Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Kategoria:
Kraj:
Termin od: Termin do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy i kolonie

Obozy Murzasichle
Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
« wróć do listy imprez
Murzasichle - obóz plastyczny (wiek 12-18)
» sprawdź podobne oferty

Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Tatrzańska Akademia Przygody

Obóz plastyczny 12-18 lat

Tatrzańska Akademia Przygody to doskonały sposób na połączenie aktywnego wypoczynku z nauką i zabawą. Wędrówki górskie, szaleństwa wodne będą uzupełnieniem dla specjalistycznych warsztatów pozwalających na odkrycie nowych pasji i talentów. Podarujemy dzieciom wspaniałą zabawę i niezapomniane przygody, a jednocześnie możliwość rozwoju oraz kształtowania własnego charakteru. Uczestnicy obozów sportowych przejdą przez program mobilizacji do szybkiego działania, poćwiczą refleks, przełamywanie barier oraz nauczą się komunikacji i pracy zespołowej. Poprawią także sprawność fizyczną oraz koordynację ciała, a wszystko to podczas wielkiej przygody na Podhalu. Nasz obóz rozbudzi dziecięcą wyobraźnię i pozwoli przeżyć emocje, które wspominane będą przez długi czas. Przywykliśmy do tego, że wyjazd w Tatry kojarzy nam się z Zakopanem. Tymczasem niedaleko stolicy Tatr znajduje się urokliwa i gościnna wieś Murzasichle. Można tu wypocząć, bez ryzyka ciągłego "wpadania" na tłumy turystów, w ciszy i spokoju. Jeśli jednak zapragniemy gwaru turystycznego kurortu - jedziemy do pobliskiego Zakopanego, aby pospacerować po Krupówkach, zwiedzić cmentarz i kościół na Pęksowym Brzyzku, podejść pod skocznie narciarskie, wejść na Gubałówkę.

Program
Nie wiesz co zrobić z częścią swoich wakacji, lubisz rysować i malować, chciałbyś spróbować zabawy w twórcę? Mamy coś dla Ciebie - warsztaty plastyczne w urokliwej, górskiej miejscowości, której niepowtarzalna atmosfera sprzyja realizacji plastycznych pasji. Uczestnicy poznają podstawowe elementy kompozycji plastycznej, wykonają proste ćwiczenia związane ze światłem i perspektywą, popracują nad rysunkiem konturowym, odkryciem własnej kreski. Zależy nam, aby każdy poznał radość z tworzenia i kontaktu ze sztuką. W trakcie 15 godzin nauczymy cię swobodnie żeglować pomiędzy nimi i bawić się ich łączeniem. Ponadto w trakcie pobytu m.in. spacery po tatrzańskich dolinach, wycieczki górskie, zabawa w parku linowym, odwiedzanie ciekawych miejsc w Zakopanem, wizyta w Aquaparku, spotkanie z prawdziwym góralem. Ponadto turnieje sportowe, konkursy, gry i zabawy, projekcje filmów, dyskoteki, ognisko z pieczeniem kiełbasek.



Wakacyjne spotkanie z Julią Wróblewską…

W trakcie pierwszego turnusu po raz kolejny gościem specjalnym będzie popularna aktorka młodego pokolenia - Julia Wróblewska, znana z takich filmów jak "Tylko mnie kochaj!", "M jak miłość", czy programu Agent.
Podczas wizyty uczestnicy obozu wspólne z zaproszoną gwiazdą obejrzą film z jej udziałem, a także będą mieli okazję uczestniczyć w prowadzonych przez aktorkę warsztatach, w ramach których m.in. odegrają zaimprowizowane sceny aktorskie.

Julię Wróblewską możecie na bieżąco śledzić na jej profilach społecznościowych:

https://www.instagram.com/juleczkaaa_jula/ https://www.facebook.com/juliawroblewska/

Zapraszamy na spotkanie z gwiazdą !
Program fakultatywny
Wycieczka do Parku Wodnego na Słowację (Tatralandia). Cena 60 PLN plus 23 EUR. Na wyjazd na Słowację uczestnicy powinni posiadać dowód osobisty lub paszport.
Wycieczka autokarowa w Pieniny: spływ przełomem Dunajca. Cena 100 PLN lub spływ pontonowy Dunajcem (rafting). Cena 110 PLN.
Wycieczka do Parku Rozrywki Energylandia. Cena 160 PLN
Zakwaterowanie
Zakwaterowanie: 10 noclegów.
Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki z napojami plus podwieczorek, serwowane w stołówce ośrodka). Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiady serwowane. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną. W trakcie całodziennych wycieczek lunch pakiet.
Transport: autokar turystyczny.
Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska TU S.A.: NNW 15.000 PLN.
Opieka pedagogiczna.
Realizacja programu.
Świadczenia
Zakwaterowanie: 10 noclegów.
Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki z napojami plus podwieczorek, serwowane w stołówce ośrodka). Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiady serwowane. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną. W trakcie całodziennych wycieczek lunch pakiet.
Transport: autokar turystyczny.
Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska TU S.A.: NNW 15.000 PLN.
Opieka pedagogiczna.
Realizacja programu.
Informacje praktyczne
Program będzie zrealizowany w całości, a kolejność zajęć ustali kadra obozu w zależności od pogody i predyspozycji psychofizycznych uczestników. Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży. Możliwość przesiadki na trasie przejazdu.
Należy zabrać ze sobą: legitymację szkolną, nakrycie głowy, krem z filtrem UV, wygodne buty na piesze wycieczki i do uprawiania sportu, dres sportowy, mały plecak na wycieczki, nieprzemakalną kurtkę, ciepły sweter lub polar, strój sportowy.
Wszelkie życzenia dotyczące zakwaterowania będą rozpatrywane w miarę możliwości.
Prosimy pamiętać o zabraniu wypełnionej karty kwalifikacyjnej z wpisanym numerem PESEL oraz o podpisaniu bagaży podróżnych dzieci.

Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 19.30. Planowany wyjazd z ośrodka ok. godz. 07.45.
Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 19.00, wyjazd nie później niż o godz. 07.45.
» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Murzasichle - obóz plastyczny   (skrót: MURZASICHLE TATRY PLASTYCZNY OBOZ PAX FB)
14.07 - 24.07.2019
 11 dni / OPOM0714
Impreza w trakcie realizacjiPlan podróży
25.07 - 04.08.2019
 11 dni / OPOM0725
Sprzedaż zakończonaPlan podróży
05.08 - 15.08.2019
 11 dni / OPOM0805
Sprzedaż zakończonaPlan podróży
16.08 - 26.08.2019
 11 dni / OPOM0816
1299 zł Plan podróżyRezerwuj

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Obozy i Kolonie Obozy 2019
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2019
Zamów
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC