Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA LATO LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy i kolonie

Obozy Kortowo
Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Kortowo - kolonia tenisa ziemnego (wiek )
» sprawdź podobne oferty

Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Sport i rekreacja dla najmłodszych

Położone nad brzegiem jeziora, miasteczko akademickie, uznane za najpiękniejszy kampus akademicki w Polsce, dysponuje obiektami sportowymi i do rekreacji na najwyższym poziomie - posiada profesjonalną halę sportową, boiska ze sztuczną trawą, stadion lekkoatletyczny, korty tenisowe, basen kryty, ośrodek jeździecki, przystań ze sprzętem wodnym. Doceniając walory Kortowa oraz możliwości organizacji bezpiecznego i atrakcyjnego pobytu również dla najmłodszych, przygotowaliśmy obozy przeznaczone dla dzieci w wieku 8-11 lat. Ponieważ w przypadku najmłodszych szczególną uwagę należy zwracać na ich bezpieczeństwo zdecydowaliśmy, że obozy dla dzieci będą stanowiły oddzielną placówkę wypoczynku, dlatego grupy będą zakwaterowanie w innym akademiku niż grupy młodzieżowe. Wychowawca pomaga dzieciom w codziennych czynnościach takich jak spożywanie posiłków, dba o bezpieczeństwo w każdej chwili, jest odpowiedzialny za prawidłowy ubiór dzieci dostosowany do warunków pogodowych. Rodzice mają możliwość kontaktowania się przez cały czas trwania kolonii z opiekunem dziecka. W 10-12 osobowych grupach, pod okiem wykwalifikowanych opiekunów, mali uczestnicy będą mieli okazję wykazać się kreatywnością, odkrywać swoje zainteresowania i pasje, kształtować samodzielność oraz integrować się z rówieśnikami. Oprócz zajęć tematycznych przygotowaliśmy bogatą ofertę aktywnego wypoczynku dla wszystkich uczestników bez względu na wybraną specjalizację. których relaksacyjna forma sprawi, że wakacje będą pełne ruchu i zabawy. Na basenie krytym będzie można uczestniczyć w przygotowanych przez animatorów zajęciach z pływania oraz grach i zabawach w wodzie. Wykorzystując lokalizację nad brzegiem jeziora zaproponujemy aktywny wypoczynek na plaży pod opieką ratownika, będą wieczorne ogniska i dyskoteki.

Program
Tenis (8-11 lat)

W programie dwa treningi dziennie po 1,5 godz., na kortach o nawierzchni ceglanej oraz udział w grach kontrolnych. Zajęcia prowadzone są na kilku poziomach: od podstawowego (nauka prostych odbić i nauka serwisu, odpowiedniego ustawienia na korcie) do zaawansowanego (uderzenia z rotacją postępującą i wsteczną, smecze, woleje, ćwiczenie różnych rodzajów serwisów). Przeprowadzone treningi będą doskonałą bazą do dalszego rozwoju umiejętności po zakończeniu wakacji. Uczestnicy obozu muszą posiadać własne rakiety tenisowe.
Zakwaterowanie
Dom studencki, pokoje 2 osobowe z łazienkami. W akademiku znajduje się świetlica, sala TV, całodobowa recepcja. Miasteczko akademickie Kortowo należy do Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, położone jest poza miastem nad jeziorem Kortowskim, w otoczeniu lasów i parków. Na terenie miasteczka znajdują się akademiki, budynki uczelni i obiekty sportowo-rekreacyjne: boiska ze sztuczną nawierzchnią do piłki nożnej, koszykówki i siatkówki, korty tenisowe, kryta pływalnia, przystań wodna ze sprzętem pływającym, kąpielisko strzeżone, hala sportowa, ośrodek jeździecki, dyskoteki.
Świadczenia
Zakwaterowanie: 10 noclegów (termin PPOK0812 - 9 noclegów)
Wyżywienie: Całodzienne (3 posiłki) w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiad serwowany do stolika. Możliwość zamówienia diety specjalnej, koniecznie prosimy w rezerwacji zaznaczyć wybór w dopłatach opcjonalnych, informację o rodzaju diety należy przekazać sprzedawcy lub przesłać e-mail (z numerem rezerwacji) na adres biuro@almatur.pl. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu. Ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.
Transport: Autokar z klimatyzacją i toaletą.
Ubezpieczenie: NNW - 15.000 zł
Opieka instruktora-wychowawcy.
Realizacja programu.
Informacje praktyczne
Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży. Planowany przyjazd do ośrodka w godz. 16.00-18.00. Planowany wyjazd z ośrodka w godz. 9.00-10.30. Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 16.00, wyjazd nie później niż o godz. 12.00. W przypadku małej liczby uczestników niektóre zajęcia specjalistyczne, sportowe i rekreacyjne mogą odbywać się wspólnie z innymi grupami, jednocześnie gwarantujemy, że dla każdego uczestnika dostosujemy program zajęć do warunków psychofizycznych i umiejętności.
» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Kortowo - kolonia tenisa ziemnego   (skrót: KORTOWO TENIS DZIECI PAX FB)

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2020 Zima 2020
Zamów
Naszych Klientów ubezpiecza
SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.

Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC