Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA LATO LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Rodzaj: Kategoria: Kraj: Termin od: do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
Promocje dla młodzieży
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Rowy - obóz rekreacyjny od 1149 zł 1349 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz archeologiczny od 1199 zł 1399 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz artystyczny od 1199 zł 1399 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz RPG od 1199 zł 1399 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz rycerski od 1199 zł 1399 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu od 1199 zł 1399 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 12-15
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu od 1199 zł 1399 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania od 1199 zł 1399 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki od 1249 zł 1449 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny od 1249 zł 1449 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz świat gier od 1249 zł 1449 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp od 1249 zł 1449 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp od 1299 zł 1499 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 6 Przygód od 1299 zł 1499 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna od 1299 zł 1499 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej od 1299 zł 1499 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Traper od 1349 zł 1549 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Borek - obóz rekreacyjny od 1399 zł 1599 zł 08.07.2020 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon od 1399 zł 1599 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz rekreacyjny od 1399 zł 1599 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz fitness od 1449 zł 1649 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic od 1449 zł 1649 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy od 1449 zł 1649 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód od 1449 zł 1649 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Farmer od 1449 zł 1649 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz rekreacyjny od 1489 zł 1689 zł 10.07.2020 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Krasnobród - kolonia rekreacyjna od 1489 zł 1689 zł 10.07.2020 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz tenisowy od 1499 zł 1699 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna EKOsfera od 1499 zł 1799 zł 02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna FITosfera od 1499 zł 1799 zł 02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśne Laboratorium od 1499 zł 1799 zł 02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśny Agent od 1499 zł 1799 zł 02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz ASG od 1499 zł 1699 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny od 1549 zł 1749 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - jazda konna od 1549 zł 1749 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz paintball i survival od 1549 zł 1749 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Lublin- Obóz piłki ręcznej od 1549 zł 1749 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi od 1549 zł 1749 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos od 1549 zł 1749 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike od 1549 zł 1749 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz rekreacyjny od 1579 zł 1779 zł 27.06.2020 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz języka angielskiego od 1599 zł 1799 zł 10.07.2020 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje od 1599 zł 1799 zł 10.07.2020 (11 dni) wiek 12-15
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz rekreacyjny od 1599 zł 1799 zł 10.07.2020 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Łeba - Akademia urody od 1649 zł 1849 zł 10.07.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Łeba - obóz język angielski od 1649 zł 1849 zł 10.07.2020 (11 dni) wiek 12-15
Dojazd autokarem Łeba - obóz pływacki od 1649 zł 1849 zł 10.07.2020 (11 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Łeba - obóz taneczny od 1649 zł 1849 zł 10.07.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG - Oddział Elitarny od 1649 zł 1849 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force od 1649 zł 1849 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - paintball - Łowcy Adrenaliny od 1649 zł 1849 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno obóz militarny Ranger Camp od 1649 zł 1849 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz militarny snajperski od 1649 zł 1849 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Military Camp od 1649 zł 1849 zł 27.06.2020 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz języka angielskiego od 1649 zł 1849 zł 10.07.2020 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz taneczny od 1649 zł 1849 zł 10.07.2020 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Laserowy Paintball od 1649 zł 1849 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski od 1649 zł 1849 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Borek - obóz kartingowy od 1699 zł 1899 zł 08.07.2020 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy od 1699 zł 1899 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz wędkarski od 1699 zł 1899 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz interdyscyplinarny od 1699 zł 1899 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy od 1699 zł 1899 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłki nożnej od 1699 zł 1899 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz przygodowy od 1699 zł 1899 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty literackie od 1699 zł 1899 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne od 1699 zł 1899 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz kinomaniaka od 1699 zł 1899 zł 01.08.2020 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz młodego odkrywcy od 1699 zł 1899 zł 27.06.2020 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego od 1699 zł 1899 zł 27.06.2020 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz Mrzeżyno na maxa od 1699 zł 1899 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 8 dni od 1699 zł 1899 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki od 1699 zł 1899 zł 10.07.2020 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG komandos od 1799 zł 1999 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz paintballowy od 1799 zł 1999 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia motocross od 1799 zł 1999 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Łeba - obóz robotyki od 1799 zł 1999 zł 10.07.2020 (11 dni) wiek 10-15
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia Komandos Junior od 1849 zł 2049 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia plastyczna od 1849 zł 2049 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia sportów wodnych od 1849 zł 2049 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - obóz artystyczny od 1849 zł 2049 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy od 1849 zł 2049 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz sportów wodnych od 1849 zł 2049 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz Freestyle Football od 1849 zł 2049 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy od 1849 zł 2049 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy od 1849 zł 2049 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski od 1849 zł 2049 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz paintballowy od 1849 zł 2049 zł 10.07.2020 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz survivalowy od 1849 zł 2049 zł 10.07.2020 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Bachorze - obóz windsurfingowy od 1899 zł 2099 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ciechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjny od 1899 zł 2099 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Ciechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchu od 1899 zł 2099 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Ciechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowych od 1899 zł 2099 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Muszyna - obóz tenisowy od 1899 zł 2099 zł 27.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnej od 1899 zł 2099 zł 10.07.2020 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Obóz żeglarski od 1899 zł 2199 zł 02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego od 1949 zł 2149 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz wodna przygoda od 1949 zł 2149 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus od 1949 zł 2149 zł 27.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego od 1999 zł 2199 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie od 2099 zł 2299 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" od 2099 zł 2399 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny od 2099 zł 2299 zł 27.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 11 dni od 2099 zł 2299 zł 27.06.2020 (11 dni) wiek 13-18

Zagranica
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny od 1609 zł 1809 zł 24.08.2020 (13 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp od 1649 zł 1849 zł 22.08.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp od 1649 zł 1849 zł 22.08.2020 (10 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja od 1699 zł 1899 zł 30.06.2020 (11 dni) wiek 16-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja od 1699 zł 1899 zł 30.06.2020 (11 dni) wiek 13-15
Dojazd autokarem Wisła - obóz rowerowy od 1699 zł 1899 zł 27.06.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - J. Angielski od 1709 zł 1909 zł 15.07.2020 (13 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny od 1709 zł 2209 zł 28.06.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo Węgierskie wakacje od 1709 zł 1909 zł 03.07.2020 (10 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun od 1799 zł 1999 zł 30.06.2020 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Anglia - London Trip od 1839 zł 2039 zł 13.07.2020 (6 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp od 1849 zł 2049 zł 27.06.2020 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water Camp od 1899 zł 2099 zł 27.06.2020 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego od 1899 zł 2099 zł 02.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny od 1899 zł 2099 zł 02.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Macedonia - Sveti Stefan - obóz rekreacyjny od 1899 zł 2099 zł 08.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Albania - Golem - obóz rekreacyjny od 1999 zł 2199 zł 24.07.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny od 1999 zł 2199 zł 08.07.2020 (11 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa od 2099 zł 2399 zł 19.08.2020 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa od 2099 zł 2399 zł 01.07.2020 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny od 2299 zł 2614 zł 20.06.2020 (8 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Francja - Paryż - obóz rekreacyjny od 2399 zł 2599 zł 03.07.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Grecja - Peloponez - obóz rekreacyjno-objazdowy od 2469 zł 2669 zł 07.07.2020 (13 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice od 2599 zł 2899 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Francja - Cap d'Esterel - obóz rekreacyjny od 2709 zł 3109 zł 03.07.2020 (10 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice od 2799 zł 2999 zł 29.06.2020 (11 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Cypr - Episkopi - Obóz rekreacyjny od 2799 zł 3109 zł 01.08.2020 (8 dni) wiek 11-17
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny od 2809 zł 3309 zł 30.06.2020 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Grecja - Tolo - obóz rekreacyjny od 2999 zł 3199 zł 09.07.2020 (8 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim od 3399 zł 3714 zł 27.06.2020 (8 dni) wiek 12-19
Transport samolotem USA - East Coast Trip od 13999 zł 14499 zł 02.07.2020 (10 dni) wiek 14-18

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna od 949 zł 1149 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna od 1199 zł 1399 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Giby - Klub Urwisa kolonia "Zostań Odkrywcą" od 1349 zł 1549 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna od 1549 zł 1749 zł 19.07.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Krasiejów - Klub Urwisa kolonia kreatywne wakacje od 1579 zł 1779 zł 27.06.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Bałtów - Kolonie Klub Urwisa z dinozaurami - Kraina przygód od 1599 zł 1799 zł 10.07.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Łeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacje od 1599 zł 1799 zł 10.07.2020 (11 dni) wiek 7-12

Klub Młodego Podróżnika
Zagranica
Dojazd autokarem Czarnogóra, Albania, Macedonia, Serbia - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Bałkany - obóz od 2249 zł 2749 zł 17.07.2020 (10 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Francja, Anglia - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - Paryż, Londyn - obóz od 2299 zł 2799 zł 08.07.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz rekreacyjny od 2309 zł 2809 zł 27.07.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Chorwcję - obóz od 2399 zł 2899 zł 27.06.2020 (9 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz od 2399 zł 2899 zł 07.07.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz języka angielskiego od 2409 zł 2909 zł 27.07.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz języka niemieckiego od 2409 zł 2909 zł 27.07.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz od 2499 zł 2999 zł 07.07.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Turcja - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Turcję - Obóz od 2669 zł 3169 zł 04.07.2020 (14 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Luksemburg, Belgia, Holandia, Niemcy - Poznajemy Europejskie Stolice obóz od 2699 zł 3199 zł 05.07.2020 (8 dni) wiek 0-0
Transport samolotem Gruzja - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Gruzję - Obóz od 4496 zł 4996 zł 14.07.2020 (11 dni) wiek 14-18

Kursy językowe
Zagranica
Dojazd autokarem Austria - Wiedeń - kurs języka niemieckiego od 2699 zł 2899 zł 04.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Wiedeń - kurs języka angielskiego od 2709 zł 2909 zł 04.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego standardowy od 3199 zł 3399 zł 05.07.2020 (14 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego intensywny od 3399 zł 3599 zł 05.07.2020 (14 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego dla studentów od 3399 zł 3599 zł 05.07.2020 (14 dni) wiek 19-25
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego maturalny od 3399 zł 3599 zł 05.07.2020 (14 dni) wiek 15-18
Transport samolotem Malta - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Family IELS od 3699 zł 4014 zł 22.08.2020 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Malta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL od 3999 zł 4314 zł 22.08.2020 (8 dni) wiek 11-18
Transport samolotem Cypr - Episkopi - kurs j. angielskiego Junior Residence EIC od 4109 zł 4509 zł 04.07.2020 (8 dni) wiek 11-17
Transport samolotem Malta - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS od 4199 zł 4514 zł 22.08.2020 (8 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Poznania od 5699 zł 6009 zł 26.07.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Warszawy od 5699 zł 6009 zł 28.06.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Malta - St. Julians - kurs j. angielskiego MA Adult Family od 5699 zł 6014 zł 27.06.2020 (15 dni) wiek 18-99
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES od 6099 zł 6409 zł 05.07.2020 (15 dni) wiek 17-99
Transport samolotem Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Junior Campus od 6199 zł 6514 zł 01.08.2020 (15 dni) wiek 14-19
Transport samolotem Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Adult Campus od 6299 zł 6614 zł 27.06.2020 (15 dni) wiek 18-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - Wylot z Katowic od 6599 zł 6909 zł 05.07.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - Wylot z Poznania od 6599 zł 6909 zł 26.07.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - wylot z Warszawy od 6599 zł 6909 zł 28.06.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES od 6799 zł 7109 zł 05.07.2020 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES od 6899 zł 7209 zł 28.06.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Kids Residence IELS od 6899 zł 7214 zł 27.06.2020 (15 dni) wiek 10-13
Transport samolotem Anglia - Hastings - kurs j. angielskiego Junior Family EFL - Wylot z Katowic od 6999 zł 7309 zł 05.07.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Hastings - kurs j. angielskiego Junior Family EFL - Wylot z Warszawy od 6999 zł 7309 zł 05.07.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z Poznania od 6999 zł 7309 zł 26.07.2020 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z Warszawy od 6999 zł 7309 zł 28.06.2020 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Nottingham - kurs j. angielskiego Junior Family NLA od 7499 zł 8009 zł 04.07.2020 (15 dni) wiek 12-17
Transport samolotem Szkocja - Stirling - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence PLUS od 8499 zł 8809 zł 01.07.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Crowthorne - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence + Sport Academy PLUS od 8699 zł 9009 zł 15.07.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES od 8799 zł 9109 zł 28.06.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Londyn Kingston - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS od 10299 zł 10709 zł 19.07.2020 (15 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL od 10699 zł 11009 zł 28.06.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL od 11399 zł 11809 zł 28.06.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem USA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS od 17499 zł 18012 zł 02.07.2020 (16 dni) wiek 13-18
Transport samolotem USA - Nowy Jork - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL od 17499 zł 18012 zł 19.07.2020 (16 dni) wiek 12-18

Kursy językowe indywidualne
Zagranica
Dojazd własny Malta - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+ od 2809 zł 3009 zł 08.12.2019 (8 dni)
Dojazd własny Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 4109 zł 4309 zł 08.12.2019 (15 dni)
Dojazd własny Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 4209 zł 4409 zł 08.12.2019 (15 dni)
Dojazd własny Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 4309 zł 4509 zł 08.12.2019 (15 dni)

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2020 Zima 2020
Zamów
Obozy i Kolonie Obozy 2020
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2020
Zamów
Naszych Klientów ubezpiecza
SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.

Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC