Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA LATO LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Rodzaj: Kategoria: Kraj: Termin od: do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki
Kolonie w Polsce
Kolonie w Polsce


Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć

Kolonie w Polsce


Obozy młodzieżowe



Dojazd autokaremBachorze - kolonia Komandos Junior11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremBachorze - kolonia plastyczna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremBachorze - kolonia sportów wodnych11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremBachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz artystyczny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz kajakowo-rowerowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz sportów wodnych11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBachorze - obóz windsurfingowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBerezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel8, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremBesiekierz Rudny - obóz jeździecki8, 10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag8 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Obóz narciarsko-paintballowy + Archery Tag8 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Obóz snowboardowo-paintballowy + Archery Tag8 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremBiałka Tatrzańska - Stoprocent Rekreacja8 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremBiałkaTatrzańska - Szkółka Narciarska8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBiałkaTatrzańska - Szkółka Snowboardowa8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBiałkaTatrzańska - Termalny Relaks8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBiałkaTatrzańska - Warsztaty Artystyczno- Projektowe8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko - Ferie w Zamku8 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną8 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzką Adrenalina8 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną8 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz komiksowy11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz podróżniczy11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremBorek - obóz kartingowy11 dniwiek 12-16
Dojazd autokaremBorek - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz ASG komandos8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego8, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz paintballowy8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz wędkarski8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBrenna - beskidzki rajd konny11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremBrenna - jazda konna11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremBrenna - multi-brenna11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremBrenna - obóz Extreme Camp8 dniwiek 12-16
Dojazd autokaremBrenna - obóz Jeździecka zima w Beskidach8 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremBrenna - obóz przygodowy - 7 przygód8 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremBrenna - obóz rolkowe szaleństwo11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremByczyna - obóz archeologiczny8, 11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremByczyna - obóz artystyczny8, 11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremByczyna - obóz RPG8, 11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremByczyna - obóz rycerski8, 11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremCetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCetniewo - obóz koszykówki10, 11 dniwiek 12-16
Dojazd autokaremCetniewo - obóz piłki nożnej10, 11 dniwiek 9-16
Dojazd autokaremCetniewo - obóz pływacki10, 11 dniwiek 9-12
Dojazd autokaremCetniewo - obóz rekreacyjny10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCetniewo - obóz siatkówki10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCiechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjny11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremCiechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchu11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremCiechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowych11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz Freestyle Football8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz interdyscyplinarny8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz multisportowy8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz piłki nożnej8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz przygodowy8, 11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz rekreacyjny8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz survivalowo-kajakowy8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty literackie8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty wokalne8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz windsurfingowy8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz wodna przygoda8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz żeglarski8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzarna Góra - Obóz narciarski grupa początkująca8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremCzarna Góra - Obóz snowboardowy grupa początkująca8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremCzarna Góra - Konwent Mangi i Anime8 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremCzarna Góra - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowana8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremCzarna Góra - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowana8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremCzęstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp8, 11 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremDąbki - obóz Fantazy8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz fitness i sport8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz japoński8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz paintballowo-survivalowy8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz rekreacyjny8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz taneczny8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz windsurfingowy8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz zakręcone wakacje8, 11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremDziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids8, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremDziwnówek - obóz ASG8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDziwnówek - obóz rekreacyjny8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia fitness8, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia języka angielskiego8, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia plastyczna8, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia rekreacyjna8, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia Sportowy MIX8, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz fitness8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz fotograficzny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz języka angielskiego8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz plastyczny8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz rekreacyjny8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz Sportowy MIX8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz sportów wodnych11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremGiby - obóz Świat 6 Przygód10, 11 dniwiek 9-18
Dojazd autokaremJanów Lubelski - jazda konna11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Jazda Konna8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - kolonia motocross11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJanów Lubelski - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz fitness11 dniwiek 14-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz Krav-Maga11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz paintball i survival11 dniwiek 14-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy11 dniwiek 14-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz tenisowy11 dniwiek 14-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Paintball - Survival8 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Pływacki, Aquaaerobic8 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Zimowisko8 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - akademia języka angielskiego10, 11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - akademia tańca i stylu10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - English Wave Summer10, 11 dniwiek 12-16
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - kolonia rozmaitości10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - obóz rekreacyjny10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - obóz YouTuberski & TikTok10, 11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - warsztaty fotografii i social stories10, 11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremKarpacz - obóz języka niemieckiego11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremKarpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremKarpacz - obóz Karkonosze Adventure11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremKarpacz - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz detektywistyczny11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz kinomaniaka11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena"11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy10, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz fotograficzny10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego10, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz koszykówki10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz kulinarny10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz musicalowy10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz muzyczny10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz siatkówki10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz survival i paintball10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - kolonia piłki nożnej10, 11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz młodego odkrywcy11 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz programisty i konstruktora lego11 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremKrasnobród - obóz rekreacyjny11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremKrasnobród - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremKrasnobród - obóz języka angielskiego11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremKrynica Morska - kolonia rekreacyjna10, 11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz przygody10, 11 dniwiek 8-15
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz rekreacyjny10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz survival i paintball10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKrynica Zdrój - obóz snowboardowy8 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKrynica Zdrój- obóz narciarski8 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - obóz kulinarny Fit11 dniwiek 8-15
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - obóz Minecraft11 dniwiek 8-15
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-15
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - obóz Roblox11 dniwiek 8-15
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - szkółka pływacka11 dniwiek 8-15
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - zimowisko Aktywny Relaks8 dniwiek 8-15
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - zimowisko Konstruktora i Programisty Lego8 dniwiek 8-15
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - zimowisko Kulinarne Fit8 dniwiek 8-15
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - zimowisko Szkółka Pływacka8 dniwiek 8-15
Dojazd autokaremLesko SKI - 9 Przygód w 9 dni8, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Konwent Mangi i Anime8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremLesko SKI - obóz szybowcowy8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Paintball8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Pracownia Fotograficzna8, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Survival8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Z artystyczną duszą8, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremLublin- Obóz piłki ręcznej11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremŁazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks8, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremŁazy Mielno - obóz Eco Zakręceni8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremŁazy Mielno - obóz rekreacyjny8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremŁazy Mielno - przygoda w Hogwarcie8, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremŁeba - Akademia urody11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremŁeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje11 dniwiek 12-15
Dojazd autokaremŁeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu8, 11 dniwiek 12-15
Dojazd autokaremŁeba - obóz język angielski11 dniwiek 12-15
Dojazd autokaremŁeba - obóz pływacki11 dniwiek 10-13
Dojazd autokaremŁeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu8, 11 dniwiek 15-18
Dojazd autokaremŁeba - obóz robotyki11 dniwiek 10-15
Dojazd autokaremŁeba - obóz taneczny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremMierzyn - kolonia i obóz wędkarski11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremMierzyn- kolonia i obóz survival i paintball11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz militarny ASG - Oddział Elitarny8, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force8, 11 dniwiek 10-13
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos8, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz Mrzeżyno na maxa11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz rekreacyjny11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremMrzeżyno militarne - paintball - Łowcy Adrenaliny8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMrzeżyno- obóz militarny snajperski8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia Fitness8, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia języka angielskiego8, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia plastyczna8, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia rekreacyjna8, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia robotyczna8, 11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Adventure8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Fitness8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz języka angielskiego8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz paintballowy8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz plastyczny8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz rekreacyjny8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz robotyczny8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - warsztaty fotograficzne8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - warsztaty wokalne8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMuszyna - Fabryka Adrenaliny Plus - 11 dni11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - 11 dni11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Military Camp11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremMuszyna - obóz tenisowy8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremNiechorze - kolonia i obóz Fitwakacje11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremNiechorze - kolonia i obóz rekreacyjny11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremNiechorze - kolonie i obóz hulajnoga11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremNiechorze- kolonia i obóz skate rolki11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremNiedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu8, 11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremNiedzica - kolonia i obóz języka angielskiego8, 11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremNiedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba8, 11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremOpolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 11 dni11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremOpolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 8 dni8 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremPoddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości8, 11 dniwiek 6-12
Dojazd autokaremPoddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:)8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremPoddąbie - obóz Taneczne wakacje8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremPoddąbie - obóz Wakacyjny active8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz ABC jazdy konnej11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz języka angielskiego11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz paintballowy11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz survivalowy11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz taneczny11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremPokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa8, 11 dniwiek 10-13
Dojazd autokaremPokrzywna - kolonia w świecie zwierząt8, 11 dniwiek 9-13
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz paintball i ASG8 dniwiek 9-16
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz przygodowy Multifun8 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat ASG8, 11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat FIT&FUN8, 11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Fotografii8, 11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Paintballa8, 11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG8, 11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Przygody8, 11 dniwiek 9-16
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Wyzwań8, 11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat zumby8 dniwiek 9-15
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Żywiołów8, 11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Wodna przygoda8, 11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremPokrzywna - Zimowisko Urwisów8 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremPonik - Extreme Camp8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPonik - Mania Przetrwania8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPonik - Mania Strzelania8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPonik - Mania Wspinania8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPonik - MultiMania8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPonik - obóz Combat Camp Ośrodek Ponik11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremPonik - obóz Mini Extreme Camp Ośrodek Ponik11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremPonik - Off Road8, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremPonik - Qudowi Maniacy8, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremPoronin - zimowisko i obóz snowboardowy8 dniwiek 6-19
Dojazd autokaremPoronin - kolonia i obóz aktorsko-wokalny11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPoronin - kolonia i obóz D.I.Y.11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremPoronin - kolonia i obóz Dance Camp11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremPoronin - kolonia i obóz DJ Camp11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremPoronin - kolonia i obóz Fashion Camp11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremPoronin - kolonia i obóz Graffiti Camp11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremPoronin - kolonia i obóz literacki11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremPoronin - zimowisko i obóz narciarski8 dniwiek 7-19
Dojazd autokaremPoronin - zimowisko i obóz narciarsko-taneczny8 dniwiek 6-18
Dojazd autokaremPoronin - zimowisko i obóz tańca nowoczesnego8 dniwiek 6-18
Dojazd autokaremPoronin -zimowisko i obóz snowboardowo - taneczny8 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremPoznań - Kolonia w Stumilowym Lesie11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremPoznań - Koreański POP11 dniwiek 9-18
Dojazd autokaremPoznań - obóz rekreacyjny11 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremPoznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne )11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremPuck - obóz windsurfingowy10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremRadków - obóz górskie wędrówki11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremRadków - obóz języka angielskiego11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremRadków - obóz plastyczny11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremRadków - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremRadków - obóz taneczny11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremRadków - obóz warsztaty filmowe YouTube11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremRowy - obóz Bałtyckie Aquaparki8, 11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - obóz plastyczny8, 11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - obóz rekreacyjny8, 11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - obóz świat gier8, 11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - TechCamp8, 11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRuciane Nida - Leśna EKOsfera11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremRuciane Nida - Leśna FITosfera11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremRuciane Nida - Leśne Laboratorium11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremRuciane Nida - Leśny Agent11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremRuciane Nida - Obóz żeglarski11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremSelmęt - obóz multisport11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremSelmęt - obóz multiwodnik11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremSpała - kolonia przygodowa11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremSpała - obóz ASG11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremSpała - obóz z adrenaliną11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremSzczyrk - freestyle football8 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremSzczyrk - obóz gamingowy8 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremSzczyrk - obóz narciarski8 dniwiek 8-19
Dojazd autokaremSzczyrk - obóz snowboardowy8 dniwiek 8-19
Dojazd autokaremSzczyrk - obóz z Minecraftem8 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremSzczyrk - warsztaty wokalne8 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz języka angielskiego11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz plastyczny11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremTrójmiasto - obóz podróżnika11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremUniejów - obóz gamingowy8, 11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz rekreacyjny8, 11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz Retro8, 11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz Roboty i Spółka8, 11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz Wyścigi RC+8, 11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz z Minecraftem8, 11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz Zostań Youtuberem8, 11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremUstka - kolonia i obóz rekreacyjny11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremUstka - kolonia i obóz wakacje z zumbą11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremUstka - obóz piłki nożnej11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremUstka - obóz siatkówki11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremUstka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremUstroń - Dookoła świata11 dniwiek 9-14
Dojazd autokaremUstroń - Magia i czary11 dniwiek 9-14
Dojazd autokaremUstroń - Młody detektyw Ondraszek11 dniwiek 9-14
Dojazd autokaremUstroń - obóz rekreacyjny11 dniwiek 9-14
Dojazd autokaremUstroń - Parki rozrywki11 dniwiek 9-14
Dojazd autokaremUstroń - RPG Caerbannog11 dniwiek 13-19
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny11 dniwiek 11-14
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG11 dniwiek 11-14
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa11 dniwiek 9-13
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji11 dniwiek 9-13
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Piłkarska pasja11 dniwiek 9-13
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Wodna pasja11 dniwiek 9-14
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz wodna zima8 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Zimowa przygoda8 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremWęgierska Górka - Zimowisko Urwisów8 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremWiączyń Dolny - obóz jeździecki8, 11 dniwiek 10-17
Dojazd własnyWiączyń Dolny - półkolonie9 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremWisła - Beskidzki Klub Włóczykija - obóz górski11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz fotograficzny11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz fotograficzny8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz narciarski grupa początkujących8 dniwiek 11-17
Dojazd autokaremWisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych8 dniwiek 11-17
Dojazd autokaremWisła - obóz rekreacyjny8 dniwiek 11-17
Dojazd autokaremWisła - obóz reżysersko-filmowy8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz rowerowy11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze początkujący)8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze średniozaawansowani)8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz siatkówki i gier halowych8 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremWisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze początkujący)8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze średniozaawansowani)8 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremZakopane - obóz narciarski8 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremZakopane - obóz narciarsko-językowy - English Snow8 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremZakopane - obóz narciarsko-YouTuberski8 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremZakopane - obóz snowboardowo-językowy - English Snow8 dniwiek 11-18
Dojazd autokaremZakopane - obóz snowboardowy8 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremZakopane - obóz snowbordowo-YouTuberski8 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód8, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia Laserowy Paintball8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia Mały Farmer8, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia Mały Traper8, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremZamrzenica - obóz ASG8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremZamrzenica - obóz wędkarski8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremZamrzenica - Sztuka Przetrwania8, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremZawoja - obóz przygodowy11 dniwiek 9-15
Dojazd autokaremZawoja - obóz rekreacyjny11 dniwiek 9-15
Dojazd autokaremZawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów11 dniwiek 11-17
Dojazd autokaremZawoja - parki atrakcji11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremZbrosławice - kurs jeździectwa8, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremZbrosławice - obóz angielski w siodle11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremZbrosławice - obóz muzyczno-konny11 dniwiek 10-18

Klub Urwisa



Dojazd autokaremBałtów - Kolonie Klub Urwisa z dinozaurami - Kraina przygód11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremBałtów - Zimowisko narciarskie Klub Urwisa7 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremBałtów - Zimowisko rozmaitości Klub Urwisa7 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna8, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremGiby - Klub Urwisa kolonia "Zostań Odkrywcą"10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremKrasiejów - Klub Urwisa kolonia kreatywne wakacje11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremŁeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacje11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremMurzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna8, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremPoddąbie - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości8, 11 dniwiek 6-12
Dojazd autokaremPoddąbie - Klub Urwisa kolonia dla aktywnych8, 11 dniwiek 6-12
Dojazd autokaremPoddąbie - Klub Urwisa kolonia taneczna8, 11 dniwiek 6-12
Dojazd autokaremPokrzywna - Klub urwisa kolonia w parku atrakcji11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremPokrzywna - Klub urwisa kolonia w świecie przygód11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremPoznań - Kolonia w Stumilowym Lesie11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremUstroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremWęgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z Pasją11 dniwiek 8-11

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Zapraszamy na najlepsze wakacje na zorganizowanych wyjazdach wakacyjnych. Nasze oferty kolonii dla dzieci to kameralne grupy, doskonała opieka, kreatywni wychowawcy, bogaty program animacyjny oraz sprawdzone miejsca pobytu. Dajemy gwarancje najmilszych wspomnień z wyjazdu! Wyjedź na kolonie w miejsce, o którym od zawsze marzyłeś! Do wyboru kolonie nad morzem, kolonie w górach i kolonie nad jeziorami, tak aby przeżyć niezapomniane wakacje razem z kolegami i koleżankami. Zabierz całą paczkę na wakacje i wyjedź na kolonie taniej. Ponad 60 lat doświadczenia w organizacji kolonie dla dzieci zapewni kreatywną zabawę na najwyższym poziomie oraz stuprocentowe bezpieczeństwo. Interesuje Cię sztuka? Oferujemy wiele kolonii artystycznych i plastyczno-malarskich w Kazimierzu Dolnym oraz warsztatów wokalnych czy też warsztatów aktorskich w ramach FunFestival w Kortowie Wolisz sport? Co powiesz na kolonie sportowe Volleyball Camp w Częstochowie, czy też szkółkę w ramach kolonii pływackiej w Cetniewie lub zawody piłkarskie w Kołobrzegu, nie zapominając o wszystkich obozach militarno-survivalowych np. Extreme Camp i Jura Adventure Park w Ponikach? A może interesuje Cię przyroda w swej niemal nie zmienionej postaci w Gibach na Pojezierzu Suwalskim? Tam znajdziesz kolonie dla najmłodszych w ramach klubu urwisa. To tylko przedsmak tego, co mamy Wam do zaoferowania w ramach kolonii letnich

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Pobierz katalog Zima 2020 Zima 2020
Zamów
Obozy i Kolonie Obozy 2020
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2020
Zamów
Naszych Klientów ubezpiecza
SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.

Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC