Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Obozy i kolonie

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Poronin - zimowisko i obóz tańca nowoczesnego (wiek 7-18)
» sprawdź podobne oferty

Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Poronin - kolonia i obóz tańca nowoczesnego 7-12 lat, 13-18 lat


Program

Poronin to idealne miejsce na zimowy wypoczynek, Proponujemy Wam wypoczynek w Komfortowym Ośrodku Wypoczynkowym Limba skąd rozciąga sie przepiekna panorama na ośniezone szczyty Tatr. Do Waszej dyspozycji będą dwie lustrzane sale taneczne, gorace napoje przez cały okres pobytu , basen w ośrodku.

Wszystkich fanów tańca zapraszamy na nasz zimowy obóz w Poroninie. Codzienne szaleństwa na parkiecie połączone z zajęciami na stoku i lodowisku gwarantują dobrą zabawę i niezapomniane przeżycia. Uczestnikom zapewniamy codziennie 4 godziny zajęć tanecznych pod okiem profesjonalnych instruktorów tańca. Zajęcia pozwolą doskonalić Wam własne umiejętności w zakresie najmodniejszych i najnowszych stylów tańca, Codzienne treningi obejmować będą zarówno proste elementy tańców solowych, jak i złożone układy grupowe, a zdobyte podczas nich umiejętności będziecie mieli okazję zaprezentować podczas show na zakończenie obozu.

Program dodatowy: wycieczka do Zakopanego najsłynniejszego zimowego kurortu pięknie położonego u podnóża Tatr, zwiedzanie miasta. Spacer po gwarnych i kolorowych Krupówkach. Szaleństwa na lodowisku. ”Góralski wieczór w kolibie” z ogniskiem i kiełbaskami. Pobyt na basenie w Ośrodku Wypoczynkowym „Limba”. Dyskoteki, quizy, gry zespołowe, grupowe rozgrywki na świeżym powietrzu, zjeżdżanie na sankach, jabłuszkach i na czym się da.

Program obozu

Dzień 1: Przyjazd do Poronina, obiadokolacja, zakwaterowanie. Spotkanie organizacyjne.

Dzień 2: Śniadanie, zajęcia taneczne czas wolny przed obiadem, spacer po okolicy pod opieką instruktorów. Obiad, zajęcia taneczne. Kolacja, wieczór integracyjny

Dzień 3: Śniadanie, zajęcia taneczne. Obiad, wyjazd na łyżwy. Kolacja, zajęcia taneczne wieczorem dyskoteka tematyczna.

Dzień 4: Śniadanie, zajęcia taneczne Obiad, pobyt na basenie w Ośrodku Wypoczynkowym „Limba”. Kolacja, grupowe zajęcia wieczorne, karaoke, zajęcia taneczne( do wyboru ).

Dzień 5: Śniadanie, zajęcia taneczne. Obiad, grupowe rozgrywki na świeżym powietrzu czyli tancerze kontra narciarze i snowboardziści. Wyścigi rzędów czyli zjeżdżanie na czym się da. Kolacja, integracyjny góralski wieczór w kolibie …grillowane kiełbaski i nie tylko.

Dzień 6: Śniadanie, zajęcia taneczne. Obiad, dla chętnych wyjazd na baseny termalne do Białki Tatrzańskiej( wyjazd fakultatywny ), dla pozostałych zajęcia integracyjne w ośrodku. Kolacja, wieczór filmowy., wieczór pizzy

Dzień 7: Śniadanie, zajęcia taneczne. Obiad, wyjazd do Zakopanego, zwiedzanie zimowej stolicy Tatr, zakup pamiątek góralskich na słynnych Krupówkach. Kolacja. Show na zakończenie obozu, uczestnicy wszystkich obozów zaprezentują efekty swojej pracy , rozdanie nagród, dyplomów, sesje zdjęciowe.

Dzień 8: Śniadanie, pobranie prowiantu na drogę, pożegnalna sesja zdjęciowa i wyjazd w drogę powrotną do domu.

Godziny odbywania się zajęć tanecznych mogą ulec zmianie (np. zamiast zajęć porannych mogą być popołudniowe ) szczegóły ustalają instruktorzy na miejscu z grupą.

UWAGA!

Należy zabrać: strój kąpielowy, wygodny strój do tańca.


Program fakultatywny

Pobyt w kompleksie basenów termalnych w Białce Tatrzańskiej - Cena: 60 PLN


Zakwaterowanie

Ośrodek Wypoczynkowy LIMBA - komfortowy ośrodek z basenem. Pokoje 3,4,5-osobowe z łazienkami i TV; obiekt doskonale przygotowany do organizowania obozów młodzieżowych. Posiada dużą jadalnię, dwie lustrzane sale taneczne o powierzchni 130 i 100 m2., świetlicę ze stołami do tenisa i bilardu oraz grami zręcznościowymi, salę konferencyjną oraz kolibę do imprez integracyjnych.

www.limba-poronin.pl


Świadczenia

Zakwaterowanie: 7 noclegów

Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + podwieczorek). Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiady serwowane, a gorące napoje przez cały dzień. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.

Transport: autokar z klimatyzacją.
Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A.

Opieka pedagogiczna i instruktora.

Realizacja programu.




Informacje praktyczne

Uczestnicy powinni zabrać ze sobą wypełnioną kartę kwalifikacyjną.

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży.

Stały klient - dwa bilety do kina gratis.
Posiadacze ISIC - zniżka 50 PLN.


» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Poronin - zimowisko i obóz tańca nowoczesnego     (skrót: PORONIN - ZIMOWISKO I OBOZ TANCA NOWOCZESNEGO PAX FB)
Nr grupy Data Cena 
BOPP011212.01.2019 - 19.01.20191249 zł Plan podróżyRezerwuj8 dni
BOPP011919.01.2019 - 26.01.20191249 zł Plan podróżyRezerwuj8 dni
BOPP012626.01.2019 - 02.02.20191249 zł   1149 zł   Last minute Plan podróżyRezerwuj8 dni
BOPP020202.02.2019 - 09.02.20191249 zł   1149 zł   Last minute Plan podróżyRezerwuj8 dni
BOPP020909.02.2019 - 16.02.20191249 zł   1149 zł   Last minute Plan podróżyRezerwuj8 dni
BOPP021616.02.2019 - 23.02.20191249 zł Plan podróżyRezerwuj8 dni

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2019 Zima 2019
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2019
Zamów
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC