Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Rodzaj: Kategoria: Kraj: Termin od: do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
Promocje dla młodzieży
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Survivalowo - Militarny od 999 zł 1199 zł 23.06.2019 (11 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia rekreacyjna od 1099 zł 1199 zł 16.08.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz rekreacyjny od 1099 zł 1199 zł 16.08.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Survivalowo - Militarny od 1149 zł 1349 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Kolonia od 1199 zł 1399 zł 17.08.2019 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Piłka nożna od 1199 zł 1399 zł 17.08.2019 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Rekreacja od 1199 zł 1399 zł 17.08.2019 (11 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Taneczny od 1199 zł 1399 zł 17.08.2019 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia od 1199 zł 1399 zł 09.08.2019 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - rekreacja od 1199 zł 1399 zł 09.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia plastyczna od 1199 zł 1299 zł 16.08.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia zumba od 1199 zł 1299 zł 16.08.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny od 1199 zł 1299 zł 16.08.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz zumba od 1199 zł 1299 zł 16.08.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ponik - Mania Przetrwania od 1199 zł 1399 zł 05.08.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ustroń - Obóz rekreacyjny od 1199 zł 1399 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Zawoja - Rekreacja od 1199 zł 1399 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Berezka - odchudzająco - kondycyjny od 1249 zł 1449 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Berezka - Zumba od 1249 zł 1449 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Giby-Świat Przygód: rowerowa, wodna, trapera, lekkoatletyczno-crossfitowa, sportów drużynowych, sportów walki od 1249 zł 1449 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Kolonia od 1249 zł 1449 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Karpacz - obóz rekreacyjny od 1249 zł 1449 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Lesko SKI - Pracownia artystyczno-projektowa od 1249 zł 1449 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna od 1249 zł 1449 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Kolonia od 1249 zł 1449 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Rekreacja od 1249 zł 1449 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia od 1249 zł 1349 zł 16.08.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty fotograficzne od 1249 zł 1349 zł 16.08.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty wokalne od 1249 zł 1349 zł 16.08.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny od 1249 zł 1449 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Świnoujście - Język hiszpański od 1249 zł 1449 zł 17.08.2019 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Język włoski od 1249 zł 1449 zł 17.08.2019 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Kolonia od 1249 zł 1449 zł 17.08.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Świnoujście - Rekreacja od 1249 zł 1449 zł 17.08.2019 (11 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Świnoujście - Taniec nowoczesny od 1249 zł 1449 zł 17.08.2019 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Berezka - Detektywistyczny "Bieszczadzki Tropiciel" od 1299 zł 1499 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon od 1299 zł 1499 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna od 1299 zł 1499 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny od 1299 zł 1499 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - rekreacja od 1299 zł 1499 zł 09.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Archery Tag i Paintball od 1299 zł 1499 zł 17.08.2019 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Sportowy od 1299 zł 1499 zł 23.06.2019 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody od 1299 zł 1499 zł 09.08.2019 (10 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime od 1299 zł 1499 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Lesko SKI - Paintball od 1299 zł 1499 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Szkółka piłkarska od 1299 zł 1499 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny od 1299 zł 1599 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Obóz rekreacyjny od 1299 zł 1499 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Mrzeżyno- Babciu! Dziadku! Jedźmy razem od 1299 zł 1732 zł 06.08.2019 (11 dni) wiek 6-99
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Przygody od 1299 zł 1499 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Ponik - Extreme Camp od 1299 zł 1499 zł 16.08.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik - Mania Strzelania od 1299 zł 1499 zł 05.08.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik - Mania Wspinania od 1299 zł 1499 zł 05.08.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik - MultiMania od 1299 zł 1499 zł 05.08.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Radków - obóz rekreacyjny od 1299 zł 1499 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Ustroń - Fitnessowe szaleństwo od 1299 zł 1499 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 11-16
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Pasjonaci Rekreacji od 1299 zł 1499 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Wodna pasja od 1299 zł 1499 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Zawoja - Przygoda od 1299 zł 1499 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Zawoja - Zdobywcy Górskich Szczytów od 1299 zł 1499 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Złoty Stok - Przygoda w Kopalni Złota od 1299 zł 1499 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Świnoujście - MultiSPORT od 1299 zł 1499 zł 17.08.2019 (11 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Świnoujście - Odkrywamy Japonię od 1299 zł 1499 zł 17.08.2019 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Krav-Maga od 1349 zł 1549 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Rowerowo - kajakowy od 1349 zł 1549 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Rekreacja od 1349 zł 1549 zł 23.06.2019 (11 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Szkółka piłkarska od 1349 zł 1549 zł 04.07.2019 (11 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu od 1349 zł 1549 zł 09.08.2019 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Karpacz - obóz języka niemieckiego od 1349 zł 1549 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne od 1349 zł 1549 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Tenis ziemny od 1349 zł 1549 zł 23.06.2019 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Zachodniopomorskie Parki Wodne od 1349 zł 1549 zł 17.08.2019 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - rekreacja od 1349 zł 1549 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - zdrowie i ruch od 1349 zł 1549 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia - rekreacja od 1349 zł 1549 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia języka angielskiego od 1349 zł 1449 zł 16.08.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Adventure od 1349 zł 1449 zł 16.08.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz języka angielskiego od 1349 zł 1449 zł 16.08.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz paintballowy od 1349 zł 1449 zł 16.08.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Military Camp od 1349 zł 1549 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat FIT&FUN od 1349 zł 1549 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Zumby od 1349 zł 1549 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Złoty Stok - Akademia Piłkarska od 1349 zł 1549 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 8-14
Dojazd autokarem Złoty Stok - przygoda i paintball w Kopalni Złota od 1349 zł 1549 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Świat Mangi od 1349 zł 1549 zł 06.08.2019 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Brenna - Górski survival od 1399 zł 1599 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Cetniewo - fitness, aqua aerobic, taniec od 1399 zł 1599 zł 09.08.2019 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - rekreacja od 1399 zł 1599 zł 09.08.2019 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny od 1399 zł 1599 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz robotyki Techno Camp od 1399 zł 1599 zł 14.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp od 1399 zł 1599 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia plastyczna od 1399 zł 1599 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia zumba od 1399 zł 1599 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny od 1399 zł 1599 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz zumba od 1399 zł 1599 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Jazda konna od 1399 zł 1599 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Pływacki, Aqua-aerobic od 1399 zł 1599 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia od 1399 zł 1599 zł 23.06.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Komandos Junior od 1399 zł 1599 zł 17.08.2019 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Pływacki od 1399 zł 1599 zł 17.08.2019 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz rekreacyjny od 1399 zł 1599 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Krasnobród - Kolonia od 1399 zł 1599 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Krynica Morska - survival i paintball od 1399 zł 1599 zł 09.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Projekt Przygoda od 1399 zł 1599 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Szkółka pływacka od 1399 zł 1599 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks od 1399 zł 1699 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz Eco Zakręceni od 1399 zł 1699 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz indiańska przygoda od 1399 zł 1699 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje od 1399 zł 1699 zł 05.07.2019 (11 dni) wiek 10-15
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu od 1399 zł 1699 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 11-15
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu od 1399 zł 1699 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Nagawki - kolonia Akademia Pani Kleks od 1399 zł 1599 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Nagawki - kolonia Indiańska Przygoda od 1399 zł 1599 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Nagawki - kolonia Recyklingowa Fabryka od 1399 zł 1599 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Fotografii od 1399 zł 1599 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ponik - Mini Adventure Camp od 1399 zł 1599 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Ponik - Off Road od 1399 zł 1599 zł 16.08.2019 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ponik - Quadowi maniacy od 1399 zł 1599 zł 16.08.2019 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ponik - Sztuka Samoobrony od 1399 zł 1599 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ustroń - Dookoła świata od 1399 zł 1599 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - Magia i czary od 1399 zł 1599 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - Młody Detektyw od 1399 zł 1599 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Pasjonaci kosmosu od 1399 zł 1599 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Pasjonaci paintballa od 1399 zł 1599 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Pasjonaci przygód od 1399 zł 1599 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Piłkarska pasja od 1399 zł 1599 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Berezka - Jazda konna od 1449 zł 1649 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Cetniewo - pływanie od 1449 zł 1649 zł 09.08.2019 (10 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Jarosławiec - Szkółka pływacka od 1449 zł 1649 zł 04.07.2019 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - koszykówka od 1449 zł 1649 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - piłka nożna od 1449 zł 1649 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - siatkówka od 1449 zł 1649 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia - piłka nożna od 1449 zł 1649 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Język angielski od 1449 zł 1649 zł 06.08.2019 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Kolonia od 1449 zł 1649 zł 04.07.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Wychowawca kolonijny od 1449 zł 1649 zł 23.06.2019 (11 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Zumba od 1449 zł 1649 zł 06.08.2019 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Radków - obóz warsztaty filmowe YouTube od 1449 zł 1649 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Radków - obóz zumba od 1449 zł 1649 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny od 1449 zł 1649 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania od 1449 zł 1649 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Surfingowy od 1449 zł 1649 zł 17.08.2019 (11 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz rekreacyjny od 1479 zł 1679 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Brenna - Rolkowe Szaleństwo od 1499 zł 1699 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Cetniewo - koszykówka od 1499 zł 1699 zł 09.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Cetniewo - piłka nożna od 1499 zł 1699 zł 09.08.2019 (10 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Cetniewo - siatkówka od 1499 zł 1699 zł 09.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny od 1499 zł 1699 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz rekreacyjny od 1499 zł 1699 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego od 1499 zł 1699 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz filmowy od 1499 zł 1699 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz języka angielskiego od 1499 zł 1699 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz paintballowy od 1499 zł 1699 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz windsurfingowy od 1499 zł 1699 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Archery Tag i Paintball od 1499 zł 1699 zł 23.06.2019 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego od 1499 zł 1699 zł 09.08.2019 (10 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonosze Adventure od 1499 zł 1699 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-10
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Akademia tańca od 1499 zł 1699 zł 07.08.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Klub miłośników sztuki od 1499 zł 1699 zł 07.08.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Klub Włóczykija - obóz krajoznawczy od 1499 zł 1699 zł 07.08.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz cyrkowy od 1499 zł 1699 zł 07.08.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - fotografia od 1499 zł 1699 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - kulinarny od 1499 zł 1699 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia - kulinarny od 1499 zł 1699 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia - taniec od 1499 zł 1699 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia - YouTuberski od 1499 zł 1699 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz plastyczny od 1499 zł 1699 zł 23.06.2019 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - w świecie zwierząt od 1499 zł 1699 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - Wodna przygoda od 1499 zł 1699 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Małego Paintballa od 1499 zł 1699 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Żywiołów od 1499 zł 1699 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Trójmiasto - obóz podróżnika od 1499 zł 1699 zł 07.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ustroń - Parki rozrywki od 1499 zł 1699 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Ustroń - RPG Caerbannog od 1499 zł 1699 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Pasjonaci wyzwań od 1499 zł 1699 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy od 1549 zł 1749 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne od 1549 zł 1749 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Paintball i Survival od 1549 zł 1749 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Komandos Junior od 1549 zł 1749 zł 23.06.2019 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - gitarowy od 1549 zł 1749 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - samoobrona i sporty walki od 1549 zł 1749 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - survival i paintball od 1549 zł 1749 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - tenis od 1549 zł 1749 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - YouTuberski od 1549 zł 1749 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia - pływanie od 1549 zł 1749 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia - samoobrona i sporty walki od 1549 zł 1749 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia - tenis od 1549 zł 1749 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Lesko SKI - Szybowcowy od 1549 zł 1749 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Radków - obóz paintballowy od 1549 zł 1749 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Radków - obóz webmaster od 1549 zł 1749 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego od 1549 zł 1749 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz plastyczny od 1549 zł 1749 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz taneczny od 1549 zł 1749 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy od 1599 zł 1799 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz wędkarski od 1599 zł 1799 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Brenna - Jeździeckie wakacje w Beskidach od 1599 zł 1799 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłka nożna od 1599 zł 1799 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz przygodowy od 1599 zł 1799 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny od 1599 zł 1799 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kazimierz - Obóz detektywistyczny od 1599 zł 1799 zł 07.08.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Język angielski od 1599 zł 1799 zł 07.08.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Warsztaty wokalne od 1599 zł 1799 zł 07.08.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - aktorsko-filmowy od 1599 zł 1799 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - musicalowy od 1599 zł 1799 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - taniec nowoczesny od 1599 zł 1799 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia - język angielski od 1599 zł 1799 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz młodego odkrywcy od 1599 zł 1799 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego od 1599 zł 1799 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Paintballa od 1599 zł 1799 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Wyzwań od 1599 zł 1799 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Ponik - Jura Adventure Camp od 1599 zł 1799 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Radków - obóz górskie wędrówki od 1599 zł 1799 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Radków - szkółka pływacka od 1599 zł 1799 zł 25.07.2019 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Spała - kolonia przygodowa od 1599 zł 1799 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Pasjonaci ASG od 1599 zł 1799 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 11-14
Dojazd autokarem Zamrzenica - Mały Traper od 1599 zł 1799 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids od 1649 zł 1849 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Jarosławiec - Jazda Konna od 1649 zł 1849 zł 23.06.2019 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Obóz kinomaniaka od 1649 zł 1849 zł 27.07.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Warsztaty fotografii artystycznej od 1649 zł 1849 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - jazda konna od 1649 zł 1849 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - język angielski od 1649 zł 1849 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Stara Jedlanka - Fit fish od 1649 zł 1849 zł 05.07.2019 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Stara Jedlanka - naukowe akwarium od 1649 zł 1849 zł 05.07.2019 (11 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Stara Jedlanka - rekiny sportu od 1649 zł 1849 zł 05.07.2019 (11 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gier planszowych od 1649 zł 1849 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz ASG od 1649 zł 1849 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz paintballowo - survivalowy od 1649 zł 1849 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Besiekierz Rudny - obóz jeździecki od 1699 zł 1899 zł 16.08.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG komandos od 1699 zł 1899 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz Freestyle Football od 1699 zł 1899 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz interdyscyplinarny od 1699 zł 1899 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz survivalowo kajakowy od 1699 zł 1899 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy od 1699 zł 1899 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski od 1699 zł 1899 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz Fitness i Sport od 1699 zł 1899 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz japoński od 1699 zł 1899 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz joga od 1699 zł 1899 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Motocross od 1699 zł 1899 zł 07.08.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat ASG od 1699 zł 1899 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Paintballa&ASG od 1699 zł 1899 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Poronin - Akademia języka angielskiego od 1699 zł 1899 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Poronin - English Wave Summer od 1699 zł 1899 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Spała - obóz z adrenaliną od 1699 zł 1899 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Zamrzenica - Mały Farmer od 1699 zł 1899 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - Mały Strzelec od 1699 zł 1899 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia Komandos Junior od 1749 zł 1949 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia plastyczna od 1749 zł 1949 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia sportów wodnych od 1749 zł 1949 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - obóz artystyczny od 1749 zł 1949 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy od 1749 zł 1949 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz sportów wodnych od 1749 zł 1949 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz zakręcone wakacje od 1749 zł 1949 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Obóz "Wakacje z gitarą" (elektryczną) od 1749 zł 1949 zł 07.08.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Obóz "Wakacje z gitarą" (klasyczną lub akustyczną) od 1749 zł 1949 zł 07.08.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Obóz reżysersko-filmowy od 1749 zł 1949 zł 07.08.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Warsztaty literackie od 1749 zł 1949 zł 07.08.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Warsztaty plastyczno-malarskie od 1749 zł 1949 zł 07.08.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gamingowy od 1749 zł 1949 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Gwiezdny od 1749 zł 1949 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz majsterkowicza od 1749 zł 1949 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz z Minecraftem od 1749 zł 1949 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Zostań Youtuberem od 1749 zł 1949 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Uniejów - Roboty i Spółka od 1749 zł 1949 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Wilkasy - multisport od 1749 zł 1949 zł 10.07.2019 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz windsurfingowy od 1799 zł 1999 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Brenna - Beskidzki rajd konny od 1799 zł 1999 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz Wodna przygoda od 1799 zł 1999 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy od 1799 zł 1999 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz ASG od 1799 zł 1999 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Wszechstronne warsztaty artystyczne od 1799 zł 1999 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Młody Komandos od 1799 zł 1999 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny "Counter Strike" od 1799 zł 1999 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny ASG "Wojownicy pustkowi" od 1799 zł 1999 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Spała - obóz ASG od 1799 zł 1999 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Wilkasy - multiwodnik od 1799 zł 1999 zł 10.07.2019 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski od 1799 zł 1999 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zbrosławice - kurs jeździectwa od 1799 zł 1999 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zbrosławice - obóz muzyczno konny od 1799 zł 1999 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego od 1849 zł 2049 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy od 1849 zł 2049 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Militarna przygoda od 1849 zł 2049 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Wilkasy - tenisowy od 1849 zł 2049 zł 10.07.2019 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Wilkasy - żeglarski od 1849 zł 2049 zł 10.07.2019 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego od 1899 zł 2099 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" od 1899 zł 2099 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" od 1899 zł 2099 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - ASG - Oddział Elitarny od 1899 zł 2099 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Obóz ASG "Delta Force" od 1899 zł 2099 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Obóz snajperski od 1899 zł 2099 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zbrosławice - angielski w siodle od 1899 zł 2099 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Ratownik WOPR od 1899 zł 2099 zł 23.06.2019 (11 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Puck - windsurfing od 1949 zł 2149 zł 09.08.2019 (10 dni) wiek 10-18

Zagranica
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks od 1509 zł 1699 zł 25.06.2019 (11 dni) wiek 11-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco od 1509 zł 1699 zł 25.06.2019 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna od 1559 zł 1749 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny od 1559 zł 1749 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego od 1609 zł 1799 zł 25.06.2019 (11 dni) wiek 11-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego od 1609 zł 1799 zł 25.06.2019 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski od 1659 zł 1849 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język angielski od 1659 zł 1849 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski od 1669 zł 1859 zł 23.08.2019 (10 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje od 1669 zł 1859 zł 23.08.2019 (10 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia sport to zdrowie od 1669 zł 1859 zł 23.08.2019 (10 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia taneczne pasje od 1669 zł 1859 zł 23.08.2019 (10 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język włoski od 1669 zł 1859 zł 23.08.2019 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz plastyczne inspiracje od 1669 zł 1859 zł 23.08.2019 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz sport to zdrowie od 1669 zł 1859 zł 23.08.2019 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz taneczny - zumba od 1669 zł 1859 zł 23.08.2019 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja od 1699 zł 1889 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 16-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja od 1699 zł 1889 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 13-15
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo Węgierskie wakacje od 1699 zł 1889 zł 25.06.2019 (10 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - j. angielski od 1709 zł 1899 zł 16.08.2019 (13 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC od 1769 zł 1959 zł 23.08.2019 (10 dni) wiek 11-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing od 1769 zł 1959 zł 23.08.2019 (10 dni) wiek 14-14
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun od 1799 zł 1989 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz rekreacyjny od 1799 zł 1989 zł 06.08.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego od 1809 zł 1999 zł 01.07.2019 (12 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny od 1809 zł 1999 zł 01.07.2019 (12 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Macedonia - Struga - obóz rekreacyjny od 1809 zł 1999 zł 08.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz zumba od 1849 zł 2039 zł 27.06.2019 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz aktywny od 1899 zł 2089 zł 27.06.2019 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Austria, Węgry, Słowacja - Okolice Wiednia/Budapeszt - obóz rekreacyjny od 1909 zł 2099 zł 11.07.2019 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - H. Don Juan Center**- obóz siatkówki od 1959 zł 2149 zł 30.06.2019 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Albania - Golem - obóz rekreacyjny od 1999 zł 2189 zł 08.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny od 1999 zł 2189 zł 30.06.2019 (11 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Dania - Billund - LEGOkraina od 1999 zł 2199 zł 05.07.2019 (5 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Albania, Macedonia - Golem, Struga - obóz rekreacyjny od 2009 zł 2199 zł 08.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Austria, Węgry, Słowacja - Okolice Wiednia/Budapeszt - obóz języka angielskiego od 2009 zł 2199 zł 11.07.2019 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Austria, Węgry, Słowacja - Okolice Wiednia/Budapeszt - obóz języka niemieckiego od 2009 zł 2199 zł 11.07.2019 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - H. Don Juan Center** - obóz rekreacyjny od 2009 zł 2199 zł 07.07.2019 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - H. Don Juan Center** - obóz ABC nurkowania od 2059 zł 2249 zł 30.06.2019 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Francja - Paryż - obóz rekreacyjny od 2159 zł 2349 zł 05.07.2019 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - H. Don Juan Center** - obóz fotograficzny od 2159 zł 2349 zł 07.07.2019 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar H. Don Juan Center ** - obóz hiszpańskiego od 2209 zł 2399 zł 07.07.2019 (10 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Włochy - Kampania i Rzym - obóz rekreacyjny od 2209 zł 2399 zł 02.07.2019 (10 dni) wiek 10-18
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz rekreacyjny od 2214 zł 2499 zł 15.06.2019 (8 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Włochy - Toskania i Liguria - obóz rekreacyjny od 2309 zł 2499 zł 02.07.2019 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - H. Caribe*** - obóz rekreacyjny od 2409 zł 2599 zł 14.07.2019 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - H. Caribe***- obóz siatkówki od 2459 zł 2649 zł 14.07.2019 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Słowenia, Włochy - obóz rekreacyjny od 2509 zł 2699 zł 22.07.2019 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - H. Caribe *** - obóz ABC nurkowania od 2559 zł 2749 zł 14.07.2019 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - H. Don Juan Center** - obóz rekreacyjny od 2559 zł 2749 zł 14.07.2019 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Turcja - Didim, Pamukkale, Istambuł - rekreacja - objazd od 2594 zł 2699 zł 20.07.2019 (14 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice od 2599 zł 2884 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice od 2599 zł 2784 zł 24.06.2019 (11 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa od 2599 zł 2884 zł 29.07.2019 (11 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa od 2699 zł 2984 zł 08.07.2019 (11 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar Hotel *** - obóz rekreacyjny od 3309 zł 3499 zł 07.07.2019 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz ABC nurkowania od 3359 zł 3549 zł 07.07.2019 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz ABC nurkowania od 3459 zł 3649 zł 07.07.2019 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz fotograficzny od 3459 zł 3649 zł 07.07.2019 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Portugalia - Lizbona - obóz rekreacyjny od 4009 zł 4299 zł 06.07.2019 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Portugalia - Lizbona - obóz surfingowy od 4609 zł 4899 zł 06.07.2019 (8 dni) wiek 14-18

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Murzasichle - Klub Urwisa - rekreacja od 1099 zł 1199 zł 16.08.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Klub Urwisa - Plastyka od 1249 zł 1449 zł 17.08.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Klub Urwisa - Szkółka piłkarska od 1249 zł 1449 zł 17.08.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Klub Urwisa Kolonia od 1249 zł 1449 zł 17.08.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Dźwirzyno - Klub Urwisa - rekreacja od 1299 zł 1499 zł 18.08.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Giby - Klub Urwisa "Zostań Odkrywcą" od 1299 zł 1499 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Klub Urwisa "Eko Zuchy" od 1299 zł 1499 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia od 1299 zł 1499 zł 05.08.2019 (11 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - Klub Urwisa - kolonia rozmaitości od 1349 zł 1549 zł 09.08.2019 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia od 1399 zł 1599 zł 04.07.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Obóz piłkarski od 1399 zł 1599 zł 04.07.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Plastyczny od 1399 zł 1599 zł 26.07.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Łeba - Klub Urwisa Łebskie wakacje od 1399 zł 1699 zł 27.07.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Pokrzywna - Klub urwisa - Kolonie w parku atrakcji od 1399 zł 1599 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Dębogóra - Klub Urwisa - Wakacje nad rozlewiskiem od 1449 zł 1649 zł 06.08.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - Klub Urwisa - rekreacja od 1449 zł 1649 zł 22.06.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Krasiejów - Klub Urwisa - kreatywne wakacje od 1479 zł 1679 zł 05.08.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Bałtów - Kolonie Klub Urwisa z dinozaurami - Kraina przygód od 1499 zł 1699 zł 16.07.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Pokrzywna - Klub urwisa - Kolonie w świecie przygód od 1499 zł 1699 zł 03.07.2019 (11 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Bałtów - Kolonie Klub Urwisa Odkrywanie świata od 1599 zł 1799 zł 16.07.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Bałtów - Kolonie Klub Urwisa jeździeckie - Kraina przygód od 1799 zł 1999 zł 05.07.2019 (11 dni) wiek 8-11

Kursy językowe
Zagranica
Dojazd autokarem Austria - Wiedeń - kurs języka angielskiego od 2509 zł 2699 zł 04.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Wiedeń - kurs języka niemieckiego od 2509 zł 2699 zł 04.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego standardowy od 2949 zł 3149 zł 07.07.2019 (14 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Malta - St. Julians - kurs j. angielskiego MA Adult Residence od 2999 zł 3299 zł 31.08.2019 (8 dni) wiek 18-99
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego intensywny od 3149 zł 3349 zł 07.07.2019 (14 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego dla studentów od 3149 zł 3349 zł 07.07.2019 (14 dni) wiek 19-25
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego maturalny od 3149 zł 3349 zł 07.07.2019 (14 dni) wiek 15-18
Transport samolotem Malta - St. Julians - kurs j. angielskiego MA Adult Family od 3214 zł 3499 zł 31.08.2019 (8 dni) wiek 18-99
Transport samolotem Malta - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Family IELS od 3499 zł 3899 zł 24.08.2019 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Malta - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS od 4114 zł 4399 zł 24.08.2019 (8 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC od 5209 zł 5499 zł 29.06.2019 (17 dni) wiek 17-99
Dojazd autokarem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI od 5309 zł 5599 zł 29.06.2019 (17 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES od 5309 zł 5599 zł 04.08.2019 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Adult Campus od 5414 zł 5699 zł 24.08.2019 (15 dni) wiek 18-99
Dojazd autokarem Anglia - Hastings - obóz j. angielskiego First Step to English EFL od 5509 zł 5799 zł 29.06.2019 (17 dni) wiek 10-14
Transport samolotem Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Junior Campus od 5614 zł 5899 zł 03.08.2019 (15 dni) wiek 14-19
Dojazd autokarem Anglia - Hastings - kurs j. angielskiego Junior Family EFL od 5709 zł 5999 zł 29.06.2019 (17 dni) wiek 13-17
Transport samolotem Malta - Marsascala - kurs j. angielskiego Junior Family ESL od 5714 zł 5999 zł 29.06.2019 (15 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES od 5809 zł 6099 zł 29.06.2019 (17 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Adult Family od 5814 zł 6099 zł 24.08.2019 (15 dni) wiek 18-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC od 5909 zł 6199 zł 04.08.2019 (15 dni) wiek 17-99
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES od 5909 zł 6199 zł 30.06.2019 (15 dni) wiek 17-99
Dojazd autokarem Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC od 6009 zł 6299 zł 29.06.2019 (17 dni) wiek 12-17
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI od 6009 zł 6299 zł 04.08.2019 (15 dni) wiek 16-99
Dojazd autokarem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC od 6009 zł 6299 zł 29.06.2019 (17 dni) wiek 12-17
Transport samolotem Cypr - Episkopi - kurs j. angielskiego Junior Residence EIC od 6009 zł 6299 zł 26.07.2019 (16 dni) wiek 10-17
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES od 6209 zł 6499 zł 04.08.2019 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Malta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL od 6214 zł 6499 zł 29.06.2019 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Nottingham - kurs j. angielskiego Adult Family NLA od 6509 zł 6799 zł 22.06.2019 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Kids Residence IELS od 6514 zł 6799 zł 06.07.2019 (15 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family LSI od 6609 zł 6899 zł 29.06.2019 (17 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES od 6709 zł 6999 zł 28.07.2019 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES od 6709 zł 6999 zł 30.06.2019 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC od 6909 zł 7199 zł 23.06.2019 (15 dni) wiek 12-17
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family LSI od 7009 zł 7299 zł 04.08.2019 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Nottingham - kurs j. angielskiego Junior Family NLA od 7009 zł 7499 zł 22.06.2019 (15 dni) wiek 12-17
Transport samolotem Anglia - Bury St Edmunds - kurs j. angielskiego Junior Family BLS od 7509 zł 7799 zł 30.06.2019 (14 dni) wiek 11-17
Transport samolotem Anglia - Bury St Edmunds - kurs j. angielskiego Junior Residence BLS od 7909 zł 8199 zł 30.06.2019 (14 dni) wiek 11-17
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES od 8309 zł 8599 zł 23.06.2019 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Bournemouth - kurs j. angielskiego Junior Family CSE od 8609 zł 8899 zł 30.06.2019 (14 dni) wiek 13-17
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS od 8709 zł 8999 zł 07.07.2019 (15 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL od 8809 zł 9099 zł 29.06.2019 (17 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC od 8909 zł 9199 zł 14.07.2019 (22 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Junior Family LAL od 9009 zł 9299 zł 29.06.2019 (17 dni) wiek 15-18
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Junior Family LAL od 9009 zł 9299 zł 04.08.2019 (15 dni) wiek 15-18
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Residence CES od 9009 zł 9299 zł 30.06.2019 (15 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL od 9409 zł 9699 zł 29.06.2019 (17 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Bournemouth - kurs j. angielskiego Junior Residence CSE od 9609 zł 9899 zł 30.06.2019 (14 dni) wiek 13-17
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL od 9609 zł 9899 zł 07.07.2019 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL od 9809 zł 10099 zł 04.08.2019 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem USA - Nowy Jork - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL od 15899 zł 16399 zł 03.07.2019 (16 dni) wiek 13-18

Kursy językowe indywidualne
Zagranica
Dojazd własny Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 3496 zł 3799 zł 24.02.2019 (15 dni)
Dojazd własny Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 3596 zł 3899 zł 24.02.2019 (15 dni)
Dojazd własny Anglia - Oxford - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 3596 zł 3899 zł 24.02.2019 (15 dni)
Dojazd własny Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 3896 zł 4199 zł 24.02.2019 (15 dni)
Dojazd własny Kanada - Montreal - indywidualny kurs j. francuskiego/angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 5299 zł 5599 zł 24.02.2019 (15 dni)
Dojazd własny Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 5599 zł 5899 zł 24.02.2019 (15 dni)
Dojazd własny Kanada - Vancouver - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 5599 zł 5899 zł 24.02.2019 (15 dni)
Dojazd własny Anglia - Cambridge - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 5996 zł 6299 zł 24.02.2019 (15 dni)
Dojazd własny USA - Washington DC - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 18+ od 7299 zł 7599 zł 24.02.2019 (15 dni)
Dojazd własny USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 7499 zł 7799 zł 24.02.2019 (15 dni)
Dojazd własny USA - Boston - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 7699 zł 7999 zł 24.02.2019 (15 dni)
Dojazd własny USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 7699 zł 7999 zł 24.02.2019 (15 dni)
Dojazd własny USA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 8599 zł 8899 zł 24.02.2019 (15 dni)
Dojazd własny USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 8599 zł 8899 zł 24.02.2019 (15 dni)

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Obozy i Kolonie Obozy 2019
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2019
Zamów
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC