Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy i kolonie

Obozy Łeba
Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu (wiek 15-18)
» sprawdź podobne oferty

Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
JAKIE ATRAKCJE NA WAS CZEKAJĄ …

Łeba to jedna z najładniejszych i najczęściej odwiedzanych miejscowości nad Bałtykiem
położona na obrzeżach Słowińskiego Parku Narodowego. Szerokie, piaszczyste plaże, jeziora
w sąsiedztwie lasów oraz unikalne ruchome wydmy tworzą wyjątkowe walory uzdrowiskowe
i rekreacyjne. Dlatego Łeba to najlepsze miejsce na niezapomniane wakacje. W okolicy znajdują się dobrze oznakowane ścieżki rowerowe dające możliwość atrakcyjnych wypraw. W trakcie pobytu czeka Cię wiele różnorodnych zajęć sportowych i rekreacyjnych, a wszystko to w fantastycznym towarzystwie rówieśników z całej Polski. Zatem udanej zabawy!

Program
Obóz młodzieżowy "Wypoczynek Bez Kitu” (15-18 lat)

W trakcie obozu zorganizujemy dla Was wiele atrakcji. Podczas zajęć „sport spox” będziecie mieli okazję wykazać się sprytem i tężyzną, zrelaksować na „wielkim chillowaniu”, a „rzuty okiem” potrenujecie w czasie nadmorskich wycieczek. „Sport spox”, czyli zajęcia sportowe. Czekają na Was kąpiele w morzu i pobliskim jeziorze, szaleństwa w mini Aquaparku i na ściance wspinaczkowej, turnieje piłki plażowej i nożnej, rozgrywki tenisa stołowego, a także solidna porcja ćwiczeń na siłowni. „Rzuty okiem” pozwolą malowniczą okolicę poznać nie tylko na pieszo, ale także z perspektywy roweru. Odwiedzimy Park Bosmana – gdzie czeka nas multimedialna wystawa, makiety statków, okrętów i wiele innych atrakcji. Wybierzemy się na rejs po morzu, wycieczkę do Słowińskiego Parku Narodowego, gdzie będziecie mogli podziwiać ruchome wydmy, wyrzutnie rakiet V2, a nawet przejedziecie się bajkową kolejką. „Wielkie chillowanie” to nic innego, jak relaks, relaks i jeszcze raz relaks! Zaczniemy powitalnymi Neptunaliami, a potem dalszy ciąg dobrej zabawy, czyli plażowanie, konkursy, zabawy, karaoke, ognisko z „pieczeniem suchara”- opowiadanie tylko dobrych dowcipów, grillowanie. Wieczory upłyną natomiast w rytmie Waszych ulubionych dyskotekowych przebojów.
Zakwaterowanie
(10 noclegów) w Ośrodku Wczasowo- Kolonijnym „Janina” w Łebie/Nowęcinie. Ośrodek posiada dogodną lokalizację w centrum Nowęcina. Odległość do plaży morskiej, wynosi około 1,5 km – zapewniamy transfery na plażę.
Świadczenia
Zakwaterowanie: (10 noclegów) w Ośrodku Wczasowo- Kolonijnym „Janina” w Łebie/Nowęcinie. Ośrodek posiada dogodną lokalizację w centrum Nowęcina. Odległość do plaży morskiej, wynosi około 1,5 km – zapewniamy transfery na plażę. Centrum Łeby znajduje się również 1,5 km od ośrodka. W odległości 100 m znajduje się Jezioro Sarbsko, które z całą pewnością usatysfakcjonuje miłośników wypoczynku i sportów wodnych. Darmowy bezprzewodowy dostęp do Internetu na terenie ośrodka. Pokoje 3-, 4-, 5- i 6-osobowe z łazienkami.
Do Waszej dyspozycji: bogata infrastruktura rekreacyjna: boiska do siatkówki, grill, świetlice z TV i DVD, Internet, rowery, tenis stołowy, salka sportowa, kryty basen, mini Aquapark, pełnowymiarowe boisko piłkarskie, siłownia, ścianka wspinaczkowa 7 m, miejsce na zorganizowanie ogniska, dyskoteki, opieka pielęgniarki, ratowników na plaży.
Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + podwieczorek) w stołówce ośrodka. Śniadania, obiady podawane do stolika i kolacje w formie bufetu. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.
Transport: autokar turystyczny.
Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska TU S.A.: NNW 15.000 PLN
Opieka pedagogiczna, medyczna i ratowników WOPR na plaży. Realizacja programu.
Informacje praktyczne
Program będzie zrealizowany w całości, a kolejność zajęć ustali kadra obozu w zależności od pogody i predyspozycji psychofizycznych uczestników.

Cena nie obejmuje: dopłat za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży. Na obóz należy zabrać: stroje sportowe, strój kąpielowy, nakrycie głowy, krem z filtrem przeciwsłonecznym, mały plecak na wycieczki, nieprzemakalną kurtkę, polar. Wszystkie zajęcia odbywać się będą z zastosowaniem wszelkich niezbędnych elementów zapewniających bezpieczeństwo. Prosimy pamiętać o zabraniu wypełnionej karty kwalifikacyjnej z wpisanym numerem PESEL oraz o podpisaniu bagaży podróżnych dzieci.
Ośrodek Wczasowo-Kolonijny Janina Łebska 13, Nowęcin 84-360 Łeba tel. 59 8662200
Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 19.30. Planowany wyjazd z ośrodka ok. godz. 07.00.
Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 19.30, wyjazd nie później niz o godz. 07.00.
» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu     (skrót: LEBA JANINA OBOZY PAX FB)
Nr grupy Data Cena 
CPOL062424.06.2019 - 04.07.20191699 zł   1449 zł Last minute Plan podróżyRezerwuj11 dni
CPOL070505.07.2019 - 15.07.2019Sprzedaż zakończona Plan podróży11 dni
CPOL071616.07.2019 - 26.07.20191699 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni
CPOL072727.07.2019 - 06.08.20191699 zł   1499 zł Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni
CPOL080707.08.2019 - 17.08.20191699 zł   1499 zł Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Obozy i Kolonie Obozy 2019
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2019
Zamów
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC