Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA LATO LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Kursy językowe indywidualne

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Łotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+
» sprawdź podobne oferty

Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Wiek uczestników: od 17 lat

Ryga - historyczna stolica Łotwy, największe z miast republik nadbałtyckich. Łotwa stała się samodzielnym państwem po rozpadzie Związku Radzieckiego w 1991 roku, ale większość jej mieszkańców stanowią rodowici Rosjanie, co sprawia, że Ryga jest wspaniałym miejscem do nauki języka rosyjskiego. Od 2004 roku Łotwa jest członkiem Unii Europejskiej. Ponadto - w przeciwieństwie do Rosji - na wyjazdy na Łotwę obywatele polscy nie potrzebują wizy. W pobliżu Rygi mieści się Jurmala - wspaniały, warty odwiedzenia, kurort nadmorski.
Szkoła Liden&Denz w Rydze mieści się przy bulwarze między Operą Narodową a dworcem kolejowym. W pobliżu szkoły jest wiele kawiarni, barów, restauracji, a słynne stare miasto - Vecriga, jest od szkoły tylko o kilka minut spacerem. Szkoła znajduje się na drugim piętrze zabytkowego budynku (bez windy) i dysponuje 10 przestronnymi salami lekcyjnymi, lobby, bezpłatnym dostępem do Internetu.

Program
Zajęcia odbywają się od poniedziałku do piątku (z wyjątkiem świąt narodowych). Na początku pobytu wycieczka po mieście z przewodnikiem.
Kurs standardowy - 20 godzin lekcyjnych zajęć tygodniowo (1 godzina lekcyjna = 50 minut)
Kurs intensywny - 25 godzin lekcyjnych zajęć tygodniowo (1 godzina lekcyjna = 50 minut.
Stopnie nauczania - kurs standardowy: A1 – B1+ - konieczna znajomość alfabetu rosyjskiego (na kursie intensywnym dostępne równiez poziomy B2/B2+ oraz C1 - dostępność miejsc w poszczególnych terminach - na potwierdzenie).
Zajęcia są prowadzone przez rosyjskich native speakers, stale podnoszących swoje kwalifikacje i dbających o swój profesjonalny rozwój poprzez uczestnictwo w kursach, szkoleniach i warsztatach.
Duży nacisk kładziony jest na praktyczną naukę języka, dlatego uczestnicy kursów często uczestniczą w zajęciach terenowych - są zachęcani przez nauczycieli do wykorzystania świeżo zdobytej wiedzy w praktyce - w sklepach, na dworcach itp. Dzięki temu mają możliwość zetknięcia się z rosyjskojęzycznymi osobami w różnym wieku, mówiących z różnymi akcetami, stosujących różne wzorce mowy, w różnorodnym otoczeniu.

Terminy rozpoczęcia kursów:

dla początkujących:
03.02; 02.03; 30.03; 27.04; 25.05; 15.06; 29.06; 13.07; 27.07; 10.08; 24.08; 07.09; 21.09; 19.10; 16.11; 07.12.2020r.

Pozostałe poziomy zaawansowania:
co tydzień w poniedziałek.
Zakwaterowanie
U rodzin łotewskich, pokoje 1-osobowe. Mogą być to rodziny z dziećmi, małżeństwa lub osoby samotne. Zawsze są to osoby towarzyskie, lubiące poznawać nowych ludzi, gotowe do gorącego przyjęcia studentów w swoich domach. Zawsze mają czas na rozmowę, są cierpliwe, wyrozumiałe, troskliwe i gotowe do pomocy w każdej sytuacji, która może przytrafić się podczas pobytu na kursie. Rodziny są kwalifikowane i regularnie kontrolowane przez pracowników szkoły odpowiedzialnych za zakwaterowanie. Standard zakwaterowania jest monitorowany przez ankiety wypełniane przez studentów. Przyjazd na miejsce zakwaterowania w niedzielę poprzedzającą rozpoczęcie kursu po godz. 14.00, wyjazd w niedzielę po zakończeniu kursu w godz. 8.00 - 11.00.
Świadczenia
Zakwaterowanie: 14, 21 lub 28 noclegów (w zależności od długości wybranego kursu).

Wyżywienie: u rodzin goszczących: 2 posiłki dziennie. Pierwszy posiłek - kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek - śniadanie w dniu wyjazdu.

Transport: dojazd własny. Proponujemy atrakcyjne połączenia lotnicze.

Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A.

Materiały do nauki. Transfer z dworca lub lotniska do rodziny goszczącej (w dniu przyjazdu). Opłata rezerwacyjna. Test wstępny. Certyfikat ukończenia kursu.
Informacje praktyczne
> potwierdzenie przyjęcia uczestnika na kurs następuje do 48 godzin od zgłoszenia;
> uczestnik jest zobowiązany podać orientacyjną godzinę przyjazdu do rodziny goszczącej najpóźniej 5 dni przed rozpoczęciem kursu, szkoła nie organizuje transferów po zakończeniu kursu od rodziny goszczącej na lotnisko/dworzec kolejowy,
> minimalny termin pobytu - 2 tygodnie,
> czas dojazdu od miejsca zakwaterowania do szkoły – ok. 60 minut,
> zalecane kieszonkowe ok. 100 EUR/tydzień,
> świadczenia dodatkowo płatne:
- dodatkowy nocleg u rodziny (bez zajęć językowych i rekreacyjnych - maksymalnie 4 dodatkowe noclegi) - 210 zł,
- transfer od rodziny goszczącej na lotnisko - 180 zł,
- dopłata za kurs intensywny - 360 zł/tydzień,
- dopłata sezonowa za kurs między 25.05 - 20.09.2020r. - 270 zł/tydzień,
> szkoła prowadzi kursy przygotowawcze do egzaminu TRKI, kursy indywidualne, kursy doszkalające dla nauczycieli języka rosyjskiego itp., szczegółowe informacje na zapytanie – opole@almatur.pl,
> Dni świąteczne, w których nie będą się odbywały zajęcia: 10-13.04; 01.05; 04.05; 23.06; 24.06; 18.11; 24-26.12; 31.12.2020r.
» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Łotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+   (skrót: RYGA KURS JEZYKA ROSYJSKIEGO PAX HB)
22.03 - 05.04.2020
 15 dni / OLKR0322
Impreza w trakcie realizacji
29.03 - 12.04.2020
 15 dni / OLKR0329
Impreza w trakcie realizacji
05.04 - 19.04.2020
 15 dni / OLKR0405
5085 zł   Dzwoń  
12.04 - 26.04.2020
 15 dni / OLKR0412
5085 zł Rezerwuj
19.04 - 03.05.2020
 15 dni / OLKR0419
5085 zł Rezerwuj
26.04 - 10.05.2020
 15 dni / OLKR0426
5085 zł Rezerwuj
03.05 - 17.05.2020
 15 dni / OLKR0503
5085 zł Rezerwuj
10.05 - 24.05.2020
 15 dni / OLKR0510
5085 zł Rezerwuj
17.05 - 31.05.2020
 15 dni / OLKR0517
5355 zł Rezerwuj
24.05 - 07.06.2020
 15 dni / OLKR0524
5625 zł Rezerwuj
31.05 - 14.06.2020
 15 dni / OLKR0531
5625 zł Rezerwuj
07.06 - 21.06.2020
 15 dni / OLKR0607
5625 zł Rezerwuj
14.06 - 28.06.2020
 15 dni / OLKR0614
5625 zł Rezerwuj
21.06 - 05.07.2020
 15 dni / OLKR0621
5625 zł Rezerwuj
28.06 - 12.07.2020
 15 dni / OLKR0628
5625 zł Rezerwuj
05.07 - 19.07.2020
 15 dni / OLKR0705
5625 zł Rezerwuj
12.07 - 26.07.2020
 15 dni / OLKR0712
5625 zł Rezerwuj
19.07 - 02.08.2020
 15 dni / OLKR0719
5625 zł Rezerwuj
26.07 - 09.08.2020
 15 dni / OLKR0726
5625 zł Rezerwuj
02.08 - 16.08.2020
 15 dni / OLKR0802
5625 zł Rezerwuj
09.08 - 23.08.2020
 15 dni / OLKR0809
5625 zł Rezerwuj
16.08 - 30.08.2020
 15 dni / OLKR0816
5625 zł Rezerwuj
23.08 - 06.09.2020
 15 dni / OLKR0823
5625 zł Rezerwuj
30.08 - 13.09.2020
 15 dni / OLKR0830
5625 zł Rezerwuj
06.09 - 20.09.2020
 15 dni / OLKR0906
5625 zł Rezerwuj
13.09 - 27.09.2020
 15 dni / OLKR0913
5355 zł Rezerwuj
20.09 - 04.10.2020
 15 dni / OLKR0920
5085 zł Rezerwuj
27.09 - 11.10.2020
 15 dni / OLKR0927
5085 zł Rezerwuj
04.10 - 18.10.2020
 15 dni / OLKR1004
5085 zł Rezerwuj
11.10 - 25.10.2020
 15 dni / OLKR1011
5085 zł Rezerwuj
18.10 - 01.11.2020
 15 dni / OLKR1018
5085 zł Rezerwuj
25.10 - 08.11.2020
 15 dni / OLKR1025
5085 zł Rezerwuj
01.11 - 15.11.2020
 15 dni / OLKR1101
5085 zł Rezerwuj
08.11 - 22.11.2020
 15 dni / OLKR1108
5085 zł Rezerwuj
15.11 - 29.11.2020
 15 dni / OLKR1115
5085 zł Rezerwuj
22.11 - 06.12.2020
 15 dni / OLKR1122
5085 zł Rezerwuj
29.11 - 13.12.2020
 15 dni / OLKR1129
5085 zł Rezerwuj

Terminy i ceny:   Łotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+   (skrót: RYGA KURS JEZYKA ROSYJSKIEGO PAX HB)
15.03 - 05.04.2020
 22 dni / OLKR0315
Impreza w trakcie realizacji
22.03 - 12.04.2020
 22 dni / OLKR0322
Impreza w trakcie realizacji
29.03 - 19.04.2020
 22 dni / OLKR0329
Impreza w trakcie realizacji
05.04 - 26.04.2020
 22 dni / OLKR0405
7435 zł   Dzwoń  
12.04 - 03.05.2020
 22 dni / OLKR0412
7435 zł Rezerwuj
19.04 - 10.05.2020
 22 dni / OLKR0419
7435 zł Rezerwuj
26.04 - 17.05.2020
 22 dni / OLKR0426
7435 zł Rezerwuj
03.05 - 24.05.2020
 22 dni / OLKR0503
7435 zł Rezerwuj
10.05 - 31.05.2020
 22 dni / OLKR0510
7705 zł Rezerwuj
17.05 - 07.06.2020
 22 dni / OLKR0517
7975 zł Rezerwuj
24.05 - 14.06.2020
 22 dni / OLKR0524
8245 zł Rezerwuj
31.05 - 21.06.2020
 22 dni / OLKR0531
8245 zł Rezerwuj
07.06 - 28.06.2020
 22 dni / OLKR0607
8245 zł Rezerwuj
14.06 - 05.07.2020
 22 dni / OLKR0614
8245 zł Rezerwuj
21.06 - 12.07.2020
 22 dni / OLKR0621
8245 zł Rezerwuj
28.06 - 19.07.2020
 22 dni / OLKR0628
8245 zł Rezerwuj
05.07 - 26.07.2020
 22 dni / OLKR0705
8245 zł Rezerwuj
12.07 - 02.08.2020
 22 dni / OLKR0712
8245 zł Rezerwuj
19.07 - 09.08.2020
 22 dni / OLKR0719
8245 zł Rezerwuj
26.07 - 16.08.2020
 22 dni / OLKR0726
8245 zł Rezerwuj
02.08 - 23.08.2020
 22 dni / OLKR0802
8245 zł Rezerwuj
09.08 - 30.08.2020
 22 dni / OLKR0809
8245 zł Rezerwuj
16.08 - 06.09.2020
 22 dni / OLKR0816
8245 zł Rezerwuj
23.08 - 13.09.2020
 22 dni / OLKR0823
8245 zł Rezerwuj
30.08 - 20.09.2020
 22 dni / OLKR0830
8245 zł Rezerwuj
06.09 - 27.09.2020
 22 dni / OLKR0906
8515 zł Rezerwuj
13.09 - 04.10.2020
 22 dni / OLKR0913
7705 zł Rezerwuj
20.09 - 11.10.2020
 22 dni / OLKR0920
7435 zł Rezerwuj
27.09 - 18.10.2020
 22 dni / OLKR0927
7435 zł Rezerwuj
04.10 - 25.10.2020
 22 dni / OLKR1004
7435 zł Rezerwuj
11.10 - 01.11.2020
 22 dni / OLKR1011
7435 zł Rezerwuj
18.10 - 08.11.2020
 22 dni / OLKR1018
7435 zł Rezerwuj
25.10 - 15.11.2020
 22 dni / OLKR1025
7435 zł Rezerwuj
01.11 - 22.11.2020
 22 dni / OLKR1101
7435 zł Rezerwuj
08.11 - 29.11.2020
 22 dni / OLKR1108
7435 zł Rezerwuj
15.11 - 06.12.2020
 22 dni / OLKR1115
7435 zł Rezerwuj
22.11 - 13.12.2020
 22 dni / OLKR1122
7435 zł Rezerwuj

Terminy i ceny:   Łotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+   (skrót: RYGA KURS JEZYKA ROSYJSKIEGO PAX HB)
08.03 - 05.04.2020
 29 dni / OLKR0308
Impreza w trakcie realizacji
15.03 - 12.04.2020
 29 dni / OLKR0315
Impreza w trakcie realizacji
22.03 - 19.04.2020
 29 dni / OLKR0322
Impreza w trakcie realizacji
29.03 - 26.04.2020
 29 dni / OLKR0329
Impreza w trakcie realizacji
05.04 - 03.05.2020
 29 dni / OLKR0405
9775 zł   Dzwoń  
12.04 - 10.05.2020
 29 dni / OLKR0412
9775 zł Rezerwuj
19.04 - 17.05.2020
 29 dni / OLKR0419
9775 zł Rezerwuj
26.04 - 24.05.2020
 29 dni / OLKR0426
9775 zł Rezerwuj
03.05 - 31.05.2020
 29 dni / OLKR0503
10045 zł Rezerwuj
10.05 - 07.06.2020
 29 dni / OLKR0510
10315 zł Rezerwuj
17.05 - 14.06.2020
 29 dni / OLKR0517
10585 zł Rezerwuj
24.05 - 21.06.2020
 29 dni / OLKR0524
10855 zł Rezerwuj
31.05 - 28.06.2020
 29 dni / OLKR0531
10855 zł Rezerwuj
07.06 - 05.07.2020
 29 dni / OLKR0607
10855 zł Rezerwuj
14.06 - 12.07.2020
 29 dni / OLKR0614
10855 zł Rezerwuj
21.06 - 19.07.2020
 29 dni / OLKR0621
10855 zł Rezerwuj
28.06 - 26.07.2020
 29 dni / OLKR0628
10855 zł Rezerwuj
05.07 - 02.08.2020
 29 dni / OLKR0705
10855 zł Rezerwuj
12.07 - 09.08.2020
 29 dni / OLKR0712
10855 zł Rezerwuj
19.07 - 16.08.2020
 29 dni / OLKR0719
10855 zł Rezerwuj
26.07 - 23.08.2020
 29 dni / OLKR0726
10855 zł Rezerwuj
02.08 - 30.08.2020
 29 dni / OLKR0802
10855 zł Rezerwuj
09.08 - 06.09.2020
 29 dni / OLKR0809
10855 zł Rezerwuj
16.08 - 13.09.2020
 29 dni / OLKR0816
10855 zł Rezerwuj
23.08 - 20.09.2020
 29 dni / OLKR0823
10855 zł Rezerwuj
30.08 - 27.09.2020
 29 dni / OLKR0830
10585 zł Rezerwuj
06.09 - 04.10.2020
 29 dni / OLKR0906
9775 zł Rezerwuj
13.09 - 11.10.2020
 29 dni / OLKR0913
10045 zł Rezerwuj
20.09 - 18.10.2020
 29 dni / OLKR0920
9775 zł Rezerwuj
27.09 - 25.10.2020
 29 dni / OLKR0927
9775 zł Rezerwuj
04.10 - 01.11.2020
 29 dni / OLKR1004
9775 zł Rezerwuj
11.10 - 08.11.2020
 29 dni / OLKR1011
9775 zł Rezerwuj
18.10 - 15.11.2020
 29 dni / OLKR1018
9775 zł Rezerwuj
25.10 - 22.11.2020
 29 dni / OLKR1025
9775 zł Rezerwuj
01.11 - 29.11.2020
 29 dni / OLKR1101
9775 zł Rezerwuj
08.11 - 06.12.2020
 29 dni / OLKR1108
9775 zł Rezerwuj
15.11 - 13.12.2020
 29 dni / OLKR1115
9775 zł Rezerwuj

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Obozy i Kolonie Obozy 2020
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2020
Zamów
Naszych Klientów ubezpiecza
SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.

Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC