Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy i kolonie

Obozy Poronin
Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Poronin - kolonia i obóz Dance Camp (wiek )
» sprawdź podobne oferty

Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Poronin - Dance Camp
7-12 lat,13-18 lat

Program
Zapraszamy na niezwykły obóz. Tylko tu spotkasz ludzi, których łączy wspólna pasja, zawrzesz nowe przyjaźnie i podbijesz świat tańca, teatru i mody. Gwarantujemy dobrą zabawę i niezapomniane przeżycia.

Dance Camp czyli strefa tańca i choreografii.

Strefa tańca – pod okiem utalentowanych tancerzy udoskonalisz swoje umiejętności w zakresie najmodniejszych stylów tańca, tj. Hip Hop, New Style Hip Hop, New Age, Videoclip Dance, Popping, Locking, Dancehall, House, Contemporary, Street Jazz. Zapewnimy Ci codziennie do pięciu godzin zajęć tanecznych. Podczas zajęć instruktorzy pokażą Ci jak przełamywać wewnętrzne bariery i okazywać w tańcu emocje. Treningi obejmować będą zarówno proste elementy tańców solowych jak i złożone układy grupowe.

Strefa choreografii – stwórz własny układ taneczny, solowy lub formacyjny, dopracuj go do perfekcji.

Ponad to proponujemy:

Dla tańczących – świetnie tańczysz i chciałbyś pokazać swój talent? Doskonale przygotowane sale taneczne Ośrodka Wypoczynkowego „Limba” na Ciebie czekają!

Dla nietańczących - chciałbyś tańczyć, ale myślisz, że się do tego nie nadajesz? Weź udział w obozie, a może okaże się, że taniec to jest właśnie to!

Dla pewnych siebie - masz swój styl, uważasz się za osobą niepowtarzalną, pokaż to innym i weź udział w Fashion Camp! Dla nieśmiałych - czeka Cię lekcja motywacji, po której odkryjesz, że taniec może być Twoją pasją, a świat mody może okazać się bardziej dostępny niż myślisz.

Dla utalentowanych muzycznie i aktorsko – czeka Cię przygoda w świetle jupiterów i burzy oklasków. Zaproszeni przez nas artyści wprowadzą Cię w świat teatru i filmu.

Dla pomysłowych – obóz D.I.Y. wciągnie Cię w szał projektowania, przerabiania i tworzenia przepięknych przedmiotów, akcesoriów i dodatków!

Nie zabraknie również górskich wędrówek! Zobaczycie Rusinową Polanę cenioną przez turystów ze względu na piękne widoki na wschodnią część Tatr, a w drodze powrotnej zwiedzicie Wiktorówki. Zabierzemy Was na wodne szaleństwo do Term Chochołowskich, Nie ominą Was również ogniska, dyskoteki i wieczorne pogaduchy o tańcu i modzie.
Zakwaterowanie
Ośrodek Wypoczynkowym LIMBA położonym w spokojnej, ładnej okolicy. Bardzo komfortowy obiekt z basenem. Pokoje 3,4,5-osobowe z łazienkami i TV; obiekt doskonale przygotowany do organizowania obozów młodzieżowych, w tym tanecznych. Posiada dużą jadalnię, dwie lustrzane sale taneczne o powierzchni 130 mkw. i 100 mkw., świetlicę ze stołami do tenisa i bilardu oraz grami zręcznościowymi, salę konferencyjną, plac zabaw (huśtawki, zjeżdżalnie, boisko do koszykówki, piłki nożnej). Ponadto kolibę do imprez integracyjnych.
Świadczenia
Zakwaterowanie: 10 noclegów

Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + podwieczorek) w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiady serwowane do stolika. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną. Możliwość zamówienia (za dopłatą) diety wegetariańskiej.

Transport: autokar z klimatyzacją.

Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska TU S.A.: NNW 15.000 PLN.

Opieka pedagogiczna.

Realizacja programu.
Informacje praktyczne
Na obóz należy ze sobą zabrać: wypełnioną kartę kwalifikacyjną, strój kąpielowy, ręcznik kąpielowy, klapki, wygodny i niekrępujący ruchów strój do tańca, lekkie buty sportowe.

Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 19.30. Planowany wyjazd z ośrodka ok. godz. 07.45.

Dojazd własny przyjazd nie wcześniej niż o godz.19:00,wyjazd nie później niż o godz. 08:00.
» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Poronin - kolonia i obóz Dance Camp   (skrót: PORONIN KOLONIE I OBOZ DANCE CAMP PAX FB)
25.07 - 04.08.2019
 11 dni / BPTP0725
Sprzedaż zakończonaPlan podróży
05.08 - 15.08.2019
 11 dni / BPTP0805
Sprzedaż zakończonaPlan podróży

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Obozy i Kolonie Obozy 2019
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2019
Zamów
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC