Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Wycieczki i wczasy

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Kołobrzeg - Hotel Doris SPA - Wczasy (NA ZAPYTANIE)
» sprawdź podobne oferty

Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Program

Kołobrzeg jest jednym z najbardziej znanych kurortów nadbałtyckich i nazywany polską stolicą SPA. Ścieżki zdrowia, malownicze trasy spacerowo-rowerowe, promenady wypełnione kulinarnymi przysmakami, to doskonała wizytówka Dzielnicy Uzdrowiskowej, która na tydzień zamieni się w Państwa dom. Szeroka plaża zachwyca swoją funkcjonalnością, zapraszając turystów do wzięcia udziału w zajęciach zumby, fitness czy tańców latynoamerykańskich. Mnóstwo boisk rekreacyjnych, wydarzeń sportowych i kulturalnych będzie towarzyszyć Państwu podczas słonecznego wypoczynku.

Zakwaterowanie

Pokój DELUXE i DELUXE PREMIUM (pow. 29 m²) Położenie: Nowa cześć obiektu Doris SPA. Wyposażenie: 2x łóżka typu TWIN (100x200 cm), moż. dost. dla 1-os. dor. lub 2x dzieci do lat 12 (sofa 1-os. o wym: 100x185 cm).

Pokój STANDARDOWY (pow. 21 m²)Położenie: Stara cześć obiektu Doris SPA. Wyposażenie: 2x łóżka typu TWIN (100x200 cm), moż. dost. dla 1-os. dor. lub 2x dzieci do lat 12 (sofa 1-os. o wym: 95x195 cm).




Świadczenia

7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie w formie bufetu, wypożyczalnia sprzętu rekreacyjnego (kijki do nordic walking), dostęp do sali bilardowej, darmowy Internet Wi-Fi w kawiarni, wieczorki taneczne. Kompleks basenowy (z basenem 25-metrowym, sztuczną rzeką), kompleks saun, jacuzzi. Opieka ratownika. Ubezpieczenie Signal Iduna S.A.

Do wyboru 2 typy wypoczynku:
Wakacje dla Seniora: Konsultacja z fizjoterapeutą w zakresie oceny stanu zdrowia i doboru odpowiednich zabiegów, 2 zabiegi fizykoterapeutyczne na dobę na osobę (z wyłączeniem weekendów) wybrane podczas konsultacji m.in. światłoterapia, elektroterapia, inhalacje. Wypożyczenie szlafroka oraz dostęp do herbacianego kącika.
Pobyt Rodzinny: śniadania i obiadokolacje z elementami kuchni europejskiej serwowane w formie bufetu, możliwość wypożyczenia kijków do nordic walking, nieograniczony dostęp do strefy Wellness.


Informacje praktyczne

Zakwaterowanie w dniu przyjazdu od godz.16:00, wykwaterowanie w dniu wyjazdu do godz.11:00. Świadczenia rozpoczynają się obiadokolacją i kończą śniadaniem. Hotel posiada udogodnienia dla rodzin z dziećmi (łóżeczka dziecięce, krzesełka do karmienia, wanienki), windę, deski do prasowania, żelazka, parking płatny na miejscu – 20 zł/dobę, recepcja czynna 24 h, opłata klimatyczna płatna na miejscu.

UWAGA: OFERTA NA ZAPYTANIE!
Rezerwacja w systemie nie jest równoznaczna z rezerwacją miejsc w hotelu, po założeniu rezerwacji prosimy o oczekiwanie na potwierdzenie.


» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Kołobrzeg- Hotel Doris SPA (NA ZAPYTANIE)     (skrót: KOLOBRZEG HOTEL DORIS SPA - POKOJ 2 OSOBOWY DELUXE DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
APWD011212.01.2019 - 19.01.20191225 złRezerwuj8 dni
APWD011919.01.2019 - 26.01.20191225 złRezerwuj8 dni
APWD012626.01.2019 - 02.02.20191225 złRezerwuj8 dni
APWD020202.02.2019 - 09.02.20191225 złRezerwuj8 dni
APWD020909.02.2019 - 16.02.20191225 złRezerwuj8 dni
APWD021616.02.2019 - 23.02.20191225 złRezerwuj8 dni
APWD022323.02.2019 - 02.03.20191085 złRezerwuj8 dni
APWD030202.03.2019 - 09.03.20191085 złRezerwuj8 dni
APWD030909.03.2019 - 16.03.20191085 złRezerwuj8 dni
APWD031616.03.2019 - 23.03.20191085 złRezerwuj8 dni
APWD032323.03.2019 - 30.03.20191085 złRezerwuj8 dni
APWD033030.03.2019 - 06.04.20191085 złRezerwuj8 dni
APWD040606.04.2019 - 13.04.20191085 złRezerwuj8 dni
APWD041313.04.2019 - 20.04.20191085 złRezerwuj8 dni
APWD042020.04.2019 - 27.04.20191550 złRezerwuj8 dni
APWD042727.04.2019 - 04.05.20191520 złRezerwuj8 dni
APWD050404.05.2019 - 11.05.20191470 złRezerwuj8 dni
APWD051111.05.2019 - 18.05.20191470 złRezerwuj8 dni
APWD051818.05.2019 - 25.05.20191470 złRezerwuj8 dni
APWD052525.05.2019 - 01.06.20191470 złRezerwuj8 dni
APWD060101.06.2019 - 08.06.20191715 złRezerwuj8 dni
APWD060808.06.2019 - 15.06.20191715 złRezerwuj8 dni
APWD062020.06.2019 - 27.06.20192010 złRezerwuj8 dni
APWD062929.06.2019 - 06.07.20192240 złRezerwuj8 dni
APWD070606.07.2019 - 13.07.20192240 złRezerwuj8 dni
APWD071313.07.2019 - 20.07.20192240 złRezerwuj8 dni
APWD072020.07.2019 - 27.07.20192240 złRezerwuj8 dni
APWD072727.07.2019 - 03.08.20192240 złRezerwuj8 dni
APWD080303.08.2019 - 10.08.20192240 złRezerwuj8 dni
APWD081010.08.2019 - 17.08.20192240 złRezerwuj8 dni
APWD081717.08.2019 - 24.08.20191715 złRezerwuj8 dni
APWD082424.08.2019 - 31.08.20191715 złRezerwuj8 dni
APWD083131.08.2019 - 07.09.20191470 złRezerwuj8 dni
APWD090707.09.2019 - 14.09.20191470 złRezerwuj8 dni
APWD091414.09.2019 - 21.09.20191470 złRezerwuj8 dni
APWD092121.09.2019 - 28.09.20191470 złRezerwuj8 dni
APWD092828.09.2019 - 05.10.20191225 złRezerwuj8 dni
APWD100505.10.2019 - 12.10.20191225 złRezerwuj8 dni
APWD101212.10.2019 - 19.10.20191225 złRezerwuj8 dni
APWD101919.10.2019 - 26.10.20191225 złRezerwuj8 dni
APWD102626.10.2019 - 02.11.20191225 złRezerwuj8 dni
APWD110202.11.2019 - 09.11.20191225 złRezerwuj8 dni
APWD110909.11.2019 - 16.11.20191085 złRezerwuj8 dni
APWD111616.11.2019 - 23.11.20191085 złRezerwuj8 dni
APWD112323.11.2019 - 30.11.20191085 złRezerwuj8 dni
APWD113030.11.2019 - 07.12.20191085 złRezerwuj8 dni
APWD120707.12.2019 - 14.12.20191085 złRezerwuj8 dni
APWD121414.12.2019 - 21.12.20191085 złRezerwuj8 dni

Terminy i ceny Kołobrzeg- Hotel Doris SPA (NA ZAPYTANIE)     (skrót: KOLOBRZEG HOTEL DORIS SPA - POKOJ 2 OSOBOWY DELUXE PREMIUM DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
APWD011212.01.2019 - 19.01.20191085 złRezerwuj8 dni
APWD011919.01.2019 - 26.01.20191085 złRezerwuj8 dni
APWD012626.01.2019 - 02.02.20191085 złRezerwuj8 dni
APWD020202.02.2019 - 09.02.20191085 złRezerwuj8 dni
APWD020909.02.2019 - 16.02.20191085 złRezerwuj8 dni
APWD021616.02.2019 - 23.02.20191085 złRezerwuj8 dni
APWD022323.02.2019 - 02.03.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD030202.03.2019 - 09.03.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD030909.03.2019 - 16.03.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD031616.03.2019 - 23.03.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD032323.03.2019 - 30.03.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD033030.03.2019 - 06.04.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD040606.04.2019 - 13.04.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD041313.04.2019 - 20.04.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD042020.04.2019 - 27.04.20191620 złRezerwuj8 dni
APWD042727.04.2019 - 04.05.20191640 złRezerwuj8 dni
APWD050404.05.2019 - 11.05.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD051111.05.2019 - 18.05.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD051818.05.2019 - 25.05.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD052525.05.2019 - 01.06.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD060101.06.2019 - 08.06.20191785 złRezerwuj8 dni
APWD060808.06.2019 - 15.06.20191785 złRezerwuj8 dni
APWD062020.06.2019 - 27.06.20191995 złRezerwuj8 dni
APWD062929.06.2019 - 06.07.20192310 złRezerwuj8 dni
APWD070606.07.2019 - 13.07.20192310 złRezerwuj8 dni
APWD071313.07.2019 - 20.07.20192310 złRezerwuj8 dni
APWD072020.07.2019 - 27.07.20192310 złRezerwuj8 dni
APWD072727.07.2019 - 03.08.20192310 złRezerwuj8 dni
APWD080303.08.2019 - 10.08.20192310 złRezerwuj8 dni
APWD081010.08.2019 - 17.08.20192310 złRezerwuj8 dni
APWD081717.08.2019 - 24.08.20191785 złRezerwuj8 dni
APWD082424.08.2019 - 31.08.20191785 złRezerwuj8 dni
APWD083131.08.2019 - 07.09.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD090707.09.2019 - 14.09.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD091414.09.2019 - 21.09.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD092121.09.2019 - 28.09.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD092828.09.2019 - 05.10.20191295 złRezerwuj8 dni
APWD100505.10.2019 - 12.10.20191295 złRezerwuj8 dni
APWD101212.10.2019 - 19.10.20191295 złRezerwuj8 dni
APWD101919.10.2019 - 26.10.20191295 złRezerwuj8 dni
APWD102626.10.2019 - 02.11.20191295 złRezerwuj8 dni
APWD110202.11.2019 - 09.11.20191295 złRezerwuj8 dni
APWD110909.11.2019 - 16.11.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD111616.11.2019 - 23.11.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD112323.11.2019 - 30.11.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD113030.11.2019 - 07.12.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD120707.12.2019 - 14.12.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD121414.12.2019 - 21.12.20191155 złRezerwuj8 dni

Terminy i ceny Kołobrzeg- Hotel Doris SPA (NA ZAPYTANIE)     (skrót: KOLOBRZEG HOTEL DORIS SPA - POKOJ 2 OSOBOWY DELUXE PREMIUM SENIOR DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
APWD011212.01.2019 - 19.01.20191365 złRezerwuj8 dni
APWD011919.01.2019 - 26.01.20191365 złRezerwuj8 dni
APWD012626.01.2019 - 02.02.20191365 złRezerwuj8 dni
APWD020202.02.2019 - 09.02.20191365 złRezerwuj8 dni
APWD020909.02.2019 - 16.02.20191365 złRezerwuj8 dni
APWD021616.02.2019 - 23.02.20191365 złRezerwuj8 dni
APWD022323.02.2019 - 02.03.20191190 złRezerwuj8 dni
APWD030202.03.2019 - 09.03.20191190 złRezerwuj8 dni
APWD030909.03.2019 - 16.03.20191190 złRezerwuj8 dni
APWD031616.03.2019 - 23.03.20191190 złRezerwuj8 dni
APWD032323.03.2019 - 30.03.20191190 złRezerwuj8 dni
APWD033030.03.2019 - 06.04.20191190 złRezerwuj8 dni
APWD040606.04.2019 - 13.04.20191190 złRezerwuj8 dni
APWD041313.04.2019 - 20.04.20191190 złRezerwuj8 dni
APWD042020.04.2019 - 27.04.20191690 złRezerwuj8 dni
APWD042727.04.2019 - 04.05.20191660 złRezerwuj8 dni
APWD050404.05.2019 - 11.05.20191610 złRezerwuj8 dni
APWD051111.05.2019 - 18.05.20191610 złRezerwuj8 dni
APWD051818.05.2019 - 25.05.20191610 złRezerwuj8 dni
APWD052525.05.2019 - 01.06.20191610 złRezerwuj8 dni
APWD060101.06.2019 - 08.06.20191890 złRezerwuj8 dni
APWD060808.06.2019 - 15.06.20191890 złRezerwuj8 dni
APWD062020.06.2019 - 27.06.20192080 złRezerwuj8 dni
APWD062929.06.2019 - 06.07.20192345 złRezerwuj8 dni
APWD070606.07.2019 - 13.07.20192345 złRezerwuj8 dni
APWD071313.07.2019 - 20.07.20192345 złRezerwuj8 dni
APWD072020.07.2019 - 27.07.20192345 złRezerwuj8 dni
APWD072727.07.2019 - 03.08.20192345 złRezerwuj8 dni
APWD080303.08.2019 - 10.08.20192345 złRezerwuj8 dni
APWD081010.08.2019 - 17.08.20192345 złRezerwuj8 dni
APWD081717.08.2019 - 24.08.20191820 złRezerwuj8 dni
APWD082424.08.2019 - 31.08.20191820 złRezerwuj8 dni
APWD083131.08.2019 - 07.09.20191610 złRezerwuj8 dni
APWD090707.09.2019 - 14.09.20191610 złRezerwuj8 dni
APWD091414.09.2019 - 21.09.20191610 złRezerwuj8 dni
APWD092121.09.2019 - 28.09.20191610 złRezerwuj8 dni
APWD092828.09.2019 - 05.10.20191365 złRezerwuj8 dni
APWD100505.10.2019 - 12.10.20191365 złRezerwuj8 dni
APWD101212.10.2019 - 19.10.20191365 złRezerwuj8 dni
APWD101919.10.2019 - 26.10.20191365 złRezerwuj8 dni
APWD102626.10.2019 - 02.11.20191365 złRezerwuj8 dni
APWD110202.11.2019 - 09.11.20191365 złRezerwuj8 dni
APWD110909.11.2019 - 16.11.20191190 złRezerwuj8 dni
APWD111616.11.2019 - 23.11.20191190 złRezerwuj8 dni
APWD112323.11.2019 - 30.11.20191190 złRezerwuj8 dni
APWD113030.11.2019 - 07.12.20191190 złRezerwuj8 dni
APWD120707.12.2019 - 14.12.20191190 złRezerwuj8 dni
APWD121414.12.2019 - 21.12.20191190 złRezerwuj8 dni

Terminy i ceny Kołobrzeg- Hotel Doris SPA (NA ZAPYTANIE)     (skrót: KOLOBRZEG HOTEL DORIS SPA - POKOJ 2 OSOBOWY DELUXE SENIOR DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
APWD011212.01.2019 - 19.01.20191295 złRezerwuj8 dni
APWD011919.01.2019 - 26.01.20191295 złRezerwuj8 dni
APWD012626.01.2019 - 02.02.20191295 złRezerwuj8 dni
APWD020202.02.2019 - 09.02.20191295 złRezerwuj8 dni
APWD020909.02.2019 - 16.02.20191295 złRezerwuj8 dni
APWD021616.02.2019 - 23.02.20191295 złRezerwuj8 dni
APWD022323.02.2019 - 02.03.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD030202.03.2019 - 09.03.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD030909.03.2019 - 16.03.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD031616.03.2019 - 23.03.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD032323.03.2019 - 30.03.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD033030.03.2019 - 06.04.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD040606.04.2019 - 13.04.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD041313.04.2019 - 20.04.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD042020.04.2019 - 27.04.20191620 złRezerwuj8 dni
APWD042727.04.2019 - 04.05.20191590 złRezerwuj8 dni
APWD050404.05.2019 - 11.05.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD051111.05.2019 - 18.05.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD051818.05.2019 - 25.05.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD052525.05.2019 - 01.06.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD060101.06.2019 - 08.06.20191820 złRezerwuj8 dni
APWD060808.06.2019 - 15.06.20191820 złRezerwuj8 dni
APWD062020.06.2019 - 27.06.20192045 złRezerwuj8 dni
APWD062929.06.2019 - 06.07.20192310 złRezerwuj8 dni
APWD070606.07.2019 - 13.07.20192310 złRezerwuj8 dni
APWD071313.07.2019 - 20.07.20192310 złRezerwuj8 dni
APWD072020.07.2019 - 27.07.20192310 złRezerwuj8 dni
APWD072727.07.2019 - 03.08.20192310 złRezerwuj8 dni
APWD080303.08.2019 - 10.08.20192310 złRezerwuj8 dni
APWD081010.08.2019 - 17.08.20192310 złRezerwuj8 dni
APWD081717.08.2019 - 24.08.20191750 złRezerwuj8 dni
APWD082424.08.2019 - 31.08.20191750 złRezerwuj8 dni
APWD083131.08.2019 - 07.09.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD090707.09.2019 - 14.09.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD091414.09.2019 - 21.09.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD092121.09.2019 - 28.09.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD092828.09.2019 - 05.10.20191295 złRezerwuj8 dni
APWD100505.10.2019 - 12.10.20191295 złRezerwuj8 dni
APWD101212.10.2019 - 19.10.20191295 złRezerwuj8 dni
APWD101919.10.2019 - 26.10.20191295 złRezerwuj8 dni
APWD102626.10.2019 - 02.11.20191295 złRezerwuj8 dni
APWD110202.11.2019 - 09.11.20191295 złRezerwuj8 dni
APWD110909.11.2019 - 16.11.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD111616.11.2019 - 23.11.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD112323.11.2019 - 30.11.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD113030.11.2019 - 07.12.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD120707.12.2019 - 14.12.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD121414.12.2019 - 21.12.20191155 złRezerwuj8 dni

Terminy i ceny Kołobrzeg- Hotel Doris SPA (NA ZAPYTANIE)     (skrót: KOLOBRZEG HOTEL DORIS SPA - POKOJ 2 OSOBOWY STANDARD DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
APWD011212.01.2019 - 19.01.20191120 złRezerwuj8 dni
APWD011919.01.2019 - 26.01.20191120 złRezerwuj8 dni
APWD012626.01.2019 - 02.02.20191120 złRezerwuj8 dni
APWD020202.02.2019 - 09.02.20191120 złRezerwuj8 dni
APWD020909.02.2019 - 16.02.20191120 złRezerwuj8 dni
APWD021616.02.2019 - 23.02.20191120 złRezerwuj8 dni
APWD022323.02.2019 - 02.03.2019980 złRezerwuj8 dni
APWD030202.03.2019 - 09.03.2019980 złRezerwuj8 dni
APWD030909.03.2019 - 16.03.2019980 złRezerwuj8 dni
APWD031616.03.2019 - 23.03.2019980 złRezerwuj8 dni
APWD032323.03.2019 - 30.03.2019980 złRezerwuj8 dni
APWD033030.03.2019 - 06.04.2019980 złRezerwuj8 dni
APWD040606.04.2019 - 13.04.2019980 złRezerwuj8 dni
APWD041313.04.2019 - 20.04.2019980 złRezerwuj8 dni
APWD042020.04.2019 - 27.04.20191330 złRezerwuj8 dni
APWD042727.04.2019 - 04.05.20191460 złRezerwuj8 dni
APWD050404.05.2019 - 11.05.20191330 złRezerwuj8 dni
APWD051111.05.2019 - 18.05.20191330 złRezerwuj8 dni
APWD051818.05.2019 - 25.05.20191330 złRezerwuj8 dni
APWD052525.05.2019 - 01.06.20191330 złRezerwuj8 dni
APWD060101.06.2019 - 08.06.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD060808.06.2019 - 15.06.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD062020.06.2019 - 27.06.20191835 złRezerwuj8 dni
APWD062929.06.2019 - 06.07.20192030 złRezerwuj8 dni
APWD070606.07.2019 - 13.07.20192030 złRezerwuj8 dni
APWD071313.07.2019 - 20.07.20192030 złRezerwuj8 dni
APWD072020.07.2019 - 27.07.20192030 złRezerwuj8 dni
APWD072727.07.2019 - 03.08.20192030 złRezerwuj8 dni
APWD080303.08.2019 - 10.08.20192030 złRezerwuj8 dni
APWD081010.08.2019 - 17.08.20192030 złRezerwuj8 dni
APWD081717.08.2019 - 24.08.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD082424.08.2019 - 31.08.20191540 złRezerwuj8 dni
APWD083131.08.2019 - 07.09.20191330 złRezerwuj8 dni
APWD090707.09.2019 - 14.09.20191330 złRezerwuj8 dni
APWD091414.09.2019 - 21.09.20191330 złRezerwuj8 dni
APWD092121.09.2019 - 28.09.20191330 złRezerwuj8 dni
APWD092828.09.2019 - 05.10.20191120 złRezerwuj8 dni
APWD100505.10.2019 - 12.10.20191120 złRezerwuj8 dni
APWD101212.10.2019 - 19.10.20191120 złRezerwuj8 dni
APWD101919.10.2019 - 26.10.20191120 złRezerwuj8 dni
APWD102626.10.2019 - 02.11.20191120 złRezerwuj8 dni
APWD110202.11.2019 - 09.11.20191120 złRezerwuj8 dni
APWD110909.11.2019 - 16.11.2019980 złRezerwuj8 dni
APWD111616.11.2019 - 23.11.2019980 złRezerwuj8 dni
APWD112323.11.2019 - 30.11.2019980 złRezerwuj8 dni
APWD113030.11.2019 - 07.12.2019980 złRezerwuj8 dni
APWD120707.12.2019 - 14.12.2019980 złRezerwuj8 dni
APWD121414.12.2019 - 21.12.2019980 złRezerwuj8 dni

Terminy i ceny Kołobrzeg- Hotel Doris SPA (NA ZAPYTANIE)     (skrót: KOLOBRZEG HOTEL DORIS SPA - POKOJ 2 OSOBOWY STANDARD SENIOR DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
APWD011212.01.2019 - 19.01.20191365 złRezerwuj8 dni
APWD011919.01.2019 - 26.01.20191365 złRezerwuj8 dni
APWD012626.01.2019 - 02.02.20191365 złRezerwuj8 dni
APWD020202.02.2019 - 09.02.20191365 złRezerwuj8 dni
APWD020909.02.2019 - 16.02.20191365 złRezerwuj8 dni
APWD021616.02.2019 - 23.02.20191365 złRezerwuj8 dni
APWD022323.02.2019 - 02.03.20191050 złRezerwuj8 dni
APWD030202.03.2019 - 09.03.20191050 złRezerwuj8 dni
APWD030909.03.2019 - 16.03.20191050 złRezerwuj8 dni
APWD031616.03.2019 - 23.03.20191050 złRezerwuj8 dni
APWD032323.03.2019 - 30.03.20191050 złRezerwuj8 dni
APWD033030.03.2019 - 06.04.20191050 złRezerwuj8 dni
APWD040606.04.2019 - 13.04.20191050 złRezerwuj8 dni
APWD041313.04.2019 - 20.04.20191050 złRezerwuj8 dni
APWD042020.04.2019 - 27.04.20191480 złRezerwuj8 dni
APWD042727.04.2019 - 04.05.20191450 złRezerwuj8 dni
APWD050404.05.2019 - 11.05.20191400 złRezerwuj8 dni
APWD051111.05.2019 - 18.05.20191400 złRezerwuj8 dni
APWD051818.05.2019 - 25.05.20191400 złRezerwuj8 dni
APWD052525.05.2019 - 01.06.20191400 złRezerwuj8 dni
APWD060101.06.2019 - 08.06.20191645 złRezerwuj8 dni
APWD060808.06.2019 - 15.06.20191645 złRezerwuj8 dni
APWD062020.06.2019 - 27.06.20191870 złRezerwuj8 dni
APWD062929.06.2019 - 06.07.20192065 złRezerwuj8 dni
APWD070606.07.2019 - 13.07.20192065 złRezerwuj8 dni
APWD071313.07.2019 - 20.07.20192065 złRezerwuj8 dni
APWD072020.07.2019 - 27.07.20192065 złRezerwuj8 dni
APWD072727.07.2019 - 03.08.20192065 złRezerwuj8 dni
APWD080303.08.2019 - 10.08.20192065 złRezerwuj8 dni
APWD081010.08.2019 - 17.08.20192065 złRezerwuj8 dni
APWD081717.08.2019 - 24.08.20191575 złRezerwuj8 dni
APWD082424.08.2019 - 31.08.20191575 złRezerwuj8 dni
APWD083131.08.2019 - 07.09.20191400 złRezerwuj8 dni
APWD090707.09.2019 - 14.09.20191400 złRezerwuj8 dni
APWD091414.09.2019 - 21.09.20191400 złRezerwuj8 dni
APWD092121.09.2019 - 28.09.20191400 złRezerwuj8 dni
APWD092828.09.2019 - 05.10.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD100505.10.2019 - 12.10.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD101212.10.2019 - 19.10.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD101919.10.2019 - 26.10.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD102626.10.2019 - 02.11.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD110202.11.2019 - 09.11.20191155 złRezerwuj8 dni
APWD110909.11.2019 - 16.11.20191050 złRezerwuj8 dni

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2019 Zima 2019
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2019
Zamów
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC