Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
zadzwoń
X
x
Biuro Podróży i Turystyki Almatur
Turystyka niebanalna
Infolinia: 801 50 00 05
*opłata zgodnie z cennikiem Twojego operatora
pn.-pt. godz.09:00-18:00 sob. 10:00-14:00
Facebook Almatur
Tło strony almatur
Tło strony almatur OBOZY I KOLONIE WYCIECZKI I WCZASY KURSY JĘZYKOWE EGZOTYKA ZIELONE SZKOŁY ZIMA LEGITYMACJE ISIC BILETY LOTNICZE
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Rodzaj: Kategoria: Kraj: Termin od: do:
Tło strony almatur
Tło strony almatur
Skorzystaj z wyszukiwarki

Oferta turystyczna
Pozostałe produkty
Ważne informacje
Oferty
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe



Dojazd autokaremAlbania - Golem - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun11 dniwiek 14-18
Transport samolotemBułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice11, 12 dniwiek 14-18
Transport samolotemBułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa8 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremBułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja11 dniwiek 16-18
Transport samolotemBułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice11, 12 dniwiek 14-18
Transport samolotemBułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa8 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremBułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja11 dniwiek 13-15
Dojazd autokaremChorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp10, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremChorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremChorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp11 dniwiek 10-13
Dojazd autokaremChorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water Camp11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremCzarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremCzechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremFrancja - Paryż - obóz rekreacyjny8 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremFrancja, Anglia - Poznajemy Europejskie Stolice - Paryż, Londyn - obóz8 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremGrecja - Peloponez - obóz rekreacyjno-objazdowy13 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremGrecja - Skotina - J. Angielski13 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremGrecja - Skotina - obóz rekreacyjny13 dniwiek 12-18
Transport samolotemGruzja - Batumi - Obóz rekreacyjny8 dniwiek 14-18
Transport samolotemHiszpania - Lloret de Mar - obóz ABC nurkowania8 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremHiszpania - Lloret de Mar - obóz ABC nurkowania10 dniwiek 14-18
Transport samolotemHiszpania - Lloret de Mar - obóz fotograficzny8 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremHiszpania - Lloret de Mar - obóz fotograficzny10 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremHiszpania - Lloret de Mar - obóz hiszpańskiego8 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremHiszpania - Lloret de Mar - obóz hiszpańskiego10 dniwiek 14-18
Transport samolotemHiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny8 dniwiek 14-19
Dojazd autokaremHiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny10 dniwiek 14-18
Transport samolotemHiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki8 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremHiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki plażowej10 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremMacedonia - Ochryda-Sveti Stefan - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18
Transport samolotemMalta - Gzira - Obóz rekreacyjny8 dniwiek 12-19
Transport samolotemMalta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim8 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremTurcja - Poznajemy Turcję - Obóz14 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremWęgry - Hajduszoboszlo Węgierskie wakacje10 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremWęgry, Słowacja, Austria, Czechy - Poznajemy Europejskie Stolice - j. angielski10 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremWęgry, Słowacja, Austria, Czechy - Poznajemy Europejskie Stolice - j. niemiecki10 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremWęgry, Słowacja, Austria, Czechy - Poznajemy Europejskie Stolice - rekreacja10 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremWłochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna10, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremWłochy - Cesenatico - kolonia język angielski10, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremWłochy - Cesenatico - kolonia język włoski10, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremWłochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje10, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremWłochy - Cesenatico - kolonia sport to zdrowie10, 11 dniwiek 10-13
Dojazd autokaremWłochy - Cesenatico - kolonia taneczne pasje10, 11 dniwiek 9-13
Dojazd autokaremWłochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC10, 11 dniwiek 11-13
Dojazd autokaremWłochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny10, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremWłochy - Cesenatico - obóz język angielski10, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremWłochy - Cesenatico - obóz język włoski10, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremWłochy - Cesenatico - obóz plastyczne inspiracje10, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremWłochy - Cesenatico - obóz sport to zdrowie10, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremWłochy - Cesenatico - obóz taneczne pasje10, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremWłochy - Cesenatico - obóz windsurfing10, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremWłochy - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz10 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremWłochy - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz10 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremWłochy - Rimini - kolonia języka angielskiego10, 11 dniwiek 11-14
Dojazd autokaremWłochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks10, 11 dniwiek 11-14
Dojazd autokaremWłochy - Rimini - obóz języka angielskiego10, 11 dniwiek 15-18
Dojazd autokaremWłochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco10, 11 dniwiek 15-18

Wycieczki



Dojazd autokaremAustria - Panorama Salzburga4 dni
Dojazd autokaremAustria - Smaki Tyrolu7 dni
Dojazd autokaremAustria, Niemcy - Zamki Ludwika II7 dni
Dojazd autokaremAustria, Słowacja - Wiedeń i okolice4 dni
Dojazd autokaremBiałoruś - Białoruski rekonesans8 dni
Dojazd autokaremBiałoruś - Białoruskie sentymenty9 dni
Dojazd autokaremBułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża11 dni
Dojazd autokaremChorwacja - Dalmatyńskie wyspy9 dni
Dojazd autokaremChorwacja - Smaki Dalmacji7 dni
Dojazd autokaremChorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour9 dni
Dojazd autokaremChorwacja, Włochy - Wokół Istrii7 dni
Dojazd autokaremCzechy - Czeskie perełki4 dni
Dojazd autokaremCzechy - Nie tylko Praga4 dni
Dojazd autokaremCzechy - Weekend w Pradze3 dni
Dojazd autokaremCzechy - Z wizytą na Morawach2 dni
Dojazd autokaremFrancja - Paryż i zamki7 dni
Dojazd autokaremFrancja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada16 dni
Dojazd autokaremGrecja - Akropolis Tour9 dni
Dojazd autokaremGrecja - Grecja dla seniora9 dni
Dojazd autokaremGrecja - Zorba, wino i Ty!11 dni
Transport samolotemHiszpania - Długi weekend w Barcelonie5 dni
Dojazd autokaremHiszpania - Flamenco show10 dni
Dojazd autokaremHiszpania dla seniora9 dni
Transport samolotemIslandia - Spektakle natury5 dni
Dojazd autokaremLichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina7 dni
Dojazd autokaremLitwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour8 dni
Dojazd autokaremLitwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce9 dni
Dojazd autokaremLitwa, Łotwa, Estonia, Rosja - Nadbałtycka przygoda6 dni
Dojazd autokaremLuksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu7 dni
Dojazd autokaremŁotwa - Estonia - Finlandia - Rosja - Rejs do Petersburga8 dni
Dojazd autokaremMołdawia, Rumunia - (W)inna Mołdawia9 dni
Dojazd autokaremNiemcy - Berlin i okolice4 dni
Dojazd autokaremNiemcy - Malownicza Saksonia4 dni
Dojazd autokaremNiemcy - Północne Niemcy7 dni
Dojazd autokaremRosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa9 dni
Dojazd autokaremRumunia - Perły Karpat9 dni
Dojazd autokaremRumunia - Śladami Drakuli7 dni
Dojazd autokaremRumunia - Tajemnicza Rumunia11 dni
Dojazd autokaremSerbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika9, 11 dni
Dojazd autokaremSerbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby11 dni
Dojazd autokaremSerbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany9 dni
Dojazd autokaremSerbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany11 dni
Dojazd autokaremSłowacja - Weekend na Słowacji3 dni
Dojazd autokaremSłowenia - Barwy Słowenii7 dni
Dojazd autokaremSłowenia - Zachwycająca Słowenia4 dni
Dojazd autokaremSłowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych9 dni
Dojazd autokaremSłowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku7 dni
Dojazd autokaremSzwajcaria - Szwajcarskie specjały9 dni
Dojazd autokaremSzwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli7 dni
Dojazd autokaremSzwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów9 dni
Dojazd autokaremTurcja - Bajkowa Kapadocja9, 11 dni
Dojazd autokaremTurcja - Odkrywamy Turcję14 dni
Transport pociągiemUkraina - Kozacka wyprawa7 dni
Dojazd autokaremUkraina - Lwów i Złota Podkowa4 dni
Dojazd autokaremUkraina - Podróż na kresy9 dni
Transport pociągiemUkraina - Zachwycające Zakarpacie7 dni
Dojazd autokaremWęgry - Nie tylko Budapeszt4 dni
Dojazd autokaremWęgry - Tokaj, czardasz i termy4 dni
Dojazd autokaremWęgry - Weekend w Budapeszcie3 dni
Dojazd autokaremWęgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice4 dni
Dojazd autokaremWielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi9 dni
Dojazd autokaremWłochy - Alpejskie jeziora7 dni
Dojazd autokaremWłochy - Capri Tour9 dni
Dojazd autokaremWłochy - Giro di Italia14 dni
Dojazd autokaremWłochy - Na kraniec włoskiego obcasa9 dni
Dojazd autokaremWłochy - Roma Tour7 dni
Dojazd autokaremWłochy - Toscana Tour7 dni
Dojazd autokaremWłochy - Toskania i Cinque Terre9 dni
Dojazd autokaremWłochy - Venezia Tour6 dni
Dojazd autokaremWłochy - Viva Italia7 dni
Dojazd autokaremWłochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże9 dni
Dojazd autokaremWłochy, Francja, Hiszpania - Śródziemnomorskie perły11 dni

Egzotyczne wycieczki



Transport samolotemBoliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków14, 17 dni
Transport samolotemChile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej16 dni
Transport samolotemChiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji17, 229 dni
Transport samolotemGruzja - Morze Czarne i Kaukaz11 dni
Transport samolotemGruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia10 dni
Transport samolotemIndie - Nepal - Bhutan - Indie i dwa podniebne królestwa17 dni
Transport samolotemIndie - Pięć pereł Indii11 dni
Transport samolotemJaponia - Druga natura Japonii11 dni
Transport samolotemJaponia - Dwie wyspy Samurajów14 dni
Transport samolotemJaponia - Japoński wachlarz8 dni
Transport samolotemKanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej17 dni
Transport samolotemKazachstan, Kirgistan - W stepach szerokich11 dni
Transport samolotemMongolia - Jurty na Gobi10 dni
Transport samolotemNamibia - RPA - Druga twarz Afryki15 dni
Transport samolotemNowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi19 dni
Transport samolotemRosja - Kolej na Syberię11 dni
Transport samolotemRosja - Rejs rzeką Wołgą12 dni
Transport samolotemRPA, Eswatini, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki16 dni
Transport samolotemSingapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny14 dni
Transport samolotemTajlandia, Laos, Wietnam - Trzy kraje, sto krajobrazów16 dni
Transport samolotemTajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji18 dni
Transport samolotemTajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów15 dni
Transport samolotemUSA - Dwa gorące stany11 dni
Transport samolotemUzbekistan - Na jedwabnym szlaku14 dni

Wczasy



Transport samolotemMalta - wczasy - Mellieha - 360 Hotel8 dni
Dojazd własnyWęgry - Hajduszoboszlo - Hotel Garden*** pok 2 lub 3 os8 dni

Kursy językowe



Transport samolotemAnglia - Ardingly - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence + Sport Academy PLUS15 dniwiek 12-18
Transport samolotemAnglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Krakowa15 dniwiek 14-17
Transport samolotemAnglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Poznania15 dniwiek 14-17
Transport samolotemAnglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z W-wy15 dniwiek 14-17
Transport samolotemAnglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z Krakowa15 dniwiek 17+
Transport samolotemAnglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z Poznania15 dniwiek 17+
Transport samolotemAnglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z W-wy15 dniwiek 17+
Transport samolotemAnglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - Wylot z W-wy15 dniwiek 16+
Transport samolotemAnglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Krakowa15 dniwiek 12-17
Transport samolotemAnglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Poznania15 dniwiek 12-17
Transport samolotemAnglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z W-wy15 dniwiek 12-17
Transport samolotemAnglia - Crowthorne - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence + Sport Academy PLUS15 dniwiek 12-18
Transport samolotemAnglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Poznania15 dniwiek 16+
Transport samolotemAnglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z W-wy15 dniwiek 16+
Transport samolotemAnglia - Londyn Epsom - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS15 dniwiek 12-18
Transport samolotemAnglia - Londyn Kingston - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS15 dniwiek 12-18
Transport samolotemAnglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Krakowa15 dniwiek 16+
Transport samolotemAnglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z W-wy15 dniwiek 16+
Transport samolotemAnglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z Krakowa15 dniwiek 14-18
Transport samolotemAnglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z W-wy15 dniwiek 14-18
Transport samolotemAnglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES - Wylot z Krakowa15 dniwiek 12-18
Transport samolotemAnglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES - Wylot z W-wy15 dniwiek 12-18
Transport samolotemAnglia - Winchester - kurs j. angielskiego Junior Family EN15 dniwiek 11-19
Dojazd autokaremAustria - Wiedeń - kurs języka angielskiego10 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremAustria - Wiedeń - kurs języka niemieckiego10 dniwiek 12-18
Transport samolotemMalta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS8, 15, 22 dniwiek 13-18
Transport samolotemMalta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Adult Campus15 dniwiek 18+
Transport samolotemMalta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Junior Campus15 dniwiek 14-19
Transport samolotemMalta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL15, 22 dniwiek 11-18
Transport samolotemMalta - Sliema - kurs j. angielskiego Adult Family IELS - wiek 18+8, 15 dniwiek 18+
Transport samolotemMalta - Sliema - kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+8, 15 dniwiek 18+
Transport samolotemMalta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Family IELS8, 15, 22 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremNiemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego intensywny14 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremNiemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego standardowy14 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremNiemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego dla studentów14 dniwiek 19-25
Dojazd autokaremNiemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego maturalny14 dniwiek 15-18
Transport samolotemSzkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES15 dniwiek 17+
Transport samolotemSzkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES15 dniwiek 14-18
Transport samolotemSzkocja - Stirling - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence PLUS15 dniwiek 12-18
Transport samolotemUSA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS16 dniwiek 13-18
Transport samolotemUSA - Nowy Jork - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS16 dniwiek 13-18

Kursy językowe indywidualne



Dojazd własnyAnglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+15, 22 dni
Dojazd własnyAustria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego akademik ACTILINGUA - wiek: 16-1914, 21, 28 dni
Dojazd własnyAustria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego campus ACTILINGUA - wiek: 12-1714, 21 dni
Dojazd własnyAustria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Dojazd własnyFrancja - Rouen - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny FRENCH IN NORMANDY-wiek: 16+14, 21, 28 dni
Dojazd własnyHiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Dojazd własnyHiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Dojazd własnyHiszpania - Sewilla - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Dojazd własnyIrlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+15, 22 dni
Dojazd własnyKanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
Dojazd własnyŁotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+15, 22, 29 dni
Dojazd własnyNiemcy - Augsburg - indywidualny wakacyjny kurs j. niemieckiego rodziny ASTUR - wiek: 12-1715, 22, 29 dni
Dojazd własnyNiemcy - Berlin - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Dojazd własnyNiemcy - Frankfurt - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 14-21 lat14, 21, 28 dni
Dojazd własnyNiemcy - Kolonia - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Dojazd własnyNiemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Dojazd własnyRosja - Moskwa - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+15, 22, 29 dni
Dojazd własnyRosja - Sankt Petersburg - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+15, 22, 29 dni
Dojazd własnySzkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+15, 22 dni
Dojazd własnyUSA - Boston - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
Dojazd własnyUSA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
Dojazd własnyUSA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
Dojazd własnyUSA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
Dojazd własnyUSA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
Dojazd własnyWłochy - Florencja - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Dojazd własnyWłochy - Mediolan - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Dojazd własnyWłochy - Rzym - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+14, 21, 28 dni

Almatur to biuro podróży istniejące od 1956 roku o ugruntowanej pozycji na rynku.

Nasza oferta to blisko 500 wyjazdów wakacyjnych i wycieczek w najróżniejsze zakątki świata. Organizujemy wycieczki zagraniczne i wyjazdy dla młodzieży od Bosforu aż po Missisipi. Od początku istnienia jesteśmy niekwestionowanym liderem w turystyce młodzieżowej, organizujemy obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci, obozy sportowe, paintballowe oraz kursy językowe w kraju i za granicą. Z ogromnymi sukcesami organizujemy obozy rekreacyjne dla młodzieży, ponieważ stawiamy na aktywny wypoczynek. Nic tak nie odpręża po ciężkiej sesji jak wyjazd ze znajomymi na obozy studenckie, które zapewniają niecodzienne wrażenia. Jesteśmy także renomowanym organizatorem wyjazdów wakacyjnych dla dorosłych po kraju i w najdalsze zakątki świata. Oferujemy wczasy dla osób ceniących sobie elastyczność podczas wakacji rodzinnych czy też w programie "Single bez dopłat". Dbamy o obsługę na najwyższym poziomie oferując naszym stałym klientom programy lojalnościowe i zniżki, a także posiadamy atrakcyjne oferty typu "last minute wakacje". Proponujemy egzotyczne podróże w traperskim klimacie, wakacje dla młodzieży i obozy zimowe w najlepszej atmosferze. Zmieniamy się dla Ciebie tak jak zmienia się temperatura w różnych częściach świata, gdzie od ponad 60 lat organizujemy niezapomniane obozy wakacyjne.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Obozy i Kolonie
Obozy 2021
Zobacz
Pobierz katalog Kursy językowe 2021
Kursy językowe 2021
Zobacz
Wycieczki i Wczasy
Podróże 2021
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.1 2021
Zobacz
Zielone Szkoły
Zielone Szkoły cz.2 2021
Zobacz
Naszych Klientów ubezpiecza SIGNAL IDUNA Polska TU S.A.
Signal Iduna
Subwencja PFR
Signal Iduna
Legitymacje ISIC Legitymacja ISIC