Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA ZIELONE SZKOŁY ZIMA LEGIT. ISIC ZASADY PODRÓŻOWANIA
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Rodzaj: Kategoria: Kraj: Termin od: do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Ważne informacje

Promocje i Last Minute dla dorosłych

Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Wycieczki
Polska
Dojazd autokarem Polska - Między Wisłą a Bugiem od 915 zł 1665 zł 29.04.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Szlakiem zielonogórskich winnic od 879 zł 1599 zł 17.05.2023 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Karkonoskie uroki od 915 zł 1665 zł 18.05.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Kraków i okolice od 640 zł 1165 zł 19.05.2023 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Szlak Piastowski od 870 zł 1582 zł 25.05.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Mazurskie opowieści od 915 zł 1665 zł 25.05.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Podlasia czar od 915 zł 1665 zł 25.05.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Śladami Kopernika od 915 zł 1665 zł 25.05.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Sen o Warszawie od 1145 zł 2082 zł 25.05.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Litwa - Augustowskie noce od 1190 zł 2165 zł 25.05.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald od 879 zł 1599 zł 26.05.2023 (3 dni)
Dojazd własny Polska - Odkryj Opolski bifyj - kulinarny szlak Śląska Opolskiego od 1212 zł 1919 zł 26.05.2023 (3 dni)
Dojazd własny Polska - Zasmakuj Kujaw - Niech Cię Zakole - kujawski szlak kulinarny od 1373 zł 2129 zł 16.06.2023 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Bieszczadzkie połoniny od 870 zł 1582 zł 22.06.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk od 870 zł 1582 zł 22.06.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki od 915 zł 1665 zł 22.06.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą we Wrocławiu od 640 zł 1165 zł 30.06.2023 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Zamki Krzyżackie od 1007 zł 1832 zł 27.07.2023 (4 dni)

Zagranica
Transport samolotem Malta i Gozo - Cuda Historii - wylot z Warszawy od 3899 zł 6699 zł 15.04.2023 (8 dni)
Transport samolotem Malta i Gozo - Cuda Historii - wylot z Warszawy od 2999 zł 5499 zł 18.04.2023 (5 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Giro di Italia od 3115 zł 5665 zł 22.04.2023 (14 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby od 2749 zł 4999 zł 27.04.2023 (11 dni)
Dojazd autokarem Turcja - Bajkowa Kapadocja od 3024 zł 5499 zł 27.04.2023 (11 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja, Włochy - Istria Express od 1282 zł 2332 zł 28.04.2023 (5 dni)
Dojazd autokarem Niemcy - Bawaria Express od 1374 zł 2499 zł 28.04.2023 (5 dni)
Dojazd autokarem Francja - Paryskie rendez-vous od 1465 zł 2665 zł 28.04.2023 (5 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria - Szwajcarski Express od 1832 zł 3332 zł 28.04.2023 (5 dni)
Transport samolotem Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie od 2584 zł 4699 zł 28.04.2023 (5 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia, Szwecja - Nadbałtyckie stolice od 2740 zł 4982 zł 28.04.2023 (6 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Nie tylko Praga od 1099 zł 1999 zł 29.04.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Nie tylko Budapeszt od 1145 zł 2082 zł 29.04.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice od 1145 zł 2082 zł 29.04.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Austria - Panorama Salzburga od 1190 zł 2165 zł 29.04.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice od 1190 zł 2165 zł 29.04.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin i okolice od 1465 zł 2665 zł 29.04.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Niemcy - Drezno i okolice od 1465 zł 2665 zł 29.04.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Słowenia - Zachwycająca Słowenia od 1465 zł 2665 zł 29.04.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toscana Tour od 1603 zł 2915 zł 29.04.2023 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Viva Italia od 1698 zł 2831 zł 29.04.2023 (7 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku od 1740 zł 3165 zł 29.04.2023 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Alpejskie jeziora od 1740 zł 3165 zł 29.04.2023 (7 dni)
Dojazd autokarem Francja - Paryż i zamki od 1924 zł 3499 zł 29.04.2023 (7 dni)
Dojazd autokarem Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II od 2015 zł 3665 zł 29.04.2023 (7 dni)
Dojazd autokarem Bośnia i Hercegowina, Chorwacja, Czarnogóra, Serbia - Bałkańska mozaika od 2015 zł 3665 zł 29.04.2023 (9 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour od 2107 zł 3832 zł 29.04.2023 (9 dni)
Dojazd autokarem Słowenia - Barwy Słowenii od 2107 zł 3832 zł 29.04.2023 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Rzymskie Dolce Vita od 2107 zł 3831 zł 29.04.2023 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toskania i Cinque Terre od 2107 zł 3831 zł 29.04.2023 (9 dni)
Dojazd autokarem Hiszpania - Hiszpański relaks 50+ od 2198 zł 3998 zł 29.04.2023 (9 dni)
Dojazd autokarem Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu od 2199 zł 3999 zł 29.04.2023 (7 dni)
Dojazd autokarem Turcja - Niesamowity Stambuł od 2199 zł 3999 zł 29.04.2023 (7 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Perły Karpat od 2290 zł 4165 zł 29.04.2023 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Capri Tour od 2298 zł 3831 zł 29.04.2023 (9 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany od 2382 zł 4332 zł 29.04.2023 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa od 2382 zł 4331 zł 29.04.2023 (9 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Akropolis Tour od 2520 zł 4582 zł 29.04.2023 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy, Francja - Liguria i lazurowe wybrzeże od 2565 zł 4665 zł 29.04.2023 (9 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour od 2089 zł 3799 zł 30.04.2023 (8 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Venezia Tour od 1328 zł 2415 zł 02.05.2023 (6 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Tokaj, czardasz i termy od 1236 zł 2249 zł 18.05.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Greckie wakacje od 2840 zł 5165 zł 03.06.2023 (9 dni)
Dojazd autokarem Dania, Szwecja, Norwegia - Skandynawskie stolice od 3299 zł 5999 zł 03.06.2023 (6 dni)
Dojazd autokarem Słowacja - Słowacki Raj od 1053 zł 1915 zł 08.06.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Czeskie zamki i rezydencje od 1099 zł 1999 zł 08.06.2023 (4 dni)
Dojazd autokarem Turcja - Odkrywamy Turcję od 2639 zł 4799 zł 08.06.2023 (11 dni)
Transport samolotem Portugalia - Długi weekend w Lizbonie od 3899 zł 6499 zł 08.06.2023 (4 dni)
Transport samolotem Portugalia - Pokochaj Porto od 2914 zł 5299 zł 19.06.2023 (5 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany od 2749 zł 4999 zł 22.06.2023 (11 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Zorba, wino i Ty! od 2932 zł 5332 zł 22.06.2023 (11 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja - Chorwackie klimaty od 2015 zł 3665 zł 24.06.2023 (7 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Weekend w Pradze od 778 zł 1415 zł 30.06.2023 (3 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Weekend w Budapeszcie od 870 zł 1582 zł 30.06.2023 (3 dni)
Dojazd autokarem Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina od 2749 zł 4999 zł 08.07.2023 (7 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Tajemnicza Rumunia od 3024 zł 5499 zł 13.07.2023 (11 dni)
Dojazd autokarem Austria - Smaki Tyrolu od 2199 zł 3999 zł 15.07.2023 (7 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria - Szwajcarskie specjały od 3299 zł 5999 zł 15.07.2023 (9 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli od 2199 zł 3999 zł 05.08.2023 (7 dni)
Dojazd autokarem Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada od 3940 zł 7165 zł 02.09.2023 (16 dni)
Transport samolotem Turcja - Stambuł i Kapadocja od 4124 zł 7499 zł 02.09.2023 (9 dni)

Egzotyka
Zagranica
Transport samolotem Indie - Pięć pereł Indii od 6749 zł 8820 zł 15.02.2023 (12 dni)
Transport samolotem Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji od 13999 zł 18570 zł 15.02.2023 (18 dni)
Transport samolotem Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny od 9999 zł 12856 zł 17.02.2023 (14 dni)
Transport samolotem RPA, Eswatini, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki od 15542 zł 22856 zł 21.02.2023 (16 dni)
Transport samolotem Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej od 17484 zł 25713 zł 03.03.2023 (16 dni)
Transport samolotem Zjednoczone Emiraty Arabskiej, Arabia Saudyjska, Katar, Bahrajn, Kuwejt - Pięć monarchii Zatoki Perskiej od 15371 zł 22228 zł 04.03.2023 (13 dni)
Transport samolotem Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków od 17484 zł 25713 zł 30.03.2023 (17 dni)
Transport samolotem Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej od 16513 zł 24285 zł 07.04.2023 (18 dni)
Transport samolotem Japonia - Japoński wachlarz od 8742 zł 12856 zł 11.04.2023 (8 dni)
Transport samolotem Japonia - Dwie wyspy Samurajów od 13999 zł 18570 zł 23.04.2023 (14 dni)
Transport samolotem Pakistan - Kolory Pakistanu od 9963 zł 14535 zł 01.05.2023 (12 dni)
Transport samolotem USA, Belize, Gwatemala, Meksyk - Z Manhattanu do Majów od 14571 zł 21428 zł 14.05.2023 (15 dni)
Transport samolotem Tajwan, Filipiny, Korea Południowa - Trzy oblicza Azji od 13599 zł 19999 zł 18.05.2023 (16 dni)
Transport samolotem Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia od 4371 zł 6428 zł 07.08.2023 (10 dni)
Transport samolotem Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz od 3884 zł 5713 zł 14.08.2023 (11 dni)
Transport samolotem Mongolia - Jurty na Gobi od 10399 zł 14685 zł 09.09.2023 (10 dni)
Transport samolotem Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi od 20982 zł 30856 zł 12.11.2023 (19 dni)

Wczasy
Zagranica
Dojazd własny Malta - wczasy - Gzira - Hotel Bay View *** od 1499 zł 2099 zł 24.12.2022 (8 dni)
Dojazd własny Malta - wczasy - Gzira - Hotel Azur *** od 1599 zł 2199 zł 24.12.2022 (8 dni)
Transport samolotem Albania - Vlora - Hotel Aglon *** - wylot z Warszawy od 2999 zł 3799 zł 24.06.2023 (8 dni)
Transport samolotem Albania - Vlora - Hotel Aglon *** - wylot z Wrocławia od 3099 zł 3899 zł 24.06.2023 (8 dni)
Transport samolotem Majorka - El Arenal - Hotel Cassandra *** od 4099 zł 5099 zł 01.07.2023 (8 dni)
Transport samolotem Czarnogóra - Budva - Hotel Regina *** - wylot z Warszawy od 3399 zł 4399 zł 02.07.2023 (8 dni)
Transport samolotem Czarnogóra - Budva - Hotel Regina *** - wylot z Wrocławia od 3399 zł 4399 zł 02.07.2023 (8 dni)

Kursy językowe indywidualne
Zagranica
Dojazd własny Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 7399 zł 9399 zł 10.12.2022 (15 dni)
Dojazd własny USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 9799 zł 11599 zł 10.12.2022 (15 dni)
Dojazd własny USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 9799 zł 11599 zł 10.12.2022 (15 dni)
Dojazd własny USA - Boston - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 10399 zł 12199 zł 10.12.2022 (15 dni)
Dojazd własny USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 11299 zł 13099 zł 10.12.2022 (15 dni)
Dojazd własny USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family Manhattan EC - wiek 16+ od 13699 zł 15499 zł 10.12.2022 (15 dni)
Dojazd własny Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 4999 zł 6499 zł 08.01.2023 (15 dni)
Dojazd własny Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 4999 zł 6499 zł 08.01.2023 (15 dni)
Dojazd własny Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 5699 zł 6899 zł 08.01.2023 (15 dni)

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Obozy i Kolonie
Obozy 2022
Zobacz
Wycieczki i Wczasy
Podróże 2022
Zobacz
Egzotyka
Egzotyka 2022
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.1
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.2
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.3
Zobacz

Naszych Klientów ubezpiecza SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.
Signal Iduna
Subwencja PFR
Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC