Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA LATO LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Rodzaj: Kategoria: Kraj: Termin od: do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
Oferty
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe

Polska
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Krasnobród - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12

Zagranica
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 7-16

Klub Urwisa

Wycieczki

Zagranica
Dojazd autokarem Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada 16 dni
Dojazd autokarem Turcja - Odkrywamy Turcję 14 dni
Dojazd autokarem Włochy - Giro di Italia 14 dni
Dojazd autokarem Bośnia i Hercegowina, Serbia, Czarnogóra - Bałkańska natura 11 dni
Dojazd autokarem Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża 11 dni
Dojazd autokarem Grecja - Zorba, wino i Ty! 11 dni
Dojazd autokarem Rumunia - Tajemnicza Rumunia 11 dni
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika 11 dni
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby 11 dni
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany 11 dni
Dojazd autokarem Turcja - Bajkowa Kapadocja 11 dni
Dojazd autokarem Włochy, Francja, Hiszpania - Śródziemnomorskie perły 11 dni
Dojazd autokarem Białoruś - Białoruskie sentymenty 9 dni
Dojazd autokarem Chorwacja - Dalmatyńskie wyspy 9 dni
Dojazd autokarem Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour 9 dni
Dojazd autokarem Grecja - Akropolis Tour 9 dni
Dojazd autokarem Grecja - Grecja dla seniora 9 dni
Dojazd autokarem Hiszpania dla seniora 9 dni
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce 9 dni
Dojazd autokarem Mołdawia, Rumunia - (W)inna Mołdawia 9 dni
Dojazd autokarem Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa 9 dni
Dojazd autokarem Rumunia - Perły Karpat 9 dni
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany 9 dni
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych 9 dni
Dojazd autokarem Szwajcaria - Szwajcarskie specjały 9 dni
Dojazd autokarem Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów 9 dni
Dojazd autokarem Ukraina - Podróż na kresy 9 dni
Dojazd autokarem Wielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi 9 dni
Dojazd autokarem Włochy - Capri Tour 9 dni
Dojazd autokarem Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa 9 dni
Dojazd autokarem Włochy - Toskania i Cinque Terre 9 dni
Dojazd autokarem Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże 9 dni
Dojazd autokarem Białoruś - Białoruski rekonesans 8 dni
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour 8 dni
Dojazd autokarem Łotwa - Estonia - Finlandia - Rosja - Rejs do Petersburga 8 dni
Dojazd autokarem Austria - Smaki Tyrolu 7 dni
Dojazd autokarem Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II 7 dni
Dojazd autokarem Chorwacja - Smaki Dalmacji 7 dni
Dojazd autokarem Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii 7 dni
Dojazd autokarem Francja - Paryż i zamki 7 dni
Dojazd autokarem Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina 7 dni
Dojazd autokarem Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu 7 dni
Dojazd autokarem Rumunia - Śladami Drakuli 7 dni
Dojazd autokarem Słowenia - Barwy Słowenii 7 dni
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku 7 dni
Dojazd autokarem Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli 7 dni
Transport pociągiem Ukraina - Kozacka wyprawa 7 dni
Dojazd autokarem Wielka Brytania - Angielska esencja 7 dni
Dojazd autokarem Włochy - Alpejskie jeziora 7 dni
Dojazd autokarem Włochy - Roma Tour 7 dni
Dojazd autokarem Włochy - Toscana Tour 7 dni
Dojazd autokarem Włochy - Viva Italia 7 dni
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja - Nadbałtycka przygoda 6 dni
Dojazd autokarem Włochy - Venezia Tour 6 dni
Transport samolotem Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie 5 dni
Transport pociągiem Ukraina - Weekend w Kijowie i Czarnobylu 5 dni
Dojazd autokarem Austria - Panorama Salzburga 4 dni
Dojazd autokarem Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice 4 dni
Dojazd autokarem Czechy - Czeskie perełki 4 dni
Dojazd autokarem Czechy - Nie tylko Praga 4 dni
Dojazd autokarem Niemcy - Malownicza Saksonia 4 dni
Dojazd autokarem Serbia - Serbia na weekend 4 dni
Dojazd autokarem Słowenia - Zachwycająca Słowenia 4 dni
Dojazd autokarem Ukraina - Lwów i Złota Podkowa 4 dni
Transport samolotem Ukraina, Turcja - Dwa kroki na Wschód 4 dni
Dojazd autokarem Węgry - Nie tylko Budapeszt 4 dni
Dojazd autokarem Węgry - Tokaj, czardasz i termy 4 dni
Dojazd autokarem Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice 4 dni
Dojazd autokarem Czechy - Weekend w Pradze 3 dni
Dojazd autokarem Słowacja - Weekend na Słowacji 3 dni
Dojazd autokarem Węgry - Weekend w Budapeszcie 3 dni
Dojazd autokarem Czechy - Z wizytą na Morawach 2 dni

Polska
Dojazd autokarem Polska - Malinowe Miejsce Mrzeżyno - Babciu! Dziadku! Jedźmy razem 11 dni
Dojazd autokarem Polska - Bieszczady dla aktywnych 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Bieszczadzkim szlakiem 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Chwilo trwaj w Lubelskiem 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Karkonosze dla aktywnych 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Mazurskie opowieści 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Między Wisłą a Bugiem 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Podlasia czar 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Sanktuaria Bieszczad 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Sen o Warszawie 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Szlak Piastowski 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Śladami Kopernika 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Ukryte skarby Karkonoszy 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Warmia dla aktywnych 4 dni
Dojazd autokarem Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk 4 dni
Dojazd autokarem Polska, Litwa - Augustowskie noce 4 dni
Dojazd autokarem Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Czarujące Świętokrzyskie 3 dni
Dojazd autokarem Polska - Kraków i okolice 3 dni
Dojazd autokarem Polska - Magiczna Łemkowszczyzna 3 dni
Dojazd autokarem Polska - Roztocze na weekend 3 dni
Dojazd autokarem Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald 3 dni
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą w Krakowie 2 dni
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą w południowej Małopolsce 2 dni
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą w Świętokrzyskiem 2 dni
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą we Wrocławiu 2 dni

Egzotyczne wycieczki

Zagranica
Transport samolotem Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi 19 dni
Transport samolotem Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji 18 dni
Transport samolotem Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków 17 dni
Transport samolotem Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji 17 dni
Transport samolotem Indie - Nepal - Bhutan - Indie i dwa podniebne królestwa 17 dni
Transport samolotem Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej 17 dni
Transport samolotem Birma, Laos, Wietnam - Trzy kraje, sto krajobrazów 16 dni
Transport samolotem Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej 16 dni
Transport samolotem RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki 16 dni
Transport samolotem Namibia - RPA - Druga twarz Afryki 15 dni
Transport samolotem Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów 15 dni
Transport samolotem Japonia - Dwie wyspy Samurajów 14 dni
Transport samolotem Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny 14 dni
Transport samolotem Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku 14 dni
Transport samolotem Rosja - Rejs rzeką Wołgą 12 dni
Transport samolotem Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz 11 dni
Transport samolotem Indie - Pięć pereł Indii 11 dni
Transport samolotem Japonia - Druga natura Japonii 11 dni
Transport samolotem Kazachstan, Kirgistan - W stepach szerokich 11 dni
Transport samolotem Rosja - Kolej na Syberię 11 dni
Transport samolotem USA - Dwa gorące stany 11 dni
Transport samolotem Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia 10 dni
Transport samolotem Mongolia - Jurty na Gobi 10 dni
Transport samolotem Japonia - Japoński wachlarz 8 dni
Transport samolotem Zjednoczone Emiraty Arabskie - Oczekuj Nieoczekiwanego 8 dni

Wczasy

Zagranica
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Delibab**** 10 dni
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Garden*** pok 2 lub 3 os 10 dni
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo - Ośrodek Wypoczynkowy Siesta** 10 dni

Polska
Dojazd własny Bieszczady - Kompleks Skalny SPA w Polańczyku (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Dojazd własny Mielno - Hotel Medical SPA UNITRAL - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Dojazd własny Mrzeżyno - Malinowe Miejsce - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Dojazd własny Białka Tatrzańska - Hotel Bania Thermal & Ski - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 6 dni

Kursy językowe

Zagranica
Transport samolotem USA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS 16 dni wiek 13-18
Transport samolotem USA - Nowy Jork - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL 16 dni wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Crowthorne - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence + Sport Academy PLUS 15 dni wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Nottingham - kurs j. angielskiego Junior Family NLA 15 dni wiek 12-17
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES 15, 22 dni wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES 15, 22 dni wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES 15 dni wiek 12-18
Transport samolotem Malta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL 15 dni wiek 12-18
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES 15 dni wiek 17-99
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES 15 dni wiek 14-18
Transport samolotem Szkocja - Stirling - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence PLUS 15 dni wiek 12-18
Transport samolotem Cypr - Episkopi - kurs j. angielskiego Junior Residence EIC 8 dni wiek 10-17

Kursy językowe indywidualne

Zagranica
Dojazd własny Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny USA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Francja - Rouen - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny FRENCH IN NORMANDY-wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Hiszpania - Sewilla - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Hiszpania - Walencja - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX- wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Łotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Niemcy - Berlin - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Niemcy - Kolonia - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Rosja - Moskwa - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Rosja - Sankt Petersburg - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 14, 21 dni
Dojazd własny Włochy - Florencja - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Włochy - Mediolan - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Włochy - Rzym - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Malta - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+ 8, 15, 22 dni

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2020 Zima 2020
Zamów
Naszych Klientów ubezpiecza
SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.

Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC