Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA DLA STUDENTA ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Rodzaj: Kategoria: Kraj: Termin od: do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Warto zobaczyć
Promocje dla młodzieży
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd własny almatur_Online - Manga, Japonia od 250 zł 300 zł 20.07.2020 (5 dni) wiek 8-19
Dojazd własny almatur_Online - Warsztaty artystyczne - poziom podstawowy od 250 zł 300 zł 20.07.2020 (5 dni) wiek 8-19
Dojazd własny almatur_Online - Warsztaty artystyczne - poziom zaawansowany od 250 zł 300 zł 27.07.2020 (5 dni) wiek 8-19
Dojazd własny almatur_Online - Nauka kodowania i programowania od 350 zł 400 zł 20.07.2020 (5 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia rekreacyjna od 1049 zł 1149 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz rekreacyjny od 1049 zł 1149 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Z artystyczną duszą od 1099 zł 1299 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Survival od 1149 zł 1249 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia Fitness od 1149 zł 1249 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia plastyczna od 1149 zł 1249 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Fitness od 1149 zł 1249 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny od 1149 zł 1249 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Berezka - obóz odchudzająco-kondycyjny od 1199 zł 1299 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna od 1199 zł 1299 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Przygody od 1199 zł 1299 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Berezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel od 1249 zł 1349 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Kolonia rekreacyjna od 1249 zł 1349 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Piłki Nożnej od 1249 zł 1349 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Rekreacyjny od 1249 zł 1349 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Sportowy od 1249 zł 1349 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Taneczny od 1249 zł 1349 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime od 1249 zł 1349 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Eko Kolonia od 1249 zł 1349 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Lesko Zamek - obóz rekreacyjny od 1249 zł 1349 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - szkółka piłkarska od 1249 zł 1349 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia od 1249 zł 1349 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia języka angielskiego od 1249 zł 1349 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz języka angielskiego od 1249 zł 1349 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty wokalne od 1249 zł 1349 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Rowy - obóz rekreacyjny od 1249 zł 1349 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna od 1299 zł 1399 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny od 1299 zł 1399 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Kolonia rekreacyjna od 1299 zł 1399 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Języka Angielskiego od 1299 zł 1399 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Języka Hiszpańskiego od 1299 zł 1399 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Rekreacyjny od 1299 zł 1399 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Tańca Nowoczesnego od 1299 zł 1399 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Zumba od 1299 zł 1399 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania od 1299 zł 1399 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Rekreacyjny od 1349 zł 1449 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Szkółka Piłkarska od 1349 zł 1449 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Szkółka Pływacka od 1349 zł 1449 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia rekreacyjna od 1349 zł 1499 zł 13.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz rekreacyjny od 1349 zł 1499 zł 13.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia robotyczna od 1349 zł 1449 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz paintballowy od 1349 zł 1449 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz robotyczny od 1349 zł 1449 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Poddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości od 1349 zł 1449 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 6-12
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów od 1349 zł 1449 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki od 1349 zł 1449 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny od 1349 zł 1449 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz świat gier od 1349 zł 1449 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp od 1349 zł 1449 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz MultiSPORT od 1349 zł 1449 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię od 1349 zł 1449 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Plastyczny od 1349 zł 1449 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Świat Mangi od 1349 zł 1449 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia fitness od 1399 zł 1499 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia plastyczna od 1399 zł 1499 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia Sportowy MIX od 1399 zł 1499 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz fitness od 1399 zł 1499 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny od 1399 zł 1499 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz Sportowy MIX od 1399 zł 1499 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia Rekreacyjna od 1399 zł 1499 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Tenisa Ziemnego od 1399 zł 1499 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki od 1399 zł 1499 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Taneczne wakacje od 1399 zł 1499 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Wakacyjny active od 1399 zł 1499 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa od 1399 zł 1499 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania Przetrwania od 1399 zł 1499 zł 19.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji od 1399 zł 1499 zł 19.07.2020 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Zawoja - obóz rekreacyjny od 1399 zł 1499 zł 10.08.2020 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec od 1449 zł 1599 zł 13.08.2020 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz rekreacyjny od 1449 zł 1599 zł 13.08.2020 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - kolonia rozmaitości od 1449 zł 1599 zł 13.08.2020 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny od 1449 zł 1599 zł 13.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Pływacki od 1449 zł 1549 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody od 1449 zł 1599 zł 13.08.2020 (10 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny od 1449 zł 1549 zł 30.07.2020 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Lesko SKI - 9 Przygód w 9 dni od 1449 zł 1549 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Paintball od 1449 zł 1549 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - szkółka pływacka od 1449 zł 1549 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG od 1449 zł 1549 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Poznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne ) od 1449 zł 1649 zł 31.07.2020 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Traper od 1449 zł 1549 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Berezka - obóz jazdy konnej od 1499 zł 1599 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz pływacki od 1499 zł 1649 zł 13.08.2020 (10 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Archery Tag i Paintball od 1499 zł 1599 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Komandos Junior od 1499 zł 1599 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu od 1499 zł 1649 zł 13.08.2020 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne od 1499 zł 1599 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej od 1499 zł 1649 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny od 1499 zł 1649 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch od 1499 zł 1649 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia piłki nożnej od 1499 zł 1649 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia rekreacyjna od 1499 zł 1649 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz rekreacyjny od 1499 zł 1599 zł 01.08.2020 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania Strzelania od 1499 zł 1599 zł 19.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - MultiMania od 1499 zł 1599 zł 30.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Poznań - Koreański POP od 1499 zł 1699 zł 31.07.2020 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasja od 1499 zł 1599 zł 30.07.2020 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Wodna pasja od 1499 zł 1599 zł 30.07.2020 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Zawoja - obóz przygodowy od 1499 zł 1599 zł 10.08.2020 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów od 1499 zł 1599 zł 10.08.2020 (11 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz survival i paintball od 1549 zł 1699 zł 13.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Poznań - obóz rekreacyjny od 1549 zł 1649 zł 31.07.2020 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Surfingowy od 1549 zł 1649 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód od 1549 zł 1649 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Farmer od 1549 zł 1649 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Brenna - MultiBrenna od 1599 zł 1699 zł 19.07.2020 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki od 1599 zł 1749 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki od 1599 zł 1749 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu od 1599 zł 1699 zł 12.08.2020 (11 dni) wiek 12-15
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu od 1599 zł 1699 zł 12.08.2020 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Rekreacyjny od 1599 zł 1799 zł 11.08.2020 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat FIT&FUN od 1599 zł 1699 zł 30.07.2020 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Fotografii od 1599 zł 1699 zł 10.08.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Extreme Camp od 1599 zł 1699 zł 19.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz Dance Camp od 1599 zł 1699 zł 19.07.2020 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz literacki od 1599 zł 1699 zł 30.07.2020 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie od 1599 zł 1699 zł 31.07.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa od 1599 zł 1699 zł 10.08.2020 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz ASG od 1599 zł 1699 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zawoja - parki atrakcji od 1599 zł 1699 zł 10.08.2020 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Zbrosławice - kurs jeździectwa od 1599 zł 1699 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz siatkówki od 1649 zł 1799 zł 02.08.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dębogóra - Kolonia - Wakacje nad rozlewiskiem od 1649 zł 1749 zł 20.07.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz YouTuberski & TikTok od 1649 zł 1749 zł 13.08.2020 (10 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny od 1649 zł 1799 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny od 1649 zł 1799 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki od 1649 zł 1799 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia kulinarna od 1649 zł 1799 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki od 1649 zł 1799 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi od 1649 zł 1749 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike od 1649 zł 1749 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz aktorsko-wokalny od 1649 zł 1749 zł 19.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz D.I.Y. od 1649 zł 1749 zł 19.07.2020 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz Fashion Camp od 1649 zł 1749 zł 19.07.2020 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą od 1649 zł 1749 zł 21.07.2020 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego od 1699 zł 1799 zł 21.07.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz fotograficzny od 1699 zł 1799 zł 01.08.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz języka angielskiego od 1699 zł 1799 zł 21.07.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Jazdy Konnej od 1699 zł 1799 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - English Wave Summer od 1699 zł 1799 zł 13.08.2020 (10 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny od 1699 zł 1849 zł 12.08.2020 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych od 1699 zł 1849 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball od 1699 zł 1849 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego od 1699 zł 1849 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia pływania od 1699 zł 1849 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia przygodowa od 1699 zł 1849 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia tenisa ziemnego od 1699 zł 1849 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Kolonia rekreacyjna od 1699 zł 1799 zł 11.08.2020 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Wychowawca Kolonijny od 1699 zł 1799 zł 11.08.2020 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa od 1699 zł 1799 zł 30.07.2020 (11 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Off Road od 1699 zł 1799 zł 30.07.2020 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Qudowi Maniacy od 1699 zł 1799 zł 30.07.2020 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ustroń - RPG Caerbannog od 1699 zł 1799 zł 30.07.2020 (11 dni) wiek 13-20
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny od 1699 zł 1799 zł 30.07.2020 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG od 1699 zł 1799 zł 10.08.2020 (11 dni) wiek 11-14
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej od 1749 zł 1899 zł 12.08.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz muzyczny od 1749 zł 1899 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego od 1749 zł 1899 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia taneczna od 1749 zł 1899 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG - Oddział Elitarny od 1749 zł 1849 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force od 1749 zł 1849 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz militarny snajperski od 1749 zł 1849 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski od 1749 zł 1849 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Brenna - jazda konna od 1799 zł 1899 zł 30.07.2020 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Jazdy Konnej od 1799 zł 1899 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy od 1799 zł 1899 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia języka angielskiego od 1799 zł 1949 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej od 1799 zł 1899 zł 30.07.2020 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań od 1799 zł 1899 zł 30.07.2020 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy od 1849 zł 1949 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego od 1849 zł 1949 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie od 1899 zł 2099 zł 12.08.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej od 1899 zł 2049 zł 15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat ASG od 1899 zł 1999 zł 30.07.2020 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Brenna - beskidzki rajd konny od 1999 zł 2099 zł 19.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - paintball - Łowcy Adrenaliny od 2099 zł 2199 zł 21.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Puck - obóz windsurfingowy od 2149 zł 2249 zł 13.08.2020 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Ratownik WOPR od 2149 zł 2249 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zbrosławice - obóz angielski w siodle od 2199 zł 2299 zł 30.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Polańczyk - obóz żeglarski od 2449 zł 2549 zł 10.08.2020 (11 dni) wiek 14-19

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna od 1049 zł 1149 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Klub Urwisa "Eko Kolonia" od 1249 zł 1349 zł 21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna od 1299 zł 1399 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Poddąbie - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości od 1349 zł 1449 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 6-12
Dojazd autokarem Poddąbie - Klub Urwisa kolonia dla aktywnych od 1349 zł 1449 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 6-12
Dojazd autokarem Poddąbie - Klub Urwisa kolonia taneczna od 1349 zł 1449 zł 23.08.2020 (8 dni) wiek 6-12
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Plastyczna od 1399 zł 1499 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna od 1399 zł 1499 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Piłka Nożna od 1399 zł 1499 zł 22.08.2020 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z Pasją od 1499 zł 1599 zł 10.08.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie od 1599 zł 1699 zł 31.07.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dębogóra - Klub Urwisa - Wakacje nad rozlewiskiem od 1649 zł 1749 zł 20.07.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Poronin - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości od 1649 zł 1749 zł 19.07.2020 (11 dni) wiek 7-11

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Katalogi
on-line
Obozy i Kolonie Obozy 2020
Zamów
Wycieczki i Wczasy Podróże 2020
Zamów
Naszych Klientów ubezpiecza
SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.

Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC