Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Wycieczki i wczasy

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Kołobrzeg - Hotel Doris SPA - Wczasy (NA ZAPYTANIE)
Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Program
Kołobrzeg jest jednym z najbardziej znanych kurortów nadbałtyckich i nazywany polską stolicą SPA. Ścieżki zdrowia, malownicze trasy spacerowo-rowerowe, promenady wypełnione kulinarnymi przysmakami, to doskonała wizytówka Dzielnicy Uzdrowiskowej, która na tydzień zamieni się w Państwa dom. Szeroka plaża zachwyca swoją funkcjonalnością, zapraszając turystów do wzięcia udziału w zajęciach zumby, fitness czy tańców latynoamerykańskich. Mnóstwo boisk rekreacyjnych, wydarzeń sportowych i kulturalnych będzie towarzyszyć Państwu podczas słonecznego wypoczynku.
Zakwaterowanie
Pokój DELUXE i DELUXE PREMIUM (pow. 29 m²) Położenie: Nowa cześć obiektu Doris SPA. Wyposażenie: 2x łóżka typu TWIN (100x200 cm), moż. dost. dla 1-os. dor. lub 2x dzieci do lat 12 (sofa 1-os. o wym: 100x185 cm).

Pokój STANDARDOWY (pow. 21 m²)Położenie: Stara cześć obiektu Doris SPA. Wyposażenie: 2x łóżka typu TWIN (100x200 cm), moż. dost. dla 1-os. dor. lub 2x dzieci do lat 12 (sofa 1-os. o wym: 95x195 cm).
Świadczenia
7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie w formie bufetu, wypożyczalnia sprzętu rekreacyjnego (kijki do nordic walking), dostęp do sali bilardowej, darmowy Internet Wi-Fi w kawiarni, wieczorki taneczne. Kompleks basenowy (z basenem 25-metrowym, sztuczną rzeką), kompleks saun, jacuzzi. Opieka ratownika. Ubezpieczenie Signal Iduna S.A.

Do wyboru 2 typy wypoczynku:
Wakacje dla Seniora: Konsultacja z fizjoterapeutą w zakresie oceny stanu zdrowia i doboru odpowiednich zabiegów, 2 zabiegi fizykoterapeutyczne na dobę na osobę (z wyłączeniem weekendów) wybrane podczas konsultacji m.in. światłoterapia, elektroterapia, inhalacje. Wypożyczenie szlafroka oraz dostęp do herbacianego kącika.
Pobyt Rodzinny: śniadania i obiadokolacje z elementami kuchni europejskiej serwowane w formie bufetu, możliwość wypożyczenia kijków do nordic walking, nieograniczony dostęp do strefy Wellness.
Informacje praktyczne
Zakwaterowanie w dniu przyjazdu od godz.16:00, wykwaterowanie w dniu wyjazdu do godz.11:00. Świadczenia rozpoczynają się obiadokolacją i kończą śniadaniem. Hotel posiada udogodnienia dla rodzin z dziećmi (łóżeczka dziecięce, krzesełka do karmienia, wanienki), windę, deski do prasowania, żelazka, parking płatny na miejscu – 20 zł/dobę, recepcja czynna 24 h, opłata klimatyczna płatna na miejscu.

UWAGA: OFERTA NA ZAPYTANIE!
Rezerwacja w systemie nie jest równoznaczna z rezerwacją miejsc w hotelu, po założeniu rezerwacji prosimy o oczekiwanie na potwierdzenie.
» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Kołobrzeg- Hotel Doris SPA (POKÓJ 2 OSOBOWY DELUXE PREMIUM) (POBYT RODZINNY) (NA ZAPYTANIE)   (skrót: KOLOBRZEG HOTEL DORIS SPA - POKOJ 2 OSOBOWY DELUXE PREMIUM DBL HB)
20.06 - 27.06.2019
 8 dni / APWD0620
1995 zł
29.06 - 06.07.2019
 8 dni / APWD0629
2310 zł Rezerwuj
06.07 - 13.07.2019
 8 dni / APWD0706
2310 zł Rezerwuj
13.07 - 20.07.2019
 8 dni / APWD0713
2310 zł Rezerwuj
20.07 - 27.07.2019
 8 dni / APWD0720
2310 zł Rezerwuj
27.07 - 03.08.2019
 8 dni / APWD0727
2310 zł Rezerwuj
03.08 - 10.08.2019
 8 dni / APWD0803
2310 zł Rezerwuj
10.08 - 17.08.2019
 8 dni / APWD0810
2310 zł Rezerwuj
17.08 - 24.08.2019
 8 dni / APWD0817
1785 zł Rezerwuj
24.08 - 31.08.2019
 8 dni / APWD0824
1785 zł Rezerwuj
31.08 - 07.09.2019
 8 dni / APWD0831
1540 zł Rezerwuj
07.09 - 14.09.2019
 8 dni / APWD0907
1540 zł Rezerwuj
14.09 - 21.09.2019
 8 dni / APWD0914
1540 zł Rezerwuj
21.09 - 28.09.2019
 8 dni / APWD0921
1540 zł Rezerwuj
28.09 - 05.10.2019
 8 dni / APWD0928
1295 zł Rezerwuj
05.10 - 12.10.2019
 8 dni / APWD1005
1295 zł Rezerwuj
12.10 - 19.10.2019
 8 dni / APWD1012
1295 zł Rezerwuj
19.10 - 26.10.2019
 8 dni / APWD1019
1295 zł Rezerwuj
26.10 - 02.11.2019
 8 dni / APWD1026
1295 zł Rezerwuj
02.11 - 09.11.2019
 8 dni / APWD1102
1295 zł Rezerwuj
09.11 - 16.11.2019
 8 dni / APWD1109
1155 zł Rezerwuj
16.11 - 23.11.2019
 8 dni / APWD1116
1155 zł Rezerwuj
23.11 - 30.11.2019
 8 dni / APWD1123
1155 zł Rezerwuj
30.11 - 07.12.2019
 8 dni / APWD1130
1155 zł Rezerwuj
07.12 - 14.12.2019
 8 dni / APWD1207
1155 zł Rezerwuj
14.12 - 21.12.2019
 8 dni / APWD1214
1155 zł Rezerwuj

Terminy i ceny:   Kołobrzeg- Hotel Doris SPA (POKÓJ 2 OSOBOWY DELUXE) (WAKACJE DLA SENIORA) (NA ZAPYTANIE)   (skrót: KOLOBRZEG HOTEL DORIS SPA - POKOJ 2 OSOBOWY DELUXE SENIOR DBL HB)
20.06 - 27.06.2019
 8 dni / APWD0620
2345 zł
29.06 - 06.07.2019
 8 dni / APWD0629
2310 zł Rezerwuj
06.07 - 13.07.2019
 8 dni / APWD0706
2310 zł Rezerwuj
13.07 - 20.07.2019
 8 dni / APWD0713
2310 zł Rezerwuj
20.07 - 27.07.2019
 8 dni / APWD0720
2310 zł Rezerwuj
27.07 - 03.08.2019
 8 dni / APWD0727
2310 zł Rezerwuj
03.08 - 10.08.2019
 8 dni / APWD0803
2310 zł Rezerwuj
10.08 - 17.08.2019
 8 dni / APWD0810
2310 zł Rezerwuj
17.08 - 24.08.2019
 8 dni / APWD0817
1750 zł Rezerwuj
24.08 - 31.08.2019
 8 dni / APWD0824
1750 zł Rezerwuj
31.08 - 07.09.2019
 8 dni / APWD0831
1540 zł Rezerwuj
07.09 - 14.09.2019
 8 dni / APWD0907
1540 zł Rezerwuj
14.09 - 21.09.2019
 8 dni / APWD0914
1540 zł Rezerwuj
21.09 - 28.09.2019
 8 dni / APWD0921
1540 zł Rezerwuj
28.09 - 05.10.2019
 8 dni / APWD0928
1295 zł Rezerwuj
05.10 - 12.10.2019
 8 dni / APWD1005
1295 zł Rezerwuj
12.10 - 19.10.2019
 8 dni / APWD1012
1295 zł Rezerwuj
19.10 - 26.10.2019
 8 dni / APWD1019
1295 zł Rezerwuj
26.10 - 02.11.2019
 8 dni / APWD1026
1295 zł Rezerwuj
02.11 - 09.11.2019
 8 dni / APWD1102
1295 zł Rezerwuj
09.11 - 16.11.2019
 8 dni / APWD1109
1155 zł Rezerwuj
16.11 - 23.11.2019
 8 dni / APWD1116
1155 zł Rezerwuj
23.11 - 30.11.2019
 8 dni / APWD1123
1155 zł Rezerwuj
30.11 - 07.12.2019
 8 dni / APWD1130
1155 zł Rezerwuj
07.12 - 14.12.2019
 8 dni / APWD1207
1155 zł Rezerwuj
14.12 - 21.12.2019
 8 dni / APWD1214
1155 zł Rezerwuj

Terminy i ceny:   Kołobrzeg- Hotel Doris SPA (POKÓJ 2 OSOBOWY STANDARD) (WAKACJE DLA SENIORA) (NA ZAPYTANIE)   (skrót: KOLOBRZEG HOTEL DORIS SPA - POKOJ 2 OSOBOWY STANDARD SENIOR DBL HB)
20.06 - 27.06.2019
 8 dni / APWD0620
2170 zł
29.06 - 06.07.2019
 8 dni / APWD0629
2065 zł Rezerwuj
06.07 - 13.07.2019
 8 dni / APWD0706
2065 zł Rezerwuj
13.07 - 20.07.2019
 8 dni / APWD0713
2065 zł Rezerwuj
20.07 - 27.07.2019
 8 dni / APWD0720
2065 zł Rezerwuj
27.07 - 03.08.2019
 8 dni / APWD0727
2065 zł Rezerwuj
03.08 - 10.08.2019
 8 dni / APWD0803
2065 zł Rezerwuj
10.08 - 17.08.2019
 8 dni / APWD0810
2065 zł Rezerwuj
17.08 - 24.08.2019
 8 dni / APWD0817
1575 zł Rezerwuj
24.08 - 31.08.2019
 8 dni / APWD0824
1575 zł Rezerwuj
31.08 - 07.09.2019
 8 dni / APWD0831
1400 zł Rezerwuj
07.09 - 14.09.2019
 8 dni / APWD0907
1400 zł Rezerwuj
14.09 - 21.09.2019
 8 dni / APWD0914
1400 zł Rezerwuj
21.09 - 28.09.2019
 8 dni / APWD0921
1400 zł Rezerwuj
28.09 - 05.10.2019
 8 dni / APWD0928
1155 zł Rezerwuj
05.10 - 12.10.2019
 8 dni / APWD1005
1155 zł Rezerwuj
12.10 - 19.10.2019
 8 dni / APWD1012
1155 zł Rezerwuj
19.10 - 26.10.2019
 8 dni / APWD1019
1155 zł Rezerwuj
26.10 - 02.11.2019
 8 dni / APWD1026
1155 zł Rezerwuj
02.11 - 09.11.2019
 8 dni / APWD1102
1155 zł Rezerwuj
09.11 - 16.11.2019
 8 dni / APWD1109
1050 zł Rezerwuj

Terminy i ceny:   Kołobrzeg- Obiekt Noclegowy Doris Wellness Spa (POKÓJ 2 OSOBOWY STANDARD) (POBYT RODZINNY) (NA ZAPYTANIE)   (skrót: KOLOBRZEG OBIEKT NOCLEGOWY DORIS WELLNESS SPA - POKOJ 2 OSOBOWY STANDARD DBL HB)
20.06 - 27.06.2019
 8 dni / APWD0620
2135 zł
29.06 - 06.07.2019
 8 dni / APWD0629
2030 zł Rezerwuj
06.07 - 13.07.2019
 8 dni / APWD0706
2030 zł Rezerwuj
13.07 - 20.07.2019
 8 dni / APWD0713
2030 zł Rezerwuj
20.07 - 27.07.2019
 8 dni / APWD0720
2030 zł Rezerwuj
27.07 - 03.08.2019
 8 dni / APWD0727
2030 zł Rezerwuj
03.08 - 10.08.2019
 8 dni / APWD0803
2030 zł Rezerwuj
10.08 - 17.08.2019
 8 dni / APWD0810
2030 zł Rezerwuj
17.08 - 24.08.2019
 8 dni / APWD0817
1540 zł Rezerwuj
24.08 - 31.08.2019
 8 dni / APWD0824
1540 zł Rezerwuj
31.08 - 07.09.2019
 8 dni / APWD0831
1330 zł Rezerwuj
07.09 - 14.09.2019
 8 dni / APWD0907
1330 zł Rezerwuj
14.09 - 21.09.2019
 8 dni / APWD0914
1330 zł Rezerwuj
21.09 - 28.09.2019
 8 dni / APWD0921
1330 zł Rezerwuj
28.09 - 05.10.2019
 8 dni / APWD0928
1120 zł Rezerwuj
05.10 - 12.10.2019
 8 dni / APWD1005
1120 zł Rezerwuj
12.10 - 19.10.2019
 8 dni / APWD1012
1120 zł Rezerwuj
19.10 - 26.10.2019
 8 dni / APWD1019
1120 zł Rezerwuj
26.10 - 02.11.2019
 8 dni / APWD1026
1120 zł Rezerwuj
02.11 - 09.11.2019
 8 dni / APWD1102
1120 zł Rezerwuj
09.11 - 16.11.2019
 8 dni / APWD1109
980 zł Rezerwuj
16.11 - 23.11.2019
 8 dni / APWD1116
980 zł Rezerwuj
23.11 - 30.11.2019
 8 dni / APWD1123
980 zł Rezerwuj
30.11 - 07.12.2019
 8 dni / APWD1130
980 zł Rezerwuj
07.12 - 14.12.2019
 8 dni / APWD1207
980 zł Rezerwuj
14.12 - 21.12.2019
 8 dni / APWD1214
980 zł Rezerwuj

Terminy i ceny:   Kołobrzeg- Obiekt Noclegowy Doris Wellness Spa (POKÓJ 2 OSOBOWY DELUXE) (POBYT RODZINNY) (NA ZAPYTANIE)   (skrót: KOLOBRZEG OBIEKT NOCLEGOWY DORIS WELLNESS SPA- POKOJ 2 OSOBOWY DELUXE DBL HB)
20.06 - 27.06.2019
 8 dni / APWD0620
2310 zł
29.06 - 06.07.2019
 8 dni / APWD0629
2240 zł Rezerwuj
06.07 - 13.07.2019
 8 dni / APWD0706
2240 zł Rezerwuj
13.07 - 20.07.2019
 8 dni / APWD0713
2240 zł Rezerwuj
20.07 - 27.07.2019
 8 dni / APWD0720
2240 zł Rezerwuj
27.07 - 03.08.2019
 8 dni / APWD0727
2240 zł Rezerwuj
03.08 - 10.08.2019
 8 dni / APWD0803
2240 zł Rezerwuj
10.08 - 17.08.2019
 8 dni / APWD0810
2240 zł Rezerwuj
17.08 - 24.08.2019
 8 dni / APWD0817
1715 zł Rezerwuj
24.08 - 31.08.2019
 8 dni / APWD0824
1715 zł Rezerwuj
31.08 - 07.09.2019
 8 dni / APWD0831
1470 zł Rezerwuj
07.09 - 14.09.2019
 8 dni / APWD0907
1470 zł Rezerwuj
14.09 - 21.09.2019
 8 dni / APWD0914
1470 zł Rezerwuj
21.09 - 28.09.2019
 8 dni / APWD0921
1470 zł Rezerwuj
28.09 - 05.10.2019
 8 dni / APWD0928
1225 zł Rezerwuj
05.10 - 12.10.2019
 8 dni / APWD1005
1225 zł Rezerwuj
12.10 - 19.10.2019
 8 dni / APWD1012
1225 zł Rezerwuj
19.10 - 26.10.2019
 8 dni / APWD1019
1225 zł Rezerwuj
26.10 - 02.11.2019
 8 dni / APWD1026
1225 zł Rezerwuj
02.11 - 09.11.2019
 8 dni / APWD1102
1225 zł Rezerwuj
09.11 - 16.11.2019
 8 dni / APWD1109
1085 zł Rezerwuj
16.11 - 23.11.2019
 8 dni / APWD1116
1085 zł Rezerwuj
23.11 - 30.11.2019
 8 dni / APWD1123
1085 zł Rezerwuj
30.11 - 07.12.2019
 8 dni / APWD1130
1085 zł Rezerwuj
07.12 - 14.12.2019
 8 dni / APWD1207
1085 zł Rezerwuj
14.12 - 21.12.2019
 8 dni / APWD1214
1085 zł Rezerwuj

Terminy i ceny:   Kołobrzeg- Obiekt Noclegowy Doris Wellness Spa (POKÓJ 2 OSOBOWY DELUXE PREMIUM) (WAKACJE DLA SENIORA) (NA ZAPYTANIE)   (skrót: KOLOBRZEG OBIEKT NOCLEGOWY DORIS WELLNESS SPA- POKOJ 2 OSOBOWY DELUXE PREMIUM SENIOR DBL HB)
20.06 - 27.06.2019
 8 dni / APWD0620
2380 zł
29.06 - 06.07.2019
 8 dni / APWD0629
2345 zł Rezerwuj
06.07 - 13.07.2019
 8 dni / APWD0706
2345 zł Rezerwuj
13.07 - 20.07.2019
 8 dni / APWD0713
2345 zł Rezerwuj
20.07 - 27.07.2019
 8 dni / APWD0720
2345 zł Rezerwuj
27.07 - 03.08.2019
 8 dni / APWD0727
2345 zł Rezerwuj
03.08 - 10.08.2019
 8 dni / APWD0803
2345 zł Rezerwuj
10.08 - 17.08.2019
 8 dni / APWD0810
2345 zł Rezerwuj
17.08 - 24.08.2019
 8 dni / APWD0817
1820 zł Rezerwuj
24.08 - 31.08.2019
 8 dni / APWD0824
1820 zł Rezerwuj
31.08 - 07.09.2019
 8 dni / APWD0831
1610 zł Rezerwuj
07.09 - 14.09.2019
 8 dni / APWD0907
1610 zł Rezerwuj
14.09 - 21.09.2019
 8 dni / APWD0914
1610 zł Rezerwuj
21.09 - 28.09.2019
 8 dni / APWD0921
1610 zł Rezerwuj
28.09 - 05.10.2019
 8 dni / APWD0928
1365 zł Rezerwuj
05.10 - 12.10.2019
 8 dni / APWD1005
1365 zł Rezerwuj
12.10 - 19.10.2019
 8 dni / APWD1012
1365 zł Rezerwuj
19.10 - 26.10.2019
 8 dni / APWD1019
1365 zł Rezerwuj
26.10 - 02.11.2019
 8 dni / APWD1026
1365 zł Rezerwuj
02.11 - 09.11.2019
 8 dni / APWD1102
1365 zł Rezerwuj
09.11 - 16.11.2019
 8 dni / APWD1109
1190 zł Rezerwuj
16.11 - 23.11.2019
 8 dni / APWD1116
1190 zł Rezerwuj
23.11 - 30.11.2019
 8 dni / APWD1123
1190 zł Rezerwuj
30.11 - 07.12.2019
 8 dni / APWD1130
1190 zł Rezerwuj
07.12 - 14.12.2019
 8 dni / APWD1207
1190 zł Rezerwuj
14.12 - 21.12.2019
 8 dni / APWD1214
1190 zł Rezerwuj

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Obozy i Kolonie Obozy 2019
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2019
Zamów
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC