Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA LATO LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy i kolonie

Obozy Łeba
Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Łeba - obóz pływacki (wiek 10-13)
» sprawdź podobne oferty

Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
JAKIE ATRAKCJE NAS CZEKAJĄ… Łeba to jedna z najładniejszych i najczęściej odwiedzanych miejscowości nad Bałtykiem położona na obrzeżach Słowińskiego Parku Narodowego. Szerokie, piaszczyste plaże, jeziora w sąsiedztwie lasów oraz unikalne ruchome wydmy tworzą wyjątkowe walory uzdrowiskowe i rekreacyjne. Dlatego Łeba to najlepsze miejsce na niezapomniane wakacje. W okolicy znajdują się dobrze oznakowane ścieżki rowerowe dające możliwość atrakcyjnych wypraw. W tym sezonie proponujemy Wam 6 bloków tematycznych: rekreacja, akademia urody, pływacki, j. angielski, taneczny oraz robotyka. Poza zajęciami z wybranego przez Was bloku, będziecie uczestniczyć również we wspólnym dla wszystkich programie "Wypoczynek bez Kitu". Tak więc w trakcie pobytu czeka Was wiele różnorodnych atrakcji sportowych, emocjonujących treningów, zawodów, ciekawych ćwiczeń, warsztatów, ekscytujących zadań, wycieczek, ale i spokojnego relaksu na plaży. Zatem udanej zabawy!

Program
Obóz pływacki (10-12 lat)
ŁEBSKI PLUSK

Pływanie to świetna gimnastyka, która rozwija wszystkie grupy mięśniowe. Zapobiega wadom postawy, podnosi sprawność i koordynację ruchową. Jest także doskonałym i przyjemnym sposobem zwalczania nadwagi i utrzymania dobrej kondycji. Przede wszystkim jednak przynosi odprężenie i relaks. Idealny plan na wakacje !!! Obóz przeznaczony jest zarówno dla tych, którzy chcą rozpocząć przygodę z pływaniem jaki i dla tych , którzy zamierzają doskonalić wcześniej zdobyte umiejętności w tej dyscyplinie. Treningi odbywać się będą na basenie na terenie ośrodka (7 lekcji pływania po 1,5 godz.) pod czujnym okiem wykwalifikowanych trenerów/ instruktorów. Oprócz rozmaitych ćwiczeń, technik, nauczycie się właściwych, bezpiecznych zachowań w środowisku wodnym a także podstaw ratownictwa i udzielania pierwszej pomocy. Na obóz należy zabrać: czepek, okulary do pływania, oraz klapki na basen. Po treningach bogaty program rekreacyjny. Zapowiada się więc świetna zabawa w wodzie, pod wodą a także na suchym lądzie!
Zakwaterowanie
Zakwaterowanie: 10 noclegów w Ośrodku Wczasowo-Kolonijnym „Janina” w Łebie/Nowęcinie. Ośrodek posiada dogodną lokalizację w centrum Nowęcina. Odległość do plaży morskiej, wynosi około 1,5 km – zapewniamy transfery na plażę. Centrum Łeby znajduje się również 1,5 km od ośrodka. W odległości 100 m znajduje się Jezioro Sarbsko, które z całą pewnością usatysfakcjonuje miłośników wypoczynku i sportów wodnych. Darmowy bezprzewodowy dostęp do Internetu na terenie ośrodka. Pokoje 3-, 4-, 5- i 6-osobowe z łazienkami.
Świadczenia
Zakwaterowanie: 10 noclegów w Ośrodku Wczasowo-Kolonijnym „Janina” w Łebie/Nowęcinie. Ośrodek posiada dogodną lokalizację w centrum Nowęcina. Odległość do plaży morskiej, wynosi około 1,5 km – zapewniamy transfery na plażę. Centrum Łeby znajduje się również 1,5 km od ośrodka. W odległości 100 m znajduje się Jezioro Sarbsko, które z całą pewnością usatysfakcjonuje miłośników wypoczynku i sportów wodnych. Darmowy bezprzewodowy dostęp do Internetu na terenie ośrodka. Pokoje 3-, 4-, 5- i 6-osobowe z łazienkami.
Do Waszej dyspozycji: bogata infrastruktura rekreacyjna: boiska do siatkówki, grill, świetlice z TV i DVD, Internet, rowery, tenis stołowy, salka sportowa, sala taneczna z lustrami, kryty basen, mini Aquapark, pełnowymiarowe boisko piłkarskie, siłownia, ścianka wspinaczkowa 7 m, miejsce na zorganizowanie ogniska, dyskoteki, opieka pielęgniarki, ratowników na plaży.
Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + podwieczorek) w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiady podawane do stolika. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.
Transport: autokar turystyczny.
Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska TU S.A.: NNW 15.000 PLN
Opieka pedagogiczna, medyczna i ratowników WOPR na plaży. Realizacja programu.
Informacje o cenie
Program będzie zrealizowany w zależności od pogody i predyspozycji psychofizycznych uczestników, a kolejność zajęć ustali kadra obozu.



Cena nie obejmuje: dopłat za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży. Na obóz należy zabrać: stroje sportowe, strój kąpielowy, nakrycie głowy, krem z filtrem przeciwsłonecznym, mały plecak na wycieczki, nieprzemakalną kurtkę, polar. Wszystkie zajęcia odbywać się będą z zastosowaniem wszelkich niezbędnych elementów zapewniających bezpieczeństwo. Prosimy pamiętać o zabraniu wypełnionej karty kwalifikacyjnej z wpisanym numerem PESEL oraz o podpisaniu bagaży podróżnych dzieci.
Ośrodek Wczasowo-Kolonijny Janina Łebska 13, Nowęcin 84-360 Łeba tel. 59 8662200
Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 19.30. Planowany wyjazd z ośrodka ok. godz. 07.00.
Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 19.30, wyjazd nie później niż o godz. 07.00.
» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Łeba - obóz pływacki   (skrót: LEBA JANINA OBOZ PLYWACKI PAX FB)
10.07 - 20.07.2020
 11 dni / CPOL0710
1849 zł   1649 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
21.07 - 31.07.2020
 11 dni / CPOL0721
1849 zł   1649 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
01.08 - 11.08.2020
 11 dni / CPOL0801
1849 zł   1649 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2020 Zima 2020
Zamów
Obozy i Kolonie Obozy 2020
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2020
Zamów
Naszych Klientów ubezpiecza
SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.

Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC