Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA ZIELONE SZKOŁY ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Wycieczki i wczasy

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Ważne informacje
« wróć do listy imprez
Świeradów Zdrój - Hotel Krasicki Resort & Spa*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE)
Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Świeradów Zdrój, w którym unikatowy, podgórski klimat, sieć szlaków turystycznych i rowerowych, zasoby naturalnych surowców leczniczych: wody mineralne, wody radonowe, złoża borowiny umożliwiające leczenie chorób reumatycznych i narządów ruchu, przyciągają turystów od XVII wieku. Nazywane jest perłą uzdrowisk dolnośląskich.

Program
Krasicki Hotel Resort & SPA to wyjątkowy obiekt oferujący swoim Gościom wielowymiarowy relaks i wypoczynek. Znajdujący się w centrum Świeradowa Zdroju cieszy się popularnością nie tylko ze względu na świetną lokalizację, ale także wyśmienitą kuchnię, bogatą ofertę MED & WELLNESS SPA oraz jedyną w okolicy kręgielnię. Hotel jest doskonałą bazą wypadową na piesze wędrówki i rowerowe wycieczki. Zimą natomiast idealny jest ze względu na bliskość stoków narciarskich i tras narciarstwa biegowego.

Do dyspozycji gości: bezpłatny parking. Dostęp do części rekreacyjnej: baseny, jacuzzi, sauny, siłownia. Dostęp do kortów tenisowych, boiska do piłki nożnej i koszykówki. Wypożyczalnia rowerów na terenie hotelu i dostęp do Strefy Rowerzysty (miejsce do przechowywania i umycia roweru, podstawowe narzędzia do naprawy rowerów).
Zakwaterowanie
Pokój typu STANDARD to komfortowy i nowoczesny pokój dwuosobowy o średniej powierzchni 17 m2. Wszystkie pokoje wyposażone są w wygodne łoża małżeńskie lub dwa pojedyncze łóżka (z możliwością złączenia). W każdym pokoju znajduje się płaski telewizor z dostępem do telewizji naziemnej oraz szafa, biurko, telefon i bezpłatny dostęp do Wi-Fi. Ponadto każdy pokój posiada łazienkę z kabiną prysznicową, suszarką do włosów, ręcznikami i zestawem kosmetyków oraz podgrzewaną podłogą. Można także zgłosić wcześniej chęć wypożyczenia ręczników kąpielowych na basen oraz szlafroków.
Świadczenia

Nocleg: 3 lub 7 noclegów w pokoju typu Standard
Wyżywienie: 3 lub 7 śniadań w formie bufetu
Transport: Dojazd własny.
Informacje praktyczne

Obiadokolacje za dopłatą 50zł/os.
Zakwaterowanie od godz. 15:00, wykwaterowanie do godz. 11:00.
W cenę nie jest wliczona opłata klimatyczna płatna gotówką w recepcji hotelowej.
W cenie pokoju bezpłatny dostęp do części rekreacyjnej.
Bezpłatne miejsce parkingowe.
Dodatkowo płatny dostęp do Kręgielni w hotelu.
Pobyt zwierząt w Strefie Pupila (po wcześniejszej rezerwacji) – 20 zł/doba.
» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Świeradów Zdrój - Hotel Krasicki Resort & Spa*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE)   (skrót: SWIERADOW ZDROJ - HOTEL KRASICKI - PAKIET WAKACJE DBL HB)
04.03 - 07.03.2021
 4 dni / APWK0304
Impreza w trakcie realizacji
06.03 - 13.03.2021
 8 dni / APWK0306
920 zł   Dzwoń  
11.03 - 14.03.2021
 4 dni / APWK0311
395 zł Rezerwuj
13.03 - 20.03.2021
 8 dni / APWK0313
920 zł Rezerwuj
18.03 - 21.03.2021
 4 dni / APWK0318
395 zł Rezerwuj
20.03 - 27.03.2021
 8 dni / APWK0320
920 zł Rezerwuj
25.03 - 28.03.2021
 4 dni / APWK0325
395 zł Rezerwuj
08.04 - 11.04.2021
 4 dni / APWK0408
380 zł Rezerwuj
10.04 - 17.04.2021
 8 dni / APWK0410
885 zł Rezerwuj
15.04 - 18.04.2021
 4 dni / APWK0415
380 zł Rezerwuj
17.04 - 24.04.2021
 8 dni / APWK0417
885 zł Rezerwuj
22.04 - 25.04.2021
 4 dni / APWK0422
380 zł Rezerwuj
24.04 - 01.05.2021
 8 dni / APWK0424
885 zł Rezerwuj
06.05 - 09.05.2021
 4 dni / APWK0506
395 zł Rezerwuj
08.05 - 15.05.2021
 8 dni / APWK0508
920 zł Rezerwuj
13.05 - 16.05.2021
 4 dni / APWK0513
395 zł Rezerwuj
15.05 - 22.05.2021
 8 dni / APWK0515
920 zł Rezerwuj
20.05 - 23.05.2021
 4 dni / APWK0520
395 zł Rezerwuj
22.05 - 29.05.2021
 8 dni / APWK0522
920 zł Rezerwuj
27.05 - 30.05.2021
 4 dni / APWK0527
395 zł Rezerwuj
10.06 - 13.06.2021
 4 dni / APWK0610
395 zł Rezerwuj
12.06 - 19.06.2021
 8 dni / APWK0612
920 zł Rezerwuj
17.06 - 20.06.2021
 4 dni / APWK0617
395 zł Rezerwuj
24.06 - 27.06.2021
 4 dni / APWK0624
445 zł Rezerwuj
26.06 - 03.07.2021
 8 dni / APWK0626
1045 zł Rezerwuj
01.07 - 04.07.2021
 4 dni / APWK0701
445 zł Rezerwuj
03.07 - 10.07.2021
 8 dni / APWK0703
1045 zł Rezerwuj
08.07 - 11.07.2021
 4 dni / APWK0708
445 zł Rezerwuj
10.07 - 17.07.2021
 8 dni / APWK0710
1045 zł Rezerwuj
15.07 - 18.07.2021
 4 dni / APWK0715
445 zł Rezerwuj
17.07 - 24.07.2021
 8 dni / APWK0717
1045 zł Rezerwuj
22.07 - 25.07.2021
 4 dni / APWK0722
445 zł Rezerwuj
24.07 - 31.07.2021
 8 dni / APWK0724
1045 zł Rezerwuj
29.07 - 01.08.2021
 4 dni / APWK0729
445 zł Rezerwuj
31.07 - 07.08.2021
 8 dni / APWK0731
1045 zł Rezerwuj
05.08 - 08.08.2021
 4 dni / APWK0805
445 zł Rezerwuj
07.08 - 14.08.2021
 8 dni / APWK0807
1045 zł Rezerwuj
12.08 - 15.08.2021
 4 dni / APWK0812
445 zł Rezerwuj
14.08 - 21.08.2021
 8 dni / APWK0814
1045 zł Rezerwuj
19.08 - 22.08.2021
 4 dni / APWK0819
445 zł Rezerwuj
21.08 - 28.08.2021
 8 dni / APWK0821
1045 zł Rezerwuj
26.08 - 29.08.2021
 4 dni / APWK0826
445 zł Rezerwuj
02.09 - 05.09.2021
 4 dni / APWK0902
430 zł Rezerwuj
04.09 - 11.09.2021
 8 dni / APWK0904
1000 zł Rezerwuj
09.09 - 12.09.2021
 4 dni / APWK0909
430 zł Rezerwuj
11.09 - 18.09.2021
 8 dni / APWK0911
1000 zł Rezerwuj
16.09 - 19.09.2021
 4 dni / APWK0916
430 zł Rezerwuj
18.09 - 25.09.2021
 8 dni / APWK0918
1000 zł Rezerwuj
23.09 - 26.09.2021
 4 dni / APWK0923
430 zł Rezerwuj
25.09 - 02.10.2021
 8 dni / APWK0925
1000 zł Rezerwuj
30.09 - 03.10.2021
 4 dni / APWK0930
430 zł Rezerwuj
02.10 - 09.10.2021
 8 dni / APWK1002
1000 zł Rezerwuj
07.10 - 10.10.2021
 4 dni / APWK1007
430 zł Rezerwuj
09.10 - 16.10.2021
 8 dni / APWK1009
1000 zł Rezerwuj
14.10 - 17.10.2021
 4 dni / APWK1014
430 zł Rezerwuj
16.10 - 23.10.2021
 8 dni / APWK1016
1000 zł Rezerwuj
21.10 - 24.10.2021
 4 dni / APWK1021
430 zł Rezerwuj
23.10 - 30.10.2021
 8 dni / APWK1023
1000 zł Rezerwuj
11.11 - 14.11.2021
 4 dni / APWK1111
445 zł Rezerwuj
18.11 - 21.11.2021
 4 dni / APWK1118
380 zł Rezerwuj
02.12 - 05.12.2021
 4 dni / APWK1202
380 zł Rezerwuj
04.12 - 11.12.2021
 8 dni / APWK1204
885 zł Rezerwuj
09.12 - 12.12.2021
 4 dni / APWK1209
380 zł Rezerwuj
11.12 - 18.12.2021
 8 dni / APWK1211
885 zł Rezerwuj

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Obozy i Kolonie Obozy
2021
Zobacz
Pobierz katalog Kursy językowe 2021 Kursy
językowe
2021
Zobacz
Wycieczki i Wczasy Podróże
2021
Zobacz
Zielone Szkoły Zielone
Szkoły
2021
Zobacz
Egzotyka Egzotyka
2021
Zobacz
Naszych Klientów ubezpiecza SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.
Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC
» pokaż krótki link