obóz podróżnika11 dniwiek
Dojazd autokaremUniejów - obóz gamingowy11 dniwiek
Dojazd autokaremUniejów - obóz jazdy konnej11 dniwiek
Dojazd autokaremUniejów - obóz NERF11 dniwiek
Dojazd autokaremUniejów - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremUniejów - obóz Wyścigi RC+11 dniwiek
Dojazd autokaremUniejów - obóz z Minecraftem11 dniwiek
Dojazd autokaremUniejów - obóz Zostań Gwiazdą Internetu11 dniwiek
Dojazd autokaremUstka - kolonia i obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremUstka - kolonia i obóz wakacje z zumbą11 dniwiek
Dojazd autokaremUstka - obóz piłki nożnej11 dniwiek
Dojazd autokaremUstka - obóz siatkówki11 dniwiek
Dojazd autokaremUstka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremUstroń - Dookoła świata10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremUstroń - Magia i czary10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremUstroń - Młody detektyw Globus10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremUstroń - obóz rekreacyjny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremUstroń - Parki rozrywki10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremUstroń - RPG Caerbannog10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji11 dniwiek
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Piłkarska pasja10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Wodna pasja10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremWiączyń Dolny - obóz jazdy konnej10, 11 dniwiek
Dojazd własnyWiączyń Dolny - półkolonie8, 9 dniwiek
Dojazd autokaremWisła - Beskidzki Klub Włóczykija - obóz górski11 dniwiek
Dojazd autokaremWisła - kolonie rozmaitości "Skocz do Wisły!"11 dniwiek
Dojazd autokaremWisła - obóz Akademia latino11 dniwiek
Dojazd autokaremWisła - obóz fotograficzny11 dniwiek
Dojazd autokaremWisła - obóz języka angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremWisła - obóz rowerowy11 dniwiek
Dojazd autokaremWisła - obóz teatralno-aktorski11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - Klub Urwisa Akademia Rozmaitości10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz aktorsko-wokalny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz D.I.Y.10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz Dance Camp10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz English Camp10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz Fashion Camp10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz Graffiti Camp10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz Lego Camp10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - kolonie Parki Wodne10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - kolonie Tatrzański Luz10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - obóz Parki Wodne10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - obóz Tatrzańska Przygoda11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - obóz Tatrzański Luz10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki11 dniwiek
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia Mały Farmer9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia Mały Strzelec9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia Mały Traper9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZamrzenica - Łowcy adrenaliny9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZamrzenica - obóz ASG9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZamrzenica - obóz wędkarski9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZamrzenica - Sztuka Przetrwania9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZawoja - obóz przygodowy11 dniwiek
Dojazd autokaremZawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaks11 dniwiek
Dojazd autokaremZawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów11 dniwiek
Dojazd autokaremZawoja - parki atrakcji11 dniwiek
Dojazd autokaremZbrosławice - kurs jeździectwa10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZbrosławice - obóz angielski w siodle11 dniwiek
Dojazd autokaremZbrosławice - obóz muzyczno-konny10 dniwiek


Obozy młodzieżowe pozwolą Ci się znaleźć na celowniku najlepszych emocji! Czeka na Ciebie kilkaset propozycji wyjazdów w najpiękniejsze miejsca Polski. Postaw na obozy młodzieżowe za granicą, gdzie aktywny wypoczynek uprzyjemni Ci słoneczne wybrzeże Adriatyku czy Morza Śródziemnego. Który obóz młodzieżowy porwie Cię w wir nieszablonowego wypoczynku z najlepszymi ludźmi? Dopasuj wyjazd na obóz młodzieżowy do ulubionej dyscypliny sportu i pasji, a my zabierzemy Cię tam bez mrugnięcia okiem! Sprawdź gorące oferty obozów młodzieżowych w promocji First i Last Minute, które nie stygną jak zatopione w słońcu plaże Złotych Piasków.


Klub Urwisa



Dojazd autokaremBałtów - Klub Urwisa kolonie w świecie zwierząt11 dniwiek
Dojazd autokaremBałtów - Kolonie Klub Urwisa z dinozaurami - Kraina przygód11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Plastyczna11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - Klub Urwisa Piłka Nożna11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - Wicie - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna - Domki11 dniwiek
Dojazd autokaremKrasiejów - Klub Urwisa kolonia kreatywne wakacje11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko Zamek - Klub Urwisa "Eko Kolonia"11 dniwiek
Dojazd autokaremŁeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacje11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremPrzysiecz - Klub Urwisa Kolonie ze zwierzętami10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremRabka Zdrój - Urwis na wakacjach11 dniwiek
Dojazd autokaremRabka Zdrój - urwis w maxi Rabce11 dniwiek
Dojazd autokaremRabka Zdrój - Zdrowy urwis - urwisy w SPA11 dniwiek
Dojazd autokaremUstroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremWęgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z Pasją11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne10, 11 dniwiek

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Obozy i Kolonie
Obozy 2021
Zobacz
Pobierz katalog Kursy językowe 2021
Kursy językowe 2021
Zobacz
Wycieczki i Wczasy
Podróże 2021
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.1 2021
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.2 2021
Zobacz
Naszych Klientów ubezpiecza SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.
Signal Iduna
Subwencja PFR
Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC