Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA ZIELONE SZKOŁY ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Rodzaj: Kategoria: Kraj: Termin od: do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Kolonie w Polsce
Kolonie w Polsce


Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć

Kolonie w Polsce


Obozy młodzieżowe



Dojazd autokaremBachorze - kolonia Komandos Junior11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremBachorze - kolonia plastyczna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremBachorze - kolonia sportów wodnych11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremBachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz artystyczny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz kajakowo-rowerowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz sportów wodnych11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz windsurfingowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag8 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Obóz narciarsko-paintballowy + Archery Tag8 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Obóz snowboardowo-paintballowy + Archery Tag8 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Stoprocent Rekreacja8 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremBiałkaTatrzańska - Szkółka Narciarska8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBiałkaTatrzańska - Szkółka Snowboardowa8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBiałkaTatrzańska - Termalny Relaks8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBiałkaTatrzańska - Warsztaty Artystyczno- Projektowe8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzka Adrenalina8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBieszczady- Lesko Zamek - Ferie w Zamku8 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz ASG komandos11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz paintballowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz wędkarski11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBrenna - obóz Extreme Camp8 dniwiek 12-16
Dojazd autokaremBrenna - obóz Jeździecka zima w Beskidach8 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremBrenna - obóz przygodowy - 7 przygód8 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz Freestyle Football11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz interdyscyplinarny11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz multisportowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz piłki nożnej11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz przygodowy11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz survivalowo-kajakowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty literackie11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty musicalowe11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty wokalne11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz windsurfingowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz wodna przygoda11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz żeglarski11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzarna Góra - Obóz narciarski8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremCzarna Góra - Obóz snowboardowy8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremCzarna Góra - Konwent Mangi i Anime8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremDąbki - obóz Aqua przygoda11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz fitness i sport11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz japoński11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz paintballowo-survivalowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz taneczny11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz windsurfingowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz zakręcone wakacje11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremDębogóra - Kolonia - Wakacje nad rozlewiskiem11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremDziwnówek - obóz Fantazy Magią i Mieczem11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDziwnówek - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremGiby - obóz Świat 5 Przygód10, 11 dniwiek 9-18
Dojazd autokaremGierłoż - Mazury Adventure Camp10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremGierłoż - Mazury Quad Camp10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremGierłoż - Mazury Water Camp10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremJanów Lubelski - jazda konna10, 11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Jazda Konna8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - kolonia motocross10, 11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJanów Lubelski - kolonia rekreacyjna10, 11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz fitness10, 11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej10, 11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz Krav-Maga10, 11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz paintball i survival10, 11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic10, 11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy10, 11 dniwiek 14-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz tenisowy10, 11 dniwiek 14-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Paintball - Survival8 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Pływacki, Aquaaerobic8 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Rolki10, 11 dniwiek 7-17, 7-12
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Zimowisko8 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJarosławiec - Kolonia Rekreacyjna10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremJarosławiec - obóz Archery Tag i Paintball10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremJarosławiec - obóz Jazdy Konnej10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremJarosławiec - obóz Komandos Junior10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremJarosławiec - obóz Rekreacyjny10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremJarosławiec - Szkółka Piłkarska10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremJarosławiec - Szkółka Pływacka10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena"11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty wokalne11 dniwiek 12-17
Dojazd własnyKluszkowce - obóz górska ekosfera11 dniwiek 12-18
Dojazd własnyKluszkowce - obóz olimpijska rekreacja11 dniwiek 12-18
Dojazd własnyKluszkowce - obóz rowerowy11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Kolonia rekreacyjna10, 11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz Jazdy Konnej10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz Piłki Nożnej10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz Pływacki10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz Rekreacyjny10, 11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz Sportowy10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz Taneczny10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz Tenisa Ziemnego10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz fotograficzny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz koszykówki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz kulinarny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz musicalowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz muzyczny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz siatkówki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz survival i paintball11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz YouTuberski & TikTok11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - kolonia języka angielskiego11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia kulinarna11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia piłki nożnej11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia pływania11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia przygodowa11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia samoobrony i sportów walki11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia taneczna11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia tenisa ziemnego11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia YouTuberska & TikTok11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKrasnobród - obóz rekreacyjny11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremKrasnobród - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremKrasnobród - obóz języka angielskiego11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - zimowisko Aktywny Relaks8 dniwiek 8-15
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - zimowisko Kulinarne Fit8 dniwiek 8-15
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - zimowisko Minecraft8 dniwiek 8-15
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - zimowisko Szkółka Pływacka8 dniwiek 8-15
Dojazd autokaremŁazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremŁazy Mielno - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremŁazy Mielno - przygoda w Hogwarcie11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremŁazy Mielno - warsztaty musicalowe11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMalinowe Miejsce Mrzeżyno - Babciu! Dziadku! Jedźmy razem11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremMielno - Afrodyta - Jedźmy razem nad morze11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremMiędzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremMiędzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz paintball i ASG8 dniwiek 9-16
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz przygodowy Multifun8 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat zumby8 dniwiek 9-15
Dojazd autokaremPokrzywna - Zimowisko Urwisów8 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremPoronin - zimowisko i obóz snowboardowy8 dniwiek 6-19
Dojazd autokaremPoronin - obóz Tatrzańskie Parki Wodne8 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremPoronin - zimowisko i obóz narciarski8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremPoronin - zimowisko i obóz narciarsko-taneczny8 dniwiek 6-18
Dojazd autokaremPoronin - zimowisko i obóz tańca nowoczesnego8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremPoronin -zimowisko i obóz snowboardowo - taneczny8 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremPoznań - Kolonia w Stumilowym Lesie11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremPoznań - Koreański POP11 dniwiek 9-18
Dojazd autokaremPoznań - obóz rekreacyjny11 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremPoznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne )11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremPrzystań Biskupińska - Babciu! Dziadku! Odkryjmy to razem!10 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremRuciane Nida - Jazda Konna11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremRuciane Nida - Leśna FITosfera11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremRuciane Nida - Leśne Laboratorium11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremRuciane Nida - Leśny Agent11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremRuciane Nida - Żeglarski11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremSzczyrk - freestyle football8 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremSzczyrk - obóz gamingowy8 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremSzczyrk - obóz narciarski8 dniwiek 8-19
Dojazd autokaremSzczyrk - obóz snowboardowy8 dniwiek 8-19
Dojazd autokaremSzczyrk - obóz z Minecraftem8 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremSzczyrk - warsztaty wokalne8 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremSzczyrk - zimowisko rekreacyjne8 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz wodna zima8 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Zimowa przygoda8 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremWęgierska Górka - Zimowisko Urwisów8 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremWisła - obóz fotograficzny8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz narciarski grupa początkujących8 dniwiek 12-17, 11-17
Dojazd autokaremWisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych8 dniwiek 11-17
Dojazd autokaremWisła - obóz rekreacyjny8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz reżysersko-filmowy8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze początkujący)8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze średniozaawansowani)8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz siatkówki i gier halowych8 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremWisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze początkujący)8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze średniozaawansowani)8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - zimowisko narciarski grupa początkujących8 dniwiek 9-12, 9-11
Dojazd autokaremWisła - zimowisko rekreacyjne8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremZakopane - obóz narciarski8 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremZakopane - obóz snowboardowy8 dniwiek 8-18

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Zapraszamy na najlepsze wakacje na zorganizowanych wyjazdach wakacyjnych. Nasze oferty kolonii dla dzieci to kameralne grupy, doskonała opieka, kreatywni wychowawcy, bogaty program animacyjny oraz sprawdzone miejsca pobytu. Dajemy gwarancje najmilszych wspomnień z wyjazdu! Wyjedź na kolonie w miejsce, o którym od zawsze marzyłeś! Do wyboru kolonie nad morzem, kolonie w górach i kolonie nad jeziorami, tak aby przeżyć niezapomniane wakacje razem z kolegami i koleżankami. Zabierz całą paczkę na wakacje i wyjedź na kolonie taniej. Ponad 60 lat doświadczenia w organizacji kolonie dla dzieci zapewni kreatywną zabawę na najwyższym poziomie oraz stuprocentowe bezpieczeństwo. Interesuje Cię sztuka? Oferujemy wiele kolonii artystycznych i plastyczno-malarskich w Kazimierzu Dolnym oraz warsztatów wokalnych czy też warsztatów aktorskich w ramach FunFestival w Kortowie Wolisz sport? Co powiesz na kolonie sportowe Volleyball Camp w Częstochowie, czy też szkółkę w ramach kolonii pływackiej w Cetniewie lub zawody piłkarskie w Kołobrzegu, nie zapominając o wszystkich obozach militarno-survivalowych np. Extreme Camp i Jura Adventure Park w Ponikach? A może interesuje Cię przyroda w swej niemal nie zmienionej postaci w Gibach na Pojezierzu Suwalskim? Tam znajdziesz kolonie dla najmłodszych w ramach klubu urwisa. To tylko przedsmak tego, co mamy Wam do zaoferowania w ramach kolonii letnich

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2021 Zima 2021
Zobacz
Pobierz katalog Kursy językowe 2021 Kursy językowe 2021
Zobacz
Naszych Klientów ubezpiecza
SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.

Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC