Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Wycieczki i wczasy

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Świeradów Zdrój - Krasicki Resort&Spa*** (NA ZAPYTANIE)
» sprawdź podobne oferty

Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Program

Krasicki Hotel Resort & SPA to wyjątkowy obiekt oferujący swoim Gościom wielowymiarowy relaks i wypoczynek. Znajdujący się w centrum Świeradowa Zdroju cieszy się popularnością nie tylko ze względu na świetną lokalizację, ale także wyśmienitą kuchnię, bogatą ofertą MED & WELLNESS SPA oraz jedyną w okolicy kręgielnię. Hotel jest idealną bazą wypadową na piesze wędrówki i rowerowe wycieczki. Zimą natomiast cieszy się popularnością ze względu na bliskość stoków narciarskich i tras narciarstwa biegowego.



Zakwaterowanie

Pokoje: Pokój typu STANDARD to komfortowy i nowoczesny pokój dwuosobowy o średniej powierzchni 17 m2. Wszystkie pokoje typu STANDARD wyposażone są w wygodne łoża małżeńskie lub dwa pojedyncze łóżka (z możliwością złączenia). Dodatkowo w każdym pokoju znajduje się telewizor LCD z dostępem do kanałów telewizji naziemnej (kanały polskie) oraz szafa, biurko, telefon i bezpłatny dostęp do Internetu Wi-Fi. Ponadto każdy pokój posiada łazienkę z kabiną prysznicową, suszarką do włosów, ręcznikami i zestawem kosmetyków oraz podgrzewaną podłogą. Można także zgłosić wcześniej chęć wypożyczenia ręczników kąpielowych na basen oraz szlafroków.

Do dyspozycji gości: Bezpłatny parking, Dostęp do części rekreacyjnej: basen, jacuzzi, sauny, siłownia, Bezpłatny dostęp do kortów tenisowych, boiska do piłki nożnej i koszykówki, Bezpłatna wypożyczalnia rowerów na terenie hotelu, Bezpłatny dostęp do Strefy Rowerzysty (miejsce do przechowywania i umycia roweru, podstawowe narzędzia do naprawy rowerów).




Świadczenia

Pakiet Zdrowy Kręgosłup: Pakiet obowiązuje od 12.01.2019 do 22.06.2019 i zawiera 7 x Nocleg w komfortowym pokoju, 7 x Śniadanie w formie bufetu, pełnego zdrowej żywności, 7 x Obiadokolacja Szefa Kuchni, Dopasowaną do potrzeb terapię na pozbycie się bólu – codzienne zabiegi (poza dniem przyjazdu i wyjazdu, konfiguracja podstawowa w pakiecie: 2 dni Terapia TECAR, 1 dzień przerwy z masażem relaksacyjnym – naprzemiennie), Codzienne rozluźniające zajęcia na basenie, działające rozkurczająco na mięśnie, Codzienny trening Nordic Walking z instruktorem poprawiający krążenie i wzmacniający mięśnie, 10% rabatu na wybrane zabiegi z Menu SPA. Ubezpieczenie Signal Iduna S.A.
Pakiet Wakacje: Pakiet obowiązuje od 22.06.2019 do 28.09.2019 i zawiera: 7 x noclegów, 7 x Śniadania w formie bufetu, 7 x Obiadokolacje w postaci bufetu (napoje płatne dodatkowo), Voucher do SPA o wartości 50 zł dla każdej z osób dorosłych na zabiegi o wartości powyżej 100 zł, Animacje dla dzieci według obowiązującego harmonogramu, Rabat 15% na wycieczki z lokalnym biurem turystycznym, Rabat 20% na wstęp do Groty Solnej. Ubezpieczenie Signal Iduna S.A.
Pakiet Jesień W Górach : Pakiet obowiązuje od 28.09.2019 do 26.11.2019. W ramach pakietu (4 dni) oferujemy: 3 x Nocleg w komfortowym pokoju, 3 x Śniadanie w formie bufetu, pełnego zdrowej żywności, 3 x Obiadokolacja Szefa Kuchni, 1 x Voucher na kwotę 50 zł do wykorzystania na zabiegi SPA. Ubezpieczenie Signal Iduna S.A.


Informacje praktyczne

Zakwaterowanie od godziny 15:00,
Wykwaterowanie do godziny 11:00,
W cenę nie jest wliczona opłata klimatyczna płatna na miejscu w recepcji hotelowej,
Dodatkowo płatny dostęp do Kręgielni w hotelu.

UWAGA: OFERTA NA ZAPYTANIE!
Rezerwacja w systemie nie jest równoznaczna z rezerwacją miejsc w hotelu, po założeniu rezerwacji prosimy o oczekiwanie na potwierdzenie.


» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Świeradów Zdrój - Krasicki Resort&Spa*** (NA ZAPYTANIE)     (skrót: SWIERADOW ZDROJ - HOTEL KRASICKI - PAKIET JESIEN W GORACH DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
APWK092828.09.2019 - 01.10.2019665 złRezerwuj4 dni
APWK100505.10.2019 - 08.10.2019665 złRezerwuj4 dni
APWK101212.10.2019 - 15.10.2019665 złRezerwuj4 dni
APWK101919.10.2019 - 22.10.2019665 złRezerwuj4 dni
APWK102626.10.2019 - 29.10.2019665 złRezerwuj4 dni
APWK110202.11.2019 - 05.11.2019665 złRezerwuj4 dni
APWK110909.11.2019 - 12.11.2019665 złRezerwuj4 dni
APWK111616.11.2019 - 19.11.2019665 złRezerwuj4 dni
APWK112323.11.2019 - 26.11.2019665 złRezerwuj4 dni

Terminy i ceny Świeradów Zdrój - Krasicki Resort&Spa*** (NA ZAPYTANIE)     (skrót: SWIERADOW ZDROJ - HOTEL KRASICKI - PAKIET WAKACJE DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
APWK062222.06.2019 - 29.06.2019980 złRezerwuj8 dni
APWK062929.06.2019 - 06.07.2019980 złRezerwuj8 dni
APWK070606.07.2019 - 13.07.2019980 złRezerwuj8 dni
APWK071313.07.2019 - 20.07.2019980 złRezerwuj8 dni
APWK072020.07.2019 - 27.07.2019980 złRezerwuj8 dni
APWK072727.07.2019 - 03.08.2019980 złRezerwuj8 dni
APWK080303.08.2019 - 10.08.2019980 złRezerwuj8 dni
APWK081010.08.2019 - 17.08.2019980 złRezerwuj8 dni
APWK081717.08.2019 - 24.08.2019980 złRezerwuj8 dni
APWK082424.08.2019 - 31.08.2019980 złRezerwuj8 dni
APWK083131.08.2019 - 07.09.2019980 złRezerwuj8 dni
APWK090707.09.2019 - 14.09.2019980 złRezerwuj8 dni
APWK091414.09.2019 - 21.09.2019980 złRezerwuj8 dni
APWK092121.09.2019 - 28.09.2019980 złRezerwuj8 dni

Terminy i ceny Świeradów Zdrój - Krasicki Resort&Spa*** (NA ZAPYTANIE)     (skrót: SWIERADOW ZDROJ - HOTEL KRASICKI - PAKIET ZDROWY KREGOSLUP DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
APWK121515.12.2018 - 22.12.2018Impreza w trakcie realizacji 8 dni
APWK011212.01.2019 - 19.01.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK011919.01.2019 - 26.01.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK012626.01.2019 - 02.02.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK020202.02.2019 - 09.02.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK020909.02.2019 - 16.02.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK021616.02.2019 - 23.02.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK022323.02.2019 - 02.03.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK030202.03.2019 - 09.03.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK030909.03.2019 - 16.03.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK031616.03.2019 - 23.03.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK032323.03.2019 - 30.03.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK033030.03.2019 - 06.04.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK040606.04.2019 - 13.04.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK041313.04.2019 - 20.04.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK042020.04.2019 - 27.04.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK042727.04.2019 - 04.05.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK050404.05.2019 - 11.05.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK051111.05.2019 - 18.05.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK051818.05.2019 - 25.05.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK052525.05.2019 - 01.06.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK060101.06.2019 - 08.06.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK060808.06.2019 - 15.06.20191900 złRezerwuj8 dni
APWK061515.06.2019 - 22.06.20191900 złRezerwuj8 dni

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2019 Zima 2019
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2019
Zamów
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC